Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michelle Pfeiffer zprávařkou


ikona
Spooner
pfeiffer
Bývalá filmová hvězda chystá televizní comeback. 

S hvězdou 80. a 90. let, Michelle Pfeiffer, je to v posledních letech těžké. Nestárnoucí herečka sice stále neztratila své kouzlo a pořád si umí získat divákovy sympatie. Ve filmu se však v posledních letech objevuje jen zřídka. I když ve Hvězdném prachu či Mafiánových na sebe dokázala solidně upozornit, příležitostem návratu do první ligy skoro jako by se sama vyhýbala. Není proto asi žádným překvapením, že se stejně jakou spousta další filmových tváří rozhodla nakopnout svou kariéru v bedně. A možná by se jí mohlo i slušně zadařit.

Bývalý idol mnoha mužů si totiž zahraje hlavní roli zprávařky v zatím nepojmenované novince, která nás zavede do zákulisí natáčení takové té typické ranní show, kde jsou všichni strašně vysmátí a zvou si sem i ty nejpodivnější hosty. Zkrátka něco ve stylu průměrné komedie Hezké vstávání. Jenže zde by to ovšem mohlo být přeci jen o něco zajímavější. O na první pohled ne příliš zajímavý projekt je totiž mezi stanice slušná tlačenice a o novinku již projevili zájem dokonce kravaťáci z HBO, AMC, Amazonu či Netflixu. A tahle televizní sebranka by se s nezajímavým scénářem nejspíš nezabývala. Na produkci seriálu se navíc podílí americká moderátorská hvězda Katie Couric, jež má sama s moderováním podobné show velké zkušenosti a tvůrci si od její účasti slibují nejen mnoho zábavných historek, ale také o něco reálnější pojetí. Začíná to zkrátka znít nečekaně zajímavě a seriál z televizního prostředí po skončení Newsroomu na obrazovkách celkem chybí. Michelle Pfeiffer by si navíc televizní comeback určitě zasloužila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace