Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po Oscaru do televize


ikona
do_Od
counterpartscifistarz
Starz chystá novou pecku plnou oscarových jmen. Kdo všechno u ní bude? 

Být to pár let zpátky, asi bychom jen nevěřícně kroutili hlavou. Dnes je to už ale prakticky na denním pořádku a dělá to vlastně kdekdo. O čem mluvím? No přece o oscarových hercích, kteří se v dnešní době vůbec nestydí brát seriálové role. A proč by také měli. Platy budou podobné, né-li lepší. Práce je to stabilní a co se ambicí týče, začínají televizní projekty být mnohdy i rozmáchlejší, než ty filmové. Není tedy divu, že se zrovna jednomu takovému upsala další hollywoodská hvězda.

 

Projekt Counterpart, zatím popisovaný jako mix špionážního thrilleru a trochy nadpřirozena, by měl být příběhem obyčejného úředníka OSN jménem Howard Silk. Ten jednoho dne zjistí, že agentura, pro kterou pracuje, střeží tajemství cestování do jiných dimenzí. S jeho „protějškem“ na druhé straně, Primou, poté budou řešit témata jako identita, ztracená láska či různé kdyby. Zní to celé hodně dospěle, filozoficky a zajímavě. O to lepší je tedy zjištění, že roli výše zmíněného úředníka si na starost vezme ostřílený veterán J.K. Simmons, kterého jste mohli naposled spatřit v letošní pecce Whiplash, za kterou právě vyhrál toho Oscara. O scénář se zasloužil Jason Marks (připravovaná Kniha džungle od Favreaua) a seriál byl objednaný na dvě série. Poslední skvělá zpráva pak je, že k režii prvních dvou dílů usedne Morten Tyldum, jehož Kód Enigmy byl na letošních Oscarech taktéž velice skloňovaným filmem. No nevím jak vy, ale já začínám fest těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace