Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Strážce pořádku: 6. sezóna

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
No dobrá, přesvědčili jste mě, šestou sérii si do žíly vpálím. Olyphant je sympaťák až na půdu, jen moc nechápu to adorování Gogginse. V Shieldu mě jeho chování dost štvalo, v SoA byl samozřejmě vtipnej, v Justified mě štve ten jeho vidláckej akcent.
15641
No dobrá, přesvědčili jste mě, šestou sérii si do žíly vpálím. Olyphant je sympaťák až na půdu, jen moc nechápu to adorování Gogginse. V Shieldu mě jeho chování dost štvalo, v SoA byl samozřejmě vtipnej, v Justified mě štve ten jeho vidláckej akcent.
0 0
reagovat

Memphis

Někomu Olyphantovo herectví sedne, ale mě vždyky přišel jako mladý Clint Eastwood, který prostě zobrazoval určitý "typ" (Blondie, Dirty Harry). Goggins je pak někdo jako Al Pacino - víte že je to on, ale zahrané postavy mohou být radikálně odlišné.
Možná má Olyphant jenom smůlu na parťáky. Deadwood na HBO si pro sebe ukradl Ian McShane a Justified zase Goggins. Ale Olyphant byl u toho

Můžeš rozvést jak jsi myslel, že tento závěr byl "v duchu seriálu"?

Já nejsem hrdlořez, abych vyžadoval mrtvého hlavního hrdinu nebo těhotnou ženu, ale přijde mi, že v seriálu, který měl šest let motto "You'll never leave Harlan alive" byl ten závěr v naprostém kontrastu, protože všechny hlavní (i dlouhodobé vedlejší) postavy jako maršálové to zvládly - Do Miami, do Kalifornie do vězení, do důchodu, Duffy bůhví kam a pak si jenom smířlivě vzpomínali na staré dobré časy. To mi nevadí samo o sobě, ale je to zbytečná otočka o 180 stupňů v úpleném závěru po šesti letech. Padouši co do Harlanu přijeli zvenčí, tak tam umřeli, ale místní se pryč dostali nejen živí, ale i bez větší ztráty (tedy Boyda nemohli nechat na svobodě)
15626
Někomu Olyphantovo herectví sedne, ale mě vždyky přišel jako mladý Clint Eastwood, který prostě zobrazoval určitý "typ" (Blondie, Dirty Harry). Goggins je pak někdo jako Al Pacino - víte že je to on, ale zahrané postavy mohou být radikálně odlišné. Možná má Olyphant jenom smůlu na parťáky. Deadwood na HBO si pro sebe ukradl Ian McShane a Justified zase Goggins. Ale Olyphant byl u toho Můžeš rozvést jak jsi myslel, že tento závěr byl "v duchu seriálu"? [spoiler]Já nejsem hrdlořez, abych vyžadoval mrtvého hlavního hrdinu nebo těhotnou ženu, ale přijde mi, že v seriálu, který měl šest let motto "You'll never leave Harlan alive" byl ten závěr v naprostém kontrastu, protože všechny hlavní (i dlouhodobé vedlejší) postavy jako maršálové to zvládly - Do Miami, do Kalifornie do vězení, do důchodu, Duffy bůhví kam a pak si jenom smířlivě vzpomínali na staré dobré časy. To mi nevadí samo o sobě, ale je to zbytečná otočka o 180 stupňů v úpleném závěru po šesti letech. Padouši co do Harlanu přijeli zvenčí, tak tam umřeli, ale místní se pryč dostali nejen živí, ale i bez větší ztráty (tedy Boyda nemohli nechat na svobodě)[/spoiler]
Memphis
0 0
reagovat

PetrM

Proč jen televizním? :)

Souhlasím s tím, že Goggins si Boyda stvořil, dyť se měl objevit snad jen v pilotu a až po testovačkách se rozhodli z něj udělat "series regular". Navíc Boyd byl už z podstaty vděčnější role. Kdežto Olyphant prostě byl Raylan od úplnýho začátku, a já bych si tam nedokázal představit nikoho lepšího. Ani si nemyslim, že by někdo z hlavní trojice někoho výrazně přehrával.

Jsem rád, že všichni přežili. Kromě toho, že bych je osobně nerad viděl umírat (při scéně s Boonem by se ve mně krve nedořezal), tak mi tenhle způsob přijde mnohem víc v duchu seriálu. :)
15625
Proč jen [link="http://www.imdb.com/title/tt3460252/"]televizním[/link]? *:)* Souhlasím s tím, že Goggins si Boyda stvořil, dyť se měl objevit snad jen v pilotu a až po testovačkách se rozhodli z něj udělat "series regular". Navíc Boyd byl už z podstaty vděčnější role. Kdežto Olyphant prostě [b]byl[/b] Raylan od úplnýho začátku, a já bych si tam nedokázal představit nikoho lepšího. Ani si nemyslim, že by někdo z hlavní trojice někoho výrazně přehrával. [spoiler]Jsem rád, že všichni přežili. Kromě toho, že bych je osobně nerad viděl umírat (při scéně s Boonem by se ve mně krve nedořezal), tak mi tenhle způsob přijde mnohem víc v duchu seriálu. *:)*[/spoiler]
PetrM
0 0
reagovat
Důstojné zakončení po slabé páté sezóně. Justified bylo fajn, ale nikdy to nebyla moje srdeční záležitost. Přišlo mi, že kromě Gogginse, který všechny převyšoval o dvě třídy nebyli ostatní herci na takové úrovni, která dělá legendární postavy. Nepochopte mě špatně, Justified mělo samozřejmě výborné scénáristy, kterým občas ujel děj, ale vždy vypotii penzum hlášek pro Rylana a pěkný květnatý monolog pro Boyda, ale Goggins prostě Boyda stvořil. Olyphant si Rylana odříkal, tedy spíš procedil mezi zuby.

Už se nemůžu dočkat další role Waltona Gogginse. Po sedmi sezónách Shieldu a šesti Justified (plus role Venus v Sons of Anarchy) jistě bude jeho další kreace televizním svátkem

Trochu mě mrzí, že autoři neměli koule na závěrečné pročištění startovního pole. Kromě sezónních záporáků to všichni doklepali do důchodu. Všechny hlavní postavy, všichni maršálové, atd. Srovnejte to třeba čistkou, kterou v poslední sezóně rozjeli Sons of Anarchy, Breaking Bad nebo Fargo.

Ale abych to zakončil pozitivně: Když už se autoři rozhodli pro tento závěr, "We dug coal together" byla ta nejlepší možná tečka.
15621
Důstojné zakončení po slabé páté sezóně. Justified bylo fajn, ale nikdy to nebyla moje srdeční záležitost. Přišlo mi, že kromě Gogginse, který všechny převyšoval o dvě třídy nebyli ostatní herci na takové úrovni, která dělá legendární postavy. Nepochopte mě špatně, Justified mělo samozřejmě výborné scénáristy, kterým občas ujel děj, ale vždy vypotii penzum hlášek pro Rylana a pěkný květnatý monolog pro Boyda, ale Goggins prostě Boyda stvořil. Olyphant si Rylana odříkal, tedy spíš procedil mezi zuby. Už se nemůžu dočkat další role Waltona Gogginse. Po sedmi sezónách Shieldu a šesti Justified (plus role Venus v Sons of Anarchy) jistě bude jeho další kreace televizním svátkem [spoiler]Trochu mě mrzí, že autoři neměli koule na závěrečné pročištění startovního pole. Kromě sezónních záporáků to všichni doklepali do důchodu. Všechny hlavní postavy, všichni maršálové, atd. Srovnejte to třeba čistkou, kterou v poslední sezóně rozjeli Sons of Anarchy, Breaking Bad nebo Fargo. [/spoiler] Ale abych to zakončil pozitivně: Když už se autoři rozhodli pro tento závěr, "We dug coal together" byla ta nejlepší možná tečka.
0 0
reagovat
Prostě srdcovka. Jinak se to popsat nedá. Já naskočil až na začátku třetí sezony, ale každej následující rok bylo Justified můj nejočekávanější seriál a na konci posledního dílu jsem byl regulérně na měkko.

K týhle poslední sezoně, nebylo to čirý zlato jako druhá nebo čtvrtá (Waldo Truth a "marshal stiffy" vládnou), ale byla hned v závěsu. Záporáci se nadmíru vyvedli a rozloučení s veškerýma postavama, včetně vedlejších, zvládli tvůrci bravurně. Raylan, Boyd, Ava a všichni ty vidláci, mafiáni a šerifové z Kentucky mi zkrátka budou zatraceně chybět.

"We dug coal together."
15617
Prostě srdcovka. Jinak se to popsat nedá. Já naskočil až na začátku třetí sezony, ale každej následující rok bylo Justified můj nejočekávanější seriál a na konci posledního dílu jsem byl regulérně na měkko. K týhle poslední sezoně, nebylo to čirý zlato jako druhá nebo čtvrtá (Waldo Truth a "marshal stiffy" vládnou), ale byla hned v závěsu. Záporáci se nadmíru vyvedli a rozloučení s veškerýma postavama, včetně vedlejších, zvládli tvůrci bravurně. Raylan, Boyd, Ava a všichni ty vidláci, mafiáni a šerifové z Kentucky mi zkrátka budou zatraceně chybět. "We dug coal together."
0 0
reagovat
Já přerušil sledování závěrečné sezóny někde u 4. dílu a už se těším na zbytkový maraton. Každopádně nespoilerové reakce zatím naznačují, že vše dopadlo dobře, takže super :+
15616
Já přerušil sledování závěrečné sezóny někde u 4. dílu a už se těším na zbytkový maraton. Každopádně nespoilerové reakce zatím naznačují, že vše dopadlo dobře, takže super *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se