Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Kdo kašle na Přátele?

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek
V Studiu 60 bol Perry iny, to ano. V cisto komedialnych rolach je to proste Chandler. Je vsak otazne, ci to mozno brat ako kritiku - u hercov, ktori nehrali 10 rokov jednu postavu v televizii by sa hovorilo skor o osobnom pristupe.
15712
V Studiu 60 bol Perry iny, to ano. V cisto komedialnych rolach je to proste Chandler. Je vsak otazne, ci to mozno brat ako kritiku - u hercov, ktori nehrali 10 rokov jednu postavu v televizii by sa hovorilo skor o osobnom pristupe.
0 0
reagovat
Ano, to musím Perrymu přiznat i já. Studio 60 mě celkově moc nebavilo, ale v The Good Wife byl bezva (svině) :+
15711
Ano, to musím Perrymu přiznat i já. Studio 60 mě celkově moc nebavilo, ale v The Good Wife byl bezva (svině) *:+*
0 0
reagovat
V Good Wife byl pár dílů jako Guest Star za parádní svini. Vůbec jsem si tam u něj na Chandlera nevzpomněl.
15709
V Good Wife byl pár dílů jako Guest Star za parádní svini. Vůbec jsem si tam u něj na Chandlera nevzpomněl.
0 0
reagovat
On je stále skvělý.

Jinak jo, ve Studiu 60 (definitivně nejlepší zrušený seriál vůbec) byl perfektní. :+
15708
On je stále [link="http://teamcoco.com/video/matthew-perry-porn-disaster"]skvělý[/link]. Jinak jo, ve Studiu 60 (definitivně nejlepší zrušený seriál vůbec) byl perfektní. *:+*
0 0
reagovat

Hon2ar

Dávám ti bludišťáka za zmínku fantastického Studia. Tam je opravdu výbornej.
15707
Dávám ti bludišťáka za zmínku fantastického Studia. Tam je opravdu výbornej.
Hon2ar
0 0
reagovat
V The Odd Couple je zase pokus o rádoby Chandlera.

Ale ma druhou stranu Perry ukázal ve skvělém Studo 60 on the Sunset Strip, že umí i něco trochu jiného, dramatičtějšího. A byl skvělý.
15705
V The Odd Couple je zase pokus o rádoby Chandlera. Ale ma druhou stranu Perry ukázal ve skvělém Studo 60 on the Sunset Strip, že umí i něco trochu jiného, dramatičtějšího. A byl skvělý.
0 0
reagovat
No, abych se PetraM zastal, přijde mi, že se Perry narozdíl od ostatních nesnažil vymanit ze škatulky ani ve svých filmových rolích. Člověk vždycky ví, že od něj dostane Chandlera, ať už se objeví v čemkoliv. Za tím nemůže bejt samotná snaha producentů, ale i jeho vlastní přístup.

A to srovnání s Atkinsonem je už vyloženě nefér. On rozhodně není hercem jedný role.
15704
No, abych se PetraM zastal, přijde mi, že se Perry narozdíl od ostatních nesnažil vymanit ze škatulky ani ve svých filmových rolích. Člověk vždycky ví, že od něj dostane Chandlera, ať už se objeví v čemkoliv. Za tím nemůže bejt samotná snaha producentů, ale i jeho vlastní přístup. A to srovnání s Atkinsonem je už vyloženě nefér. On rozhodně není hercem jedný role.
0 0
reagovat

Eressea.Ilfirin

Nechci se v tom nějak extra pitvat a srovnávat jednoho herce s druhým. Jasně, že určití herci hrajou často nějaké typy. Marvan hrál od pětatřiceti až do smrti staré chlapy, Eastwood bezpočet drsných kovbojů a policajtů než si po šedesátce začal vybírat jiné role. Atkinson je pro mě spíš v kategorii "prokletí jedné role" jako třeba Leonard Nimoy. Prostě i kdyby natočili sto jiných věcí, publikum si je pamatuje v jediné poloze nebo roli.
Perry samozřejmě může hrát co chce a třeba mu křivdím a chtěl by dělat jiné věci, ale producenti po něm chtějí jenom Chandlera, ale i tak mi přijde, že třeba LeBlanc alespoň udělal s Epizodes zajímavý krok stranou, zatímco po dvou epizodách Odd Couple je jasné, že takhle by dnes vypadal padesátiletý Chandler Bing kdyby se neoženil s Monikou
15703
Nechci se v tom nějak extra pitvat a srovnávat jednoho herce s druhým. Jasně, že určití herci hrajou často nějaké typy. Marvan hrál od pětatřiceti až do smrti staré chlapy, Eastwood bezpočet drsných kovbojů a policajtů než si po šedesátce začal vybírat jiné role. Atkinson je pro mě spíš v kategorii "prokletí jedné role" jako třeba Leonard Nimoy. Prostě i kdyby natočili sto jiných věcí, publikum si je pamatuje v jediné poloze nebo roli. Perry samozřejmě může hrát co chce a třeba mu křivdím a chtěl by dělat jiné věci, ale producenti po něm chtějí jenom Chandlera, ale i tak mi přijde, že třeba LeBlanc alespoň udělal s Epizodes zajímavý krok stranou, zatímco po dvou epizodách Odd Couple je jasné, že takhle by dnes vypadal padesátiletý Chandler Bing kdyby se neoženil s Monikou
Eressea.Ilfirin
0 0
reagovat

PetrM

Takže ti přijde trapný i takový Rowan Atkinson? O.o Tihle lidé mají holt smůlu v tom, že je diváci znají jen v jednom světle, a jim nezbývá než dělat pořád to samé.
15702
Takže ti přijde trapný i takový Rowan Atkinson? O.o Tihle lidé mají holt smůlu v tom, že je diváci znají jen v jednom světle, a jim nezbývá než dělat pořád to samé.
PetrM
0 0
reagovat

PetrM

Tyvole, hlavně ne reunion HIMYM, to bych radši nepřivolával :o:D

U Matthewa Perryho IMHO to, že hraje prakticky pořád Chandlera není ani tak o tom, že by to jinak nedokázal, ale spíš tim, že od něj každej dalšího Chandlera očekává. Jak filmaři, tak diváci. Ale možná taky pěkně kecam, zas tolik jeho novější věci nesleduju.
15700
Tyvole, hlavně ne reunion HIMYM, to bych radši nepřivolával *:o**:D* U Matthewa Perryho IMHO to, že hraje prakticky pořád Chandlera není ani tak o tom, že by to jinak nedokázal, ale spíš tim, že od něj každej dalšího Chandlera očekává. Jak filmaři, tak diváci. Ale možná taky pěkně kecam, zas tolik jeho novější věci nesleduju.
PetrM
0 0
reagovat
Mno, platem za samotný natáčení ty jejich smlouvy zcela určitě nekončily. Jenom kvůli penězům už Schwimmer nemusí hrát nikdy v ničem. Viz to, co jsem nedávno psal o Bobu Sagetovi u Full House.

Jinak samozřejmě souhlas s obouma pánama pode mnou.
15699
Mno, platem za samotný natáčení ty jejich smlouvy zcela určitě nekončily. Jenom kvůli penězům už Schwimmer nemusí hrát nikdy v ničem. Viz to, co jsem nedávno psal o Bobu Sagetovi u Full House. Jinak samozřejmě souhlas s obouma pánama pode mnou.
0 0
reagovat
Souhlas. Nevím, proč Schwimmerovi vyčítat, že nechce ještě v padesáti hrát roztržitého paleontologa. Tyhle nastavované kaše jsou navíc super nevděčná záležitost. Ti samí fandové, co po nich nejvíc volají pak do diskuzí píšou, že už to nemá ten feeling jako originál.
Takový Denzel Washington je pyšný na to, že odmítl všechny lukrativní návrhy na pokračování svých filmů a nevím, že by mu to někdo vyčítal. Prostě chce raději hrát nové postavy. Trapný mi spíš přijde někdo jako Matthew Perry, který už dvacet let hraje pořád Chandlera, jenom pod jinými jmény (viz Mr. Sunshine nebo Odd couple)
Opravdu se bojím, že budeme za deset let řešit reunion HIMYM a zpětně hodnotit úspěchy představitelů po skončení seriálu.
15697
Souhlas. Nevím, proč Schwimmerovi vyčítat, že nechce ještě v padesáti hrát roztržitého paleontologa. Tyhle nastavované kaše jsou navíc super nevděčná záležitost. Ti samí fandové, co po nich nejvíc volají pak do diskuzí píšou, že už to nemá ten feeling jako originál. Takový Denzel Washington je pyšný na to, že odmítl všechny lukrativní návrhy na pokračování svých filmů a nevím, že by mu to někdo vyčítal. Prostě chce raději hrát nové postavy. Trapný mi spíš přijde někdo jako Matthew Perry, který už dvacet let hraje pořád Chandlera, jenom pod jinými jmény (viz Mr. Sunshine nebo Odd couple) Opravdu se bojím, že budeme za deset let řešit reunion HIMYM a zpětně hodnotit úspěchy představitelů po skončení seriálu.
0 0
reagovat
Možná je to vůči Schwimmerovi příliš negativní. Ten jeho postoj, že do stejné řeky se podruhé nevstupuje naprosto chápu. A když člověk dostane za poslední dvě sezóny nějakých 40 milionů dolarů, tak vážně moc nemusí řešit, že nehraje ve velkých filmech.

BTW, on není vůbec špatnej režisér, a třeba Run Boy Run je pohodová záležitost.
A nalijme si čistého vína, opravdu chceme, aby se Přátelé vraceli? Ano, taky ten seriál miluju, a možnái kvůli tomu nechci žádné pokračování nikdy vidět. Možná by to bylo zajímavé, ale víc než cokoliv jiného spíš smutné. Tahle loď odplula...
15695
Možná je to vůči Schwimmerovi příliš negativní. Ten jeho postoj, že do stejné řeky se podruhé nevstupuje naprosto chápu. A když člověk dostane za poslední dvě sezóny nějakých 40 milionů dolarů, tak vážně moc nemusí řešit, že nehraje ve velkých filmech. BTW, on není vůbec špatnej režisér, a třeba Run Boy Run je pohodová záležitost. A nalijme si čistého vína, opravdu chceme, aby se Přátelé vraceli? Ano, taky ten seriál miluju, a možnái kvůli tomu nechci žádné pokračování nikdy vidět. Možná by to bylo zajímavé, ale víc než cokoliv jiného spíš smutné. Tahle loď odplula...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se