Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové hody: ABC


ikona
Spooner
abcserialy
Nová seriálová sezóna se blíží. Jaké trumfy má pro nás přichystané stanice ABC? 

Máme tu květen, což je ve světě amerických televizních špiček doba, kdy zruší všechny neúspěšné kousky z předchozí sezóny a představí nám chystané novinky. A ani letos nehodlají jednotlivé televize na podzim troškařit. Jako každý rok i letos si tak každý den zblízka koukneme na chystající nabídku jednotlivých stanic. A začínáme hezky podle abecedy, tedy u ABC. Ta sice letos na první pohled nepřichází s žádným tutovým hitem. Pár zajímavých kousků se tu však přeci jen najde. A minimálně Muppeti by mohli u diváků slušně zabodovat.

The Catch – Shonda Rhimes zase vrací úder. Tvůrkyně Chirurgů, Skandálu a Vražedných práv přichází s dalším dramatem o ženě, která se živí odhalováním podvodů. Jenže asi není tak dobrá, jak si myslela. Sama se totiž stane cílem podvodu, kvůli němuž přijde o všechno. V hlavní roli se předvede Mireille Enos z The Killing.

Dr. Ken – Že by konečně pořádný sitcom? Komediální uragán Ken Jeong z Community či Pařby ve Vegas zavzpomíná na své doktorské počátky a v novince si zahraje lékaře, který vždy říká, co si myslí. Leze tím však na nervy své rodině i kolegům.

The Family – Syn úspěšné političky zmizí a je prohlášen za mrtvého. Po deseti letech se ovšem zázračně vrací a otřese tím základy ne zcela dokonalé rodinky. Je ale opravdu tím, za koho se vydává?

The Muppets – No, co dodat, kultovní Muppeti se zase vrací do bedny. Tentokrát v mockumentary stylu typu Takové moderní rodinky, v němž nahlédneme i do jejich osobního života a komplikovaných vztahů. A zatím to funguje až nečekaně dobře!

Of Kings and Prophets – Další biblická nuda, jež by nám měla nabídnout pletichy a vraždy z pohledu krále, mladého pastevce a proroka. Ach, Rayi Winstone, do čeho ses to uvrtal.

Oil – Mladý pár se přestěhuje do Severní Dakoty, aby se přiživil na aktuálním největším nálezu ropy. Jenže se dostanou do křížku se zdejšími obyvateli, v čele s ropným magnátem v podání Dona Johnsona. Že by nový Dallas?

Quantico – Seriál o skupince nadaných mladých rekrutů FBI a jejich drsném tréninku. Nikdo z nich ale netuší, že jeden z nich stojí za hrozivým teroristickým útokem. Jedno z nejpříjemnějších trailerových překvapení ze stáje ABC.

The Real O'Neals – Sitcom o rádoby dokonalé katolická rodinka zjistí, že není tak perfektní, jak si původně myslela. I přesto ovšem hodlají stát stále při sobě.

Uncle Buck – Televizní zpracování úspěšného filmu, v nichž se věčný povaleč a zářný příklad nezodpovědnosti, strýček Buck, musí starat o děti svého úspěšnějšího bratříčka.

Wicked City – Kriminálka pojednávající o sériových vraždách v osmdesátých letech v Los Angeles.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace