Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

HBO na objevitelské cestě


ikona
Spooner
hbo
Kabelová jednička chystá další velkolepou minisérii s hvězdnými jmény. 

Už jsme si za ty roky tak nějak zvykli, že HBO na svých projektech zrovna nešetří a kromě hvězdně obsazených seriálů či televizních filmů přijde jednou za pár let i s natřískanou minisérií, která svými kvalitami či tvůrčím ansámblem hravě strká do kapsy i většinu celovečerní konkurence. A vypadá to, že po Johnu Adamsovi, Bratrstvu neohrožených či Pacificu nás nyní čeká další ambiciózní cesta do historie, s níž by kabelová jednička ráda ulovila i nějakou tu prestižní cenu. A nejspíš se jí to také povede.

Chystaná minisérie Lewis and Clark nás totiž zavede na počátek devatenáctého století, kdy se legendární dvojice titulních cestovatelů vydala na pokyn prezidenta Thomase Jeffersona na první pozemní výpravu přes Spojené státy, při níž prošli dosud nezmapované a neprůchodné oblasti a seznámili se s několika indiánskými kmeny. Zkrátka látka na dobrodružnou podívanou s nějakým tím bojem o přežití jak dělaná. HBO navíc své novince samozřejmě velmi věří a projekt nešetří zajímavými jmény. Jako cestovatel Meriwether Lewis se proto představí malinko přehlížený Casey Affleck, jeho slavného parťáka Williama Clarka si potom zahraje talentovaný Matthias Schoenaerts, jenž dokázal zaujmout například ve špinavé kriminálce The Drop s Tomem Hardym či evropském dramatu Na dřeň. Ještě hvězdnější jména se však budou producírovat za kamerou. Na produkci série se totiž podílí herecká esa Brad Pitt, Tom Hanks a Edward Norton. A ti už by, společně s nadějnou ústřední dvojicí, mohli zařídit další velkolepou podívanou. Nic menšího se od HBO už ani neočekává.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace