Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevila čekají změny


ikona
Spooner
daredevilmarvelshield
Netflix už chystá druhou řadu temné pecky. A jaké další seriály kutí Marvel? 

Tak tohle byla rychlovka. Nejsou to ani dva týdny, co vydařená comicsovka Daredevil vtrhla na naše monitory, a už tu máme ohlášení druhé sezóny. Internetovému Netflixu se zkrátka spolupráce s Marvelem proklatě vyplácí, jejich novinka sbírá nadšené ohlasy u kritiků i diváků a rudý ďábel jde na dračku. Obnovení tak přichází ještě ve chvíli, kdy ho mnozí ještě ani nestačili dokoukat. Takže to koukejte dohnat. Zas tak bezproblémové to však u Daredevila není. Z pozice showrunnera se totiž poroučí Steven S. DeKnight, jenž prý odchází k jiným projektům. Na jeho pozici tak nastupuje dvojice dosavadních producentů Doug Petrie a Marco Ramirez, jež mají prsty například v Sons of Anarchy či American Horror Story. Žádného velkého odklonu od zavedeného stylu bychom se tedy dočkat neměli. Po loňském odchodu režiséra Drew Goddarda je to tak již druhá tvůrčí změna v poslední době, což přeci jen není úplně dobrá vizitka. Snad už k další obměně vedení jen tak nedojde.

Do Hell´s Kitchen bychom se navíc mohli celkem nečekaně vrátit již příští rok. Původně se přitom spekulovalo, že by na případnou další řadu došlo až po chystané týmovce The Defenders, tedy až v roce 2018. Hlad fanoušků je ale veliký, a proto se pojede v klasickém seriálovém stylu. U Marvelu se však dějí zajímavé seriálové věci i mimo Netflix. Napilno totiž mají momentálně i na ABC. Tamní tvůrci nejen potvrdili, že následující epizody Agents of SHIELD budou nějakým způsobem spjaty s děním druhých Avengers, ale také odhalili první jména jejich chystaného spin-offu. Do vlastního seriálu se tak dle očekávání stěhuje fanoušky oblíbená Adrianne Palicki aka Bobbi Morse a její ex-manžel Lance Hunter v podání Nicka Blooda. Uvidíme, zda mají na to utáhnout vlastní seriál. Na ABC jim ovšem tři comicsové kousky nestačí. Pracují zde totiž také na projektu o dosud neznámém superhrdinovi ze slavné stáje, na němž pracuje scenárista John Ridley, držitel Oscara za 12 let v řetězech a tvůrce dramatu American Crime. A to už by mohla být slušná záruka kvality. Comicsů se v bedně zkrátka jen tak nezbavíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace