Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Tajemný Sense8


ikona
do_Od
matrixnetflixwachowski
"Od tvůrců Matrixu" už vám asi stačit nebude. Slavní sourozenci za sebou ale tentokrát mají Netflix, dopadne tahle spolupráce dobře? 

Když v roce 1999 vyšel první Matrix, zbořil leckteré hranice, posunul akční žánr do nového tisíciletí a poslal dva celkem nenápadné a hlavně šikovné sourozence do velkého Hollywoodu. Faktem ale je, že zbytek trilogie byl pro většinu diváků spíše zklamáním a po finanční stránce proměnili v průšvih vše, na co poté šáhli. Čert ví, jestli za to nějakým způsobem mohlo důležité životní rozhodnutí jednoho z nich, nebo se jen svojí filozofií dostali tak hluboko, že smysl v jejich filmech našli pouze ti největší hipsteři. Teď už jejich jména jako záruka kvality zkrátka nestačí. S trochou štěstí se s tím ale pořád bude dát něco dělat. Jejich další projekt totiž skončil v televizi a to rovnou pod čím dál tím populárnějším Netflixem. Originální zápletka by se měla točit okolo osmi lidí, kteří se jednoho dne mentálně propojí, dají dohromady své vědomosti a zkušenosti a přitom na sebe upoutají nechtěnou pozornost organizace, která se je bude snažit zabít a vrátit tak světu zaběhlý řád. Na projektu vedle Wachovských pracuje mimo jiné i J. Michael Straczynski (Světová Válka Z, Thor). Trailer vypadá lákavě, tak snad v červnu budeme moct oslavit úspěšný návrat bývalých vizionářů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace