Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S05E01

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
A ještě k pirátění... link
15578
A ještě k pirátění... http://deadline.com/2015/04/game-of-thrones-hbo-periscope-online-piracy-1201410130/
0 0
reagovat

Spoiler S05e03

Stejně bude nejsledovanějším dílem 5x05:D
Do třetího dílu se toho moc nestalo, ale Slyntova smrt byla moje nejoblíbenější část páté knihy a tady byla provedena pěkně. Ale tady mě taky dost zabolelo to, co v seriálu nikdy být nemůže a to to, co se v těchto situacích honí postavě hlavou. V tomto jsou knihy lepší...
15573
Stejně bude nejsledovanějším dílem 5x05*:D* Do třetího dílu se toho moc nestalo, ale [spoiler]Slyntova smrt[/spoiler] byla moje nejoblíbenější část páté knihy a tady byla provedena pěkně. Ale tady mě taky dost zabolelo to, co v seriálu nikdy být nemůže a to to, co se v těchto situacích honí postavě hlavou. V tomto jsou knihy lepší...
Spoiler S05e03
0 0
reagovat
‘Game Of Thrones’ Logs Series-Best Opener Despite Leak Of First Four Episodes"

As HBO tracks down which screener recipient caused this weekend’s leaking of the first four episodes of Game Of Thrones’ Season 5, the situation does not seem to have hurt HBO’s ratings: Sunday’s opener logged a series-best 7.99 million viewers.
.
.
.
Jenom rikam...
15572
‘Game Of Thrones’ Logs Series-Best Opener Despite Leak Of First Four Episodes" As HBO tracks down which screener recipient caused this weekend’s leaking of the first four episodes of Game Of Thrones’ Season 5, the situation does not seem to have hurt HBO’s ratings: Sunday’s opener logged a series-best 7.99 million viewers. . . . Jenom rikam...
0 0
reagovat
To je skutečně debata, kterou jsem si po prvním díle přál.
15567
To je skutečně debata, kterou jsem si po prvním díle přál.
0 0
reagovat
Na YT je jen jeden ne?
Dlouhou dobu měli HBO svázané i s programovou nabídkou kabelové televize (takže jsi ji musel mít), pokud už to jde jen s internetem, telefenem atd. tak je to sice krok, ale krok stranou, takže je dál GO vázáno na další službu. (což je přeci hloupost...) Stále jsi k něčemu nucen, proč, protoč, na to neexistuje rozumný vysvětlení, zvlášť když se chci koukat na seriál a ne telefonovat či nutně internetovat s UPC.
Nu nic, asi bych debatu odsunul stranou. Od TV Zone je rozumným krokem recenzovat díly tak, jak budou vycházet v TV s týdenním odskokem. Howgh.
15565
Na YT je jen jeden ne? Dlouhou dobu měli HBO svázané i s programovou nabídkou kabelové televize (takže jsi ji musel mít), pokud už to jde jen s internetem, telefenem atd. tak je to sice krok, ale krok stranou, takže je dál GO vázáno na další službu. (což je přeci hloupost...) Stále jsi k něčemu nucen, proč, protoč, na to neexistuje rozumný vysvětlení, zvlášť když se chci koukat na seriál a ne telefonovat či nutně internetovat s UPC. Nu nic, asi bych debatu odsunul stranou. Od TV Zone je rozumným krokem recenzovat díly tak, jak budou vycházet v TV s týdenním odskokem. Howgh.
0 0
reagovat

PetrM

Takže ty se z Dubaje rozčiluješ, proč se to nerecenzuje u nás? Aha... Sorry, ale to je fakt tvůj problém a rozčilovat se v tu chvíli, že na upírátěný díly nemáš recenzi je pořád strašně debilní.


Axis Na ty díly na youtube zdarma taky musíš mít kabelovku? Asi ne :) A nemáš pravdu. Stačí mít cokoliv UPC a přístup do Moje UPC a můžeš si HBO GO objednat, což je možný s jakoukoliv službou od nich. Tj. internet nejenom přes kabel. + se tam dostaneš i s O2 a jinýma operátorama jak koukám, tolik k těm faktům. ;-) Já to mám třeba bez jakýkoliv jiný tv služby jenom s jejich internetem. Omezený pak mají jenom Horizon GO na mobily a tak, což asi ani nevím jestli bych využíval.
15564
Takže ty se z Dubaje rozčiluješ, proč se to nerecenzuje u nás? Aha... Sorry, ale to je fakt tvůj problém a rozčilovat se v tu chvíli, že na upírátěný díly nemáš recenzi je pořád strašně debilní. Axis Na ty díly na youtube zdarma taky musíš mít kabelovku? Asi ne :) A nemáš pravdu. Stačí mít cokoliv UPC a přístup do Moje UPC a můžeš si HBO GO objednat, což je možný s jakoukoliv službou od nich. Tj. internet nejenom přes kabel. + se tam dostaneš i s O2 a jinýma operátorama jak koukám, tolik k těm faktům. ;-) Já to mám třeba bez jakýkoliv jiný tv služby jenom s jejich internetem. Omezený pak mají jenom Horizon GO na mobily a tak, což asi ani nevím jestli bych využíval.
PetrM
0 0
reagovat

TonyClifton

Doporučil bych si trochu nesouhlasit, HBO GO je zatím striktně vázáno na nutný příjem i jejich kabelového vysílání, pokud ho doma nemáš, tak na HBO GO si můžeš maximálně myslet. Má to vyřešit nová služba, které bude fungovat na podobné bázi jako Netflix, ale ta tu ještě není.
HBO zatím trochu prohrává boj s piráty tím, že se nesnaží rozumně monetizovat své online služby. Netflix je na tom u nás obdobně a "strašně" se těším na jeho oříznutou verzi pro český trh, na to co je v US nebo GB si ani nemusíme zkusit pomyslet. A to fakt není plané pičování...
BTW podobně jsem se doma zlobil při sledování Paris - Roubaix na Eurosportu v pochybném online streamu, proč proboha podobné stanice nemůžou dát předplatné na jeden, dva dny, týden atd... když některé akce chci vidět, ale víc si danou stanici nepustím, to mi hlava nebere, technická omezení už dávno padla.
15563
Doporučil bych si trochu nesouhlasit, HBO GO je zatím striktně vázáno na nutný příjem i jejich kabelového vysílání, pokud ho doma nemáš, tak na HBO GO si můžeš maximálně myslet. Má to vyřešit nová služba, které bude fungovat na podobné bázi jako Netflix, ale ta tu ještě není. HBO zatím trochu prohrává boj s piráty tím, že se nesnaží rozumně monetizovat své online služby. Netflix je na tom u nás obdobně a "strašně" se těším na jeho oříznutou verzi pro český trh, na to co je v US nebo GB si ani nemusíme zkusit pomyslet. A to fakt není plané pičování... BTW podobně jsem se doma zlobil při sledování Paris - Roubaix na Eurosportu v pochybném online streamu, proč proboha podobné stanice nemůžou dát předplatné na jeden, dva dny, týden atd... když některé akce chci vidět, ale víc si danou stanici nepustím, to mi hlava nebere, technická omezení už dávno padla.
TonyClifton
0 0
reagovat
A myslím, že tohle dostatečně popsal Hlad v MZ live při příležitosti leaku Expendables 3. Tj. je to prostě "prasárna a kdo to pak ventiluje je kretén". Navíc tohle je normálně regulérně ukradený před tím, než to mohl kdokoliv kdekoliv legálně vidět. A kdo ten obří díl nevidí, tak si nezaslouží slitování. Celou dobu tu brečíme, že se k nám většina věcí dostane legálně za uherskej rok a zrovna u HBO, který je k našemu regionu nejhodnější ze všech stanic budem pičovat, jak se to nedá sehnat, to přesně jo no. :-D
15561
A myslím, že tohle dostatečně popsal Hlad v MZ live při příležitosti leaku Expendables 3. Tj. je to prostě "prasárna a kdo to pak ventiluje je kretén". Navíc tohle je normálně regulérně ukradený před tím, než to mohl kdokoliv kdekoliv legálně vidět. A kdo ten obří díl nevidí, tak si nezaslouží slitování. Celou dobu tu brečíme, že se k nám většina věcí dostane legálně za uherskej rok a zrovna u HBO, který je k našemu regionu nejhodnější ze všech stanic budem pičovat, jak se to nedá sehnat, to přesně jo no. :-D
0 0
reagovat

PetrM

Really? :-D Zrovna při docela super politice HBO u nás tohle napíšeš? Zrovna tohle je legálně možný nakoukat jak nic jinýho u nás. Jo, kéž by to takhle šlo se všema zahraničníma novinkama. Takže z tvý strany jenom posraná výmluva bez toho, aby sis to aspoň 2 klikama vygooglil.

Davies182: Já vím, že jsi ztělesnění Mirka Dušína :), ale za tohle ho normálně bez milosti zabanujte. :)
15560
Really? :-D Zrovna při docela super politice HBO u nás tohle napíšeš? Zrovna tohle je legálně možný nakoukat jak nic jinýho u nás. Jo, kéž by to takhle šlo se všema zahraničníma novinkama. Takže z tvý strany jenom posraná výmluva bez toho, aby sis to aspoň 2 klikama vygooglil. Davies182: Já vím, že jsi ztělesnění Mirka Dušína :), ale za tohle ho normálně bez milosti zabanujte. :)
PetrM
0 0
reagovat
ja si ty první 4 díly pustil. prostě jsem to nevydržel. No a co ? :-D i tak mě ale uniklo několik dějových linek, protože jsem si nepřeložil nějaký části dostatečně. Navíc to audio nebylo nějak super kvalitní stejně jako tmavej obraz. HD je prostě HD. Takže si dám postupný repete až výjdou komplet titulky a lepší kvalita.

ohledně Aryi
zachranuje 2 a 3 díl už jen svojí úřastí a to hodně !

a ohledně Sansy
ta holka to fakt nemá lehký, ted jí čeká svatba s Ramseym Boltonem ? No tak to jí pěkně zprzní ....
15559
ja si ty první 4 díly pustil. prostě jsem to nevydržel. No a co ? :-D i tak mě ale uniklo několik dějových linek, protože jsem si nepřeložil nějaký části dostatečně. Navíc to audio nebylo nějak super kvalitní stejně jako tmavej obraz. HD je prostě HD. Takže si dám postupný repete až výjdou komplet titulky a lepší kvalita. ohledně Aryi [spoiler]zachranuje 2 a 3 díl už jen svojí úřastí a to hodně ! [/spoiler] a ohledně Sansy [spoiler]ta holka to fakt nemá lehký, ted jí čeká svatba s Ramseym Boltonem ? No tak to jí pěkně zprzní .... [/spoiler]
0 0
reagovat

okkac

První díl se můžeš mrknout v pěkný kvalitě s ofiko českýma titulkama a hlavně legálně na youtube... link Co se dalších dílů týče, tak taky nebude problém s nějakým blokováním, cmon... 8)
15558
První díl se můžeš mrknout v pěkný kvalitě s ofiko českýma titulkama a hlavně legálně na youtube... http://www.youtube.com/watch?v=irobWNGWdr8 Co se dalších dílů týče, tak taky nebude problém s nějakým blokováním, cmon... *8)*
okkac
0 0
reagovat
Já zas to bez těch epizod musím vydržet do půlky května, než se vratím zpět do ČR. Firemní síť blokuje pirátské servery :-D Ještě že jsem si vzal dost věci na HDD z domu :-) Alespoň pak se podívám na první 4-5 epizod naráz.
15557
Já zas to bez těch epizod musím vydržet do půlky května, než se vratím zpět do ČR. Firemní síť blokuje pirátské servery :-D Ještě že jsem si vzal dost věci na HDD z domu :-) Alespoň pak se podívám na první 4-5 epizod naráz.
0 0
reagovat

TedGeorge

To mi zrovna ale přijde v pohodě...

ad Daredevil a Bloodline: ještě sem byl zatim línej hledat na netu a zjišťovat a tak, ale myslíte, že se nějakym způsobem dá kontaktovat Netflix, poslat jim něco na účet a napsat k tomu nenápadně, proč :D?
15556
To mi zrovna ale přijde v pohodě... ad Daredevil a Bloodline: ještě sem byl zatim línej hledat na netu a zjišťovat a tak, ale myslíte, že se nějakym způsobem dá kontaktovat Netflix, poslat jim něco na účet a napsat k tomu nenápadně, proč *:D*?
TedGeorge
0 0
reagovat

PetrM

Zkus to ještě jednou. Bez toho prvního odstavce. Ani "TO" nenaznačuj ?)
15555
Zkus to ještě jednou. Bez toho prvního odstavce. Ani "TO" nenaznačuj *?)*
PetrM
0 0
reagovat
OK, velká omluva všem. Měl jsem to celé dát jako spoiler. Ale to, že v GoT někdo někdy umře snad nemůže nikoho překvapovat. A postava, kterou jsem zmiňoval byla potvrzena hercem pro pátou řadu. Celý komentář jsem pro jistotu smazal, i když za obsahem si nadále stojím.

K tomu pirátění. Žiju v zemi, kde bych se k legálnímu sledování GoT dostal jen velmi komplikovaně. Navíc je myslím pokrytecké mi vyčítat pirátění a ohánět se "seriózním" serverem, když 99% z nás používá zdrojů internetu ke sledování naprosté většiny zde recenzovaných amerických - britských seriálů. Zrovna v jenou týdnu oslavné recenze na Bloodlines a Daredevila. Kolik z nás žije v USA nebo VB s legálním Netflixem? Nemusíme se tím chlubit, ale nemusíme si to ani navzájem vyčítat.
15554
OK, velká omluva všem. Měl jsem to celé dát jako spoiler. Ale to, že v GoT někdo někdy umře snad nemůže nikoho překvapovat. A postava, kterou jsem zmiňoval byla potvrzena hercem pro pátou řadu. Celý komentář jsem pro jistotu smazal, i když za obsahem si nadále stojím. K tomu pirátění. Žiju v zemi, kde bych se k legálnímu sledování GoT dostal jen velmi komplikovaně. Navíc je myslím pokrytecké mi vyčítat pirátění a ohánět se "seriózním" serverem, když 99% z nás používá zdrojů internetu ke sledování naprosté většiny zde recenzovaných amerických - britských seriálů. Zrovna v jenou týdnu oslavné recenze na Bloodlines a Daredevila. Kolik z nás žije v USA nebo VB s legálním Netflixem? Nemusíme se tím chlubit, ale nemusíme si to ani navzájem vyčítat.
0 0
reagovat

Davies182

Ano, blbce zavřít, ale o žádný čtenáře (snad) nepříjdete a HBO samozřejmě nepříjde ani o jednoho diváka... :)

Zase je třeba si uvědomit jakým způsobem proběhl únik těch epizod a koho to ovlivní. Ti lidé to uvidí akorát dřív než budou shánět na torrentech 720p. Nechci to bagatelizovat, chápu že je to hlavně pro vás nemilé a s vašim postupem recenzování naprosto souhlasím, ale ty kecy o tom, že to nějak ovlivní HBO v točení celovečeráků atd jsou úplně mimo.

Brzy bych na Deadline a spol čekal na články, jak jednotlivý díly zase lámou rekordy ve sledovanosti. A ještě jednou - jsou to 4 díly, mohlo to dopadnout mnohem hůř, brzy se to srovná :)
15553
Ano, blbce zavřít, ale o žádný čtenáře (snad) nepříjdete a HBO samozřejmě nepříjde ani o jednoho diváka... :) Zase je třeba si uvědomit jakým způsobem proběhl únik těch epizod a koho to ovlivní. Ti lidé to uvidí akorát dřív než budou shánět na torrentech 720p. Nechci to bagatelizovat, chápu že je to hlavně pro vás nemilé a s vašim postupem recenzování naprosto souhlasím, ale ty kecy o tom, že to nějak ovlivní HBO v točení celovečeráků atd jsou úplně mimo. Brzy bych na Deadline a spol čekal na články, jak jednotlivý díly zase lámou rekordy ve sledovanosti. A ještě jednou - jsou to 4 díly, mohlo to dopadnout mnohem hůř, brzy se to srovná :)
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

Stane se sice, no, ale po tom článku na MZ o spoilerech by nemělo ;). Nicméně svůj anti-Petrovský koment jsem smazal, naštěstí přišel o podnět a nedával smysl :)

Další věc je, že na čtyři tejdny přijdem o některý čtenáře. Fakt toho blbce, co to (jestli) hodil z novinářskýho dývka ne net, bych seriózně zavřel :D.
15552
Stane se sice, no, ale po tom článku na MZ o spoilerech by nemělo *;)*. Nicméně svůj anti-Petrovský koment jsem smazal, naštěstí přišel o podnět a nedával smysl *:)* Další věc je, že na čtyři tejdny přijdem o některý čtenáře. Fakt toho blbce, co to (jestli) hodil z novinářskýho dývka ne net, bych seriózně zavřel *:D*.
TedGeorge
0 0
reagovat
Jak se tak koukám, na čtyři týdny si dám pohov, a raději se odsuď vzdálím. Jak může člověk v jednom komentu napsat, že se na to koukl, protože nechtěl, aby mu nějaký blb něco vyspoileroval, a pak se sám stát tím blbem, to nepochopím.

Já rozhodně pojedu podle klasického rozvrhu, protože 1. HD kvalita a 2. je lepší se koukat co týden na jednu epizodu, než si dát všechny najednou a pak měsíc čekat.
15551
Jak se tak koukám, na čtyři týdny si dám pohov, a raději se odsuď vzdálím. Jak může člověk v jednom komentu napsat, že se na to koukl, protože nechtěl, aby mu nějaký blb něco vyspoileroval, a pak se sám stát tím blbem, to nepochopím. Já rozhodně pojedu podle klasického rozvrhu, protože 1. HD kvalita a 2. je lepší se koukat co týden na jednu epizodu, než si dát všechny najednou a pak měsíc čekat.
0 0
reagovat
Můj názor - Nevydržel sem to, zkouknul sem to, teď mě to štve. Někde v hlavě sem měl Netflix s tím, že je okej a novej trend koukat na seriál v celku a právě jak Tony píše - ta debata mi bude teďka chvíli chybět. No ještě jsou to jenom 4 díly a pak se to srovná. Jinak se budu snažit zdržet jakýkoliv spoilerů i naznačování, jestli je epizoda dobrá nebo špatná. Dvě věty sem k tomu napsal už do seriálovky a tím to pro mě hasne.

Co se Petra týče - Jesus, je to jenom seriál, prostě si to neuvědomil a neudělal to naschvál... Věrně tu postoval komenty x let a teď se chudák zbytečně stydí v koutě. Stane se, relax...
15547
Můj názor - Nevydržel sem to, zkouknul sem to, teď mě to štve. Někde v hlavě sem měl Netflix s tím, že je okej a novej trend koukat na seriál v celku a právě jak Tony píše - ta debata mi bude teďka chvíli chybět. No ještě jsou to jenom 4 díly a pak se to srovná. Jinak se budu snažit zdržet jakýkoliv spoilerů i naznačování, jestli je epizoda dobrá nebo špatná. Dvě věty sem k tomu napsal už do seriálovky a tím to pro mě hasne. Co se Petra týče - Jesus, je to jenom seriál, prostě si to neuvědomil a neudělal to naschvál... Věrně tu postoval komenty x let a teď se chudák zbytečně stydí v koutě. Stane se, relax...
0 0
reagovat
WOW. To, že někdo nevydrží to čekání a podívá se na ty leaknutý epizody je jeho věc, ale fakt mě ser.u lidi, co to nevydrží, a napálí takové info do diskuze bez varování nebo použití spoilertagu. Knížky jsem sice četla a tak trochu tuším, co se stane, ale fakt nechci vědět kdo, kdy, kde a jak...............
15550
WOW. To, že někdo nevydrží to čekání a podívá se na ty leaknutý epizody je jeho věc, ale fakt mě ser.u lidi, co to nevydrží, a napálí takové info do diskuze bez varování nebo použití spoilertagu. Knížky jsem sice četla a tak trochu tuším, co se stane, ale fakt nechci vědět kdo, kdy, kde a jak...............
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se