Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam se stěhují Pozůstalí?


ikona
Davies182
leftoverslindelofpozustali
Víme zase o něco více ohledně právě natáčené 2. sezóny dramatické pecky od HBO!  

Už se nám to blíží! Sice mílovými kroky, zato ale s neochvějnou jistotou. Druhé sezóně parádních Pozůstalých totiž v těchto dnech konečně odstartovaly přípravy na natáčení, což znamená, že jsme díky sdílnému HBO zase o něco chytřejší. Kravaťáci z nejuctívanější kabelovky na světě se s nedočkavými fanoušky podělili o dvě podstatné informace ohledně vyhlíženého seriálového polo-rebootu, a tak si o nich nyní můžete přečíst i na Lindelofem poblázněné TVZone. Jen si dejte pozor, abyste se díky nim možná nedozvěděli až příliš – i když za sebe říkám, že o The Leftovers nadšeně hltám každý niterný střípek zdánlivě sebenedůležité informace. A vy byste měli taky. Nelze se přesytit!

Nejen vzhledem k emociálně vyčerpávajícímu finále první řady již pravděpodobně mnoha z vás došlo, že se budeme stěhovat. Garveyovic a spol. odvezou stěhováci. Jenže kam? Právě to bylo donedávna přísně střeženým tajemstvím, které teď ovšem škádlivé HBO chytře vyzradilo. A návdavkem se prokeclo, jakých nových postav se na místě neotřelé destinace dočkáme. Takže? Poslední varování! S Kevinem a jeho rodinkou se podíváme do rozpáleného Texasu. Tady se máme připravit na novou stěžejní linii, která divákům představí místní nemilým osudem zdeptané afro-američany. Odtržení má holt stále co říci. Televizní produkce se zabydlela v Austinu, kde se nyní horečnatě vybalují kamery a rozkládají režisérské sesle... Tak honem, honem!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace