Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Following to balí


ikona
do_Od
followingfox
Kdysi očekávaný seriál se s námi konečně loučí. 

Málokdy mám radost, když televize ruší některé ze svých seriálů. Často je to z důvodu, že jsem seriál s chutí sledoval, bavil se u něj a naivně věřil, že se mnou alespoň pár let vydrží. Jeden příklad za všechny budiž třeba FlashForward – Vzpomínka na budoucnost. Ten jsem ve své době hodně oplakával. Pak jsou ale taky seriály, u kterých se rozumní lidé doslova modlí za jejích zrušení ale televizní hlavouni jejich přání jako naschvál nevyslyší. Na co slyší, jsou až ratingy, díkybohu. Kdo to konečně odnesl? 

 

Řeč je o seriálu The Following, u nás přeloženém jako Stoupenci zla, ve kterém hlavní role ztvárnili Kevin Bacon spolu s Jamesem Purefoyem a jehož první díly nám před dvěma lety docela slušně vytíraly zrak. Později se ukázalo, že všechny trumfy si tvůrci vyházely hned na začátku a kvalitativně jsme tak zažili solidní sešup. S čím dál větší absurditou však ubýval i počet diváků a tak se, konečně, stanice FOX rozhodla, že seriál už o další řadu neprodlouží. Nesmutníme. Zároveň je to i logický krok, protože FOXové na podzim plánují minimálně tři nové seriály v tomhle žánru a jejich prostor je tak značně omezený. The Following je tak jedním ze slavnějších kousků, které nás tuto sezónu opustili. Kompletní přehled obnovených a zrušených seriálů očekávejte v následujících dnech.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace