Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jonathan Strange & Mr Norrell: Pilot

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
do_Od - Já myslím že od druhého dílu tě to už chytne víc, dej pak vědět v diskuzi :)

Axis - Teď se pouštím na tenký led, ale nemyslím si že v BBC funguje stejný systém natáčení a schvalování pilotů jako u amerických seriálů, zvlášť když jde o uzavřenou sedmidílnou minisérii. Ten časový a vztahový skok u pana a paní Strangeových je opravdu velký, ale sám jsem si toho nevšimnul než jsi to vypíchnul (holt to asi nečtenáře praští do očí víc).
Jen pro zajímavost - knížka se odehrává na větší časové ploše, třeba mezi kouzlem pana Norrella se sochami a jeho setkáním se Strangem uplynou 3 roky.
16303
[b]do_Od[/b] - Já myslím že od druhého dílu tě to už chytne víc, dej pak vědět v diskuzi *:)* [b]Axis[/b] - Teď se pouštím na tenký led, ale nemyslím si že v BBC funguje stejný systém natáčení a schvalování pilotů jako u amerických seriálů, zvlášť když jde o uzavřenou sedmidílnou minisérii. Ten časový a vztahový skok u pana a paní Strangeových je opravdu velký, ale sám jsem si toho nevšimnul než jsi to vypíchnul (holt to asi nečtenáře praští do očí víc). Jen pro zajímavost - knížka se odehrává na větší časové ploše, třeba mezi kouzlem pana Norrella se sochami a jeho setkáním se Strangem uplynou 3 roky.
0 0
reagovat
Právě že na tu konfrontaci je casting výbornej: zábavnej, naprosto ulítlej mr. Strange a uťápnutej knihomol mr. Norrell za kterýho jedná jeho lokaj.
Jinak mezi pilotem a druhým dílem je nějak moc velkej prostoj, dívka pana Strange je na něj hodně naštvaná a trvá na tom, že s ním nebude nic mít dokud se nějak neprobudí bude mít rozumnou práci a přestane běhat za ostatními ženami. Aby v druhém byli manželé a vše bylo v naprostém pořádku. Chápu že se pilot točí třeba i rok před dalšími díly, ale tohle mě bouchlo přes čumák.
16283
Právě že na tu konfrontaci je casting výbornej: zábavnej, naprosto ulítlej mr. Strange a uťápnutej knihomol mr. Norrell za kterýho jedná jeho lokaj. Jinak mezi pilotem a druhým dílem je nějak moc velkej prostoj, dívka pana Strange je na něj hodně naštvaná a trvá na tom, že s ním nebude nic mít dokud se nějak neprobudí bude mít rozumnou práci a přestane běhat za ostatními ženami. Aby v druhém byli manželé a vše bylo v naprostém pořádku. Chápu že se pilot točí třeba i rok před dalšími díly, ale tohle mě bouchlo přes čumák.
0 0
reagovat
Fakt to není tak špatné. Pořád jsem si nebyl jistý, jak to v seriálu s těmi kouzly nakonec bude a ono to nakonec vypadá na opravdovou magii :) na druhou stranu, vizuál mě teda tolik nebere, Mr. Norell mi je hrozně nesympatický (toho herce vůbec nemám rád) a úplnou potřebu vidět další díly teď hned taky nemám, tzn. že zkusím ještě druhý díl a uvidím. Kdyžtak hold nechám TVzone pro jednou nadšenou beze mě.
16282
Fakt to není tak špatné. Pořád jsem si nebyl jistý, jak to v seriálu s těmi kouzly nakonec bude a ono to nakonec vypadá na opravdovou magii *:)* na druhou stranu, vizuál mě teda tolik nebere, Mr. Norell mi je hrozně nesympatický (toho herce vůbec nemám rád) a úplnou potřebu vidět další díly teď hned taky nemám, tzn. že zkusím ještě druhý díl a uvidím. Kdyžtak hold nechám TVzone pro jednou nadšenou beze mě.
0 0
reagovat
Velmi dobré, děkuji za doporučení. Přidávám ke GoT a Penny Dreadful na seznam pravidelné pondělní dávky emocí.
16079
Velmi dobré, děkuji za doporučení. Přidávám ke GoT a Penny Dreadful na seznam pravidelné pondělní dávky emocí.
0 0
reagovat
Jsem zvědavej. Žena četla, já ne. Ale přišlo jí to furt jako úvod, za kterým by měl přijít nějaký zlom.
16026
Jsem zvědavej. Žena četla, já ne. Ale přišlo jí to furt jako úvod, za kterým by měl přijít nějaký zlom.
0 0
reagovat
tak jo...
16020
tak jo...
0 0
reagovat
Dokoukal jsem teď dvojku a teda, krása. Formát minisérie tomu sluší a zpracování je na jedničku. Navíc mi sedlo herecké obsazení, Gentleman ze Ztracené naděje je bezvadný v každé scéně, kde se vyskytne. Zatím palec nahoru a myslím, že tak zůstane do konce.
16019
Dokoukal jsem teď dvojku a teda, krása. Formát minisérie tomu sluší a zpracování je na jedničku. Navíc mi sedlo herecké obsazení, Gentleman ze Ztracené naděje je bezvadný v každé scéně, kde se vyskytne. Zatím palec nahoru a myslím, že tak zůstane do konce.
0 0
reagovat

Díl druhý

Víc napíšu v příslušném recapu, teď řeknu jen: :o:+
Vážně, dívejte se na to.
16018
Víc napíšu v příslušném recapu, teď řeknu jen: *:o**:+* Vážně, dívejte se na to.
Díl druhý
0 0
reagovat
Vynikající a nechápu proč to regulérně neběží v kinech!
16006
Vynikající a nechápu proč to regulérně neběží v kinech!
0 0
reagovat
No jasně že budu :)

Atmosféra se jim daří perfektně. A baví mě tam i ty drobnosti, třeba Gentlemanovy vlasy ("jako chmýří bodláčí") v konstrastu s Norrellovou nepadnoucí parukou.
15996
No jasně že budu *:)* Atmosféra se jim daří perfektně. A baví mě tam i ty drobnosti, třeba Gentlemanovy vlasy ("jako chmýří bodláčí") v konstrastu s Norrellovou nepadnoucí parukou.
0 0
reagovat
Nechte to, mě to baví číst, je to vtipný. Ale Ted se na oplátku mrkne na pilot a Sam bude pravidelně komentovat chystaný recapy epizod :)

Same, ta atmosféra z toho úplně sálá, žejo? Jako z knížky.
15995
Nechte to, mě to baví číst, je to vtipný. Ale Ted se na oplátku mrkne na pilot a Sam bude pravidelně komentovat chystaný recapy epizod *:)* Same, ta atmosféra z toho úplně sálá, žejo? Jako z knížky.
0 0
reagovat

Sam

Ta moc to tedka v noci smazat, kdyz to nema navaznost na nic a nikdo to zatim necetl... Trepe se mi ruka :D
15992
Ta moc to tedka v noci smazat, kdyz to nema navaznost na nic a nikdo to zatim necetl... Trepe se mi ruka *:D*
Sam
0 0
reagovat
15991
[link="https://www.youtube.com/watch?v=Y63T-SDaOtA&feature=youtu.be&t=39m47s"]link[/link]
0 0
reagovat

Sam

Na policejní služebně proběhl pokus o sepsání něčeho podobného jako už dlouho píšou Bart a Hammond pro Deadline. Článek jako rozhovor. Kvůli pokročilé hodině a alkoholu v krvi z toho vznikla sračka protkaná rádobyvtipnýma metaforama, Helenou Růžičkovou a kdo ví čím ještě. Někde to ještě možná mám. S Daviesem jsme se shodli, že nic horšího jsme ani jeden v životě nenapsali.

Co se tlustý čáry týče, tak se obávám aby jí Davies neudělal za našim přátelstvím. Moje legendární neschopnost hospodařit s volným časem zapříčinila, že sem chudákovi zablokoval víkend a nebyl schopnej přijet. A když už se v Praze haluzně ukážu, tak je to snaha něco domluvit na poslední chvíli a nevyjde to.

Ne že bych ze sebe dělal nějakou těžce dostupnou hvězdu, ale s pivem to se mnou nebude jednoduchý. Nicméně... Nová práce mě teď moc neuspokojuje a v plánu je přestěhovat se do Prahy :)

Zítra vám povím o tom, jak můj děda bojoval za války a naučil se za komunistickým katrem kouřit partyzánky. Zároveň se zmíním o svém prvním jezevčíkovi Danovi a jeho tragické smrti pod koly jeepu.
15989
Na policejní služebně proběhl pokus o sepsání něčeho podobného jako už dlouho píšou Bart a Hammond pro Deadline. Článek jako rozhovor. Kvůli pokročilé hodině a alkoholu v krvi z toho vznikla sračka protkaná rádobyvtipnýma metaforama, Helenou Růžičkovou a kdo ví čím ještě. Někde to ještě možná mám. S Daviesem jsme se shodli, že nic horšího jsme ani jeden v životě nenapsali. Co se tlustý čáry týče, tak se obávám aby jí Davies neudělal za našim přátelstvím. Moje legendární neschopnost hospodařit s volným časem zapříčinila, že sem chudákovi zablokoval víkend a nebyl schopnej přijet. A když už se v Praze haluzně ukážu, tak je to snaha něco domluvit na poslední chvíli a nevyjde to. Ne že bych ze sebe dělal nějakou těžce dostupnou hvězdu, ale s pivem to se mnou nebude jednoduchý. Nicméně... Nová práce mě teď moc neuspokojuje a v plánu je přestěhovat se do Prahy :) Zítra vám povím o tom, jak můj děda bojoval za války a naučil se za komunistickým katrem kouřit partyzánky. Zároveň se zmíním o svém prvním jezevčíkovi Danovi a jeho tragické smrti pod koly jeepu.
Sam
0 0
reagovat

Ted

Nope.
Zato jsem ale konečně doplnit kevin-smithovský rest Zack a Miri a nedávno jsem objevil výborného bluesrockového kytaristu Erica Tessmera.

Myslíš že Davies ráno napíše tlustou čáru?
Anyway, zašel bych někdy na pivo, na policejní služebně jsem ještě nebyl.
15988
Nope. Zato jsem ale konečně doplnit kevin-smithovský rest Zack a Miri a nedávno jsem objevil výborného bluesrockového kytaristu [link="https://www.youtube.com/watch?v=7kfxzuj_VSA&feature=youtu.be&t=7m14s"]Erica Tessmera[/link]. Myslíš že Davies ráno napíše tlustou čáru? Anyway, zašel bych někdy na pivo, na policejní služebně jsem ještě nebyl.
Ted
0 0
reagovat

Sam

Mám to v noťasu a už tři roky se na to chystám. Ale zpátky k tématu.

Viděl si už Konferenci ve Wannsee?
15987
Mám to v noťasu a už tři roky se na to chystám. Ale zpátky k tématu. Viděl si už [b]Konferenci ve Wannsee[/b]?
Sam
0 0
reagovat
Super :D

Občas si říkám jaký asi procento diskuzí na TZ se opravdu zabývá příslušným tématem... četl jsi American on Purpose? :D
15986
Super *:D* Občas si říkám jaký asi procento diskuzí na TZ se opravdu zabývá příslušným tématem... četl jsi American on Purpose? *:D*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Craig Ferguson ti v peti vterinach vysvetli, jak sem to myslel... link

:D
15985
Craig Ferguson ti v peti vterinach vysvetli, jak sem to myslel... http://www.youtube.com/watch?v=HCAND-L2U-o&t=3m33s *:D*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

TedGeorge

Musím říct že jsem chvilku přemýšlel jak to vzít... a vezmu to jako kompliment :D
15984
Musím říct že jsem chvilku přemýšlel jak to vzít... a vezmu to jako kompliment *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
dik, ale neplet si zlato s ho_nama 8)
15983
dik, ale neplet si zlato s ho_nama *8)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se