Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo pomůže Iron Fistovi?


ikona
Spooner
iron fistmarvel
Netflix se připravuje na příchod dalšího comicsového borce. A možná vyfasuje i hvězdnou posilu. 

Seriálové plány Netflixu a Marvelu už jsou rozjeté na plné obrátky. Daredevil se nedávno úspěšně představil první řadou, natáčení superhrdinky Jessicy Jones je v plném proudu a pomalu se začíná rozjíždět i produkce ranaře Luka Cage. Jen o posledním členovi budoucího týmu Defenders, comicsovém Iron Fistovi, se neví prakticky ještě vůbec nic. Ostatně, borec disponující výtečnými bojovými schopnostmi a mystickými silami se své premiéry dočká pravděpodobně až na podzim příštího roku, takže času na obsazení hlavního hrdiny a detailní informace je v podstatě ještě dost. I přesto ovšem chytré hlavy z Marvelu na projektu již pilně pracují a vypadá to, že kromě titulního mistra bojového umění se v něm dočkáme i další comicsové postavy. 

Na internetu se totiž šíří spekulace, že v chystané novince by se mohl objevit i samotný Doctor Strange v podání Benedicta Cumberbatche. A to by bylo pro televizní comicsovku, jež by si své diváky mohla hledat podstatně hůř, než vděčnější Daredevil, hodně solidní lákadlo. Obzvláště, když samotný mág si v těch týdnech odbude v kinech svoji premiéru. Je však pravděpodobné, že by se jednalo jen o cameo či účinkování v pilotu a spekuluje se dokonce, že by si mohli tvůrci vystačit pouze s Cumberbatchovým hlasem. Těžko si totiž představit, že by se zde Sherlock při svém současném vytížení zhostil větší úlohy. I přesto ale vyvolává spekulace u fanoušků řadu zajímavých otázek. Jak se podaří tvůrcům osudy obou hrdinů alespoň na chvíli propojit? A bude snad Iron Fist vycházet ze Strangeových filmových dobrodružství? To se asi jen tak nedovíme. Zatím můžeme pouze jednat, že se nejedná o pořádnou geekovskou kachnu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace