Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo kašle na Přátele?


ikona
Spooner
přátelé
Kvůli komu se nikdy nedočkáme vysněného pokračování kultovního seriálu? 

Je to vlastně pořád ta samá písnička. Za pár dní už to bude neuvěřitelných jedenáct let, kdy za sebou legendární Přátelé naposledy zabouchli dveře a jejich fanoušci jakoby od té doby nemluvili o ničem jiném. Kdy se konečně dočkáme vytouženého filmu, nedej bože seriálového pokračování? Vydrželi už spolu Ross a Rachel? Procedí ještě Joey nějakou legendární hlášku? Hlad milionů fandů je prostě stále veliký a o srazu po letech se nebáli snít ani samotní tvůrci či herecké hvězdy. Jenže i přes různé spekulace k vytouženému shledání nikdy nedošlo. A ruku na srdce, nejspíš ani nikdy nedojde. Kdo ovšem všemožné snahy nejvíce bojkotoval?

Už mnoho let se totiž spekuluje o tom, že za krachem filmových plánů může někdo z titulní šestice. A nyní už asi můžeme s jistotou říci, o koho se jedná, i když pro mnohé to asi žádné překvapení nebude. Ano, sny všech fandů hatí hvězda ze všech největších, David Schwimmer, jenž si od konce komediálního kultu zahrál…no v podstatě v ničem. Alespoň to tedy tvrdí jeho bývala parťačka Courteney Cox, jež v nedávném rozhovoru nenápadně naznačila, že právě její brácha Ross snahy nejvíce bojkotuje. Seriálová parta se kvůli němu prý už od konce seriálu nikdy nesešla celá v jedné místnosti. Osobou, která vždy spolehlivě chyběla, byl právě Schwimmer. Holt režírování průměrných komedií, jichž moc lidí nevidělo, je asi mnohem zábavnější práce. Sama Monica ale zároveň přiznává, že i tak by to bylo s případným snímkem zatraceně těžké a fandové už by na tuto fantazii měli nejraději zapomenout. I přesto si však Ross v současnosti nejspíš pročítá nejeden nenávistný e-mail. A za to své povedené ex-sestřičce nejspíš moc nepoděkuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace