Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny po indicku


ikona
Spooner
gamehrahra o trůny
Jeden z největších hitů současnosti se dočká netradiční předělávky. 

Asi všichni dobře víme, že Bollywood je hodně divné místo, jemuž nikdo za hranicemi Indie příliš nerozumí. S logikou a bizarnostmi si tamní tvůrci hlavu nelámou, pořád se zde zpívá či tančí, a z kvality speciálních efektů by asi spáchal sebevraždu i váš počítač. Tamní producenti navíc kašlou na takové drobnosti, jakou jsou filmová práva, a v klidu si zde natočí o něco šílenější verzi Star Wars nebo Harryho Pottera. Indická kinematografie je zkrátka úplně někde jinde a v posledních letech se nebojí vykrádat také úspěšné americké seriály. A po indické verzi Jacka Bauera si berou na paškál další televizní megahit posledních let.

Ano, své bollywoodské verze se opravdu dočká Hra o trůny. Západozemí tak bude o něco barevnější, bizarnější a dost možná se opravdu objeví i nějaká ta taneční čísla. Jenže místo toho ovšem budou muset indičtí diváci oželet draky a veškeré fantasy prvky. Děj se totiž ze známého knižního světa přesune do 19. století do období velkého indického povstání, v němž budeme sledovat hlavně příběh Daenerys. A kvůli známé indické cenzuře samozřejmě můžeme zapomenout na nahotu, sex, incest a všechny podobné piškutálie. Z epické fantasy ságy se zkrátka stane spíše telenovela, v níž občas někdo falešně zapěje. Skalní fandové pláčou, George R. R. Martin se (doufejme) za psacím stolem smíchy popadá za břicho a já jsem rád, že je ta indická kinematografie pořád tak daleko. I když taneční číslo Jona Sněha s Divokými nebo Tyrionovo sólo v bordelu by mohlo stát za to. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace