Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Gilmorova děvčata?


ikona
Spooner
gilmore girls
Jedna z velkých seriálových pohodovek se možné dočká návratu do bedny. 

Doba přeje televizním návratům. Loni Jack Bauer opět úspěšně rozstřílel bandu teroristů, Murder se Scullyovou budou v lednu řešit další mysteriózní případy, Netflix oživí sitcom Plný dům a David Lynch se po spoustě dohad vydá do Twin Peaks. O svůj návrat na televizní obrazovky se tak pokouší téměř každý druhý televizní kousek, jenž se i po letech může pochlubit početnou skupinkou fanoušků. Nyní proto přišla řada na neskutečnou pohodovku Gilmorova děvčata. Tu já osobně i po letech považuji za jeden z nejlepších feel-good kousků, jehož kulometné dialogy a sympatické postavy se jen tak neohrají. O zakončení v podobě televizního filmu či minisérie se mluví už skoro od konce seriálu. Fanoušci, a jak se později ukázalo tak ani sami herci, totiž nebyli spokojeni s dosti nevýrazným finále, jehož jsme se dočkali kvůli odchodu hlavních tvůrců i nízké sledovanosti. A vysněná náprava se možná konečně blíží.

Vnadí na ní alespoň představitel oblíbeného Lukea Danese, Scott Patterson. Ten totiž prozradil, že o možném návratu ukecané matky s dcerou se v poslední době opravdu hodně mluví a v zákulisí se na něm začíná pomalu pracovat. Víc samozřejmě neprozradil, takže ve vzduchu zřejmě nejspíš visí jen nástřel potenciálního příběhu. Populární majitel bistra by ovšem návrat televizní klasiky bral všemi deseti a říká, že pro je i zbytek obsazení. Ostatně ještě aby ne. Lauren Graham nemá po konci seriálu Famílie moc do čeho píchnout a možnému návratu k nejslavnější roli se nikdy nebránila. Alexis Bledel se pak stačila z divácké mysli vytratit úplně a jen superhvězdnou Melissu McCarthy tak by možná byl problém ukecat. A samozřejmě bychom museli oželet i zesnulého Gilmorovic tatíka, Edwarda Herrmana. I přesto se však zdá, že šance na to pravé finále, jež by dalo všem charakterům v podobě filmu či minisérie tu pravou tečku, zde přeci jen existuje. Tu ostatně prý zvýšil kdo jiný než internetový Netflix, jenž zaznamenal s nedávným vypuštěním všech sérií solidní úspěch. Že by potenciální comeback proběhl zrovna u nich? Na podobné dohady je ještě asi brzo. Fandové musí prozatím doufat, že se nejedná jen o další plané naděje. Z celého projektu totiž stále mohou zbýt jen zbýt jen Lukeovy marné sliby.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace