Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Jonathan Strange & Mr Norrell: 2. část

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Je to super, ale pořád jsem tak na 8/10. Rozhodně velké doporučení ke sledování každému, ale nadšené skákání do stropu mi něco chybí. Ani moc nedokážu pojmenovat co. Možná nějaký (větší) překvapující nakopání do zadku, možná trochu větší hororové šimrání, které mi zatím chybí.

Ale je to rozhodně povedené a na třetí díl se moc těším... :+
16083
Je to super, ale pořád jsem tak na 8/10. Rozhodně velké doporučení ke sledování každému, ale nadšené skákání do stropu mi něco chybí. Ani moc nedokážu pojmenovat co. Možná nějaký (větší) překvapující nakopání do zadku, možná trochu větší hororové šimrání, které mi zatím chybí. Ale je to rozhodně povedené a na třetí díl se moc těším... *:+*
0 0
reagovat
Jestliže úvodnímu dílu mohl někdo vyčítat pomalé tempo, tady už nic takového ani zdaleka nehrozí. Z několika scén padá čelist (lodě, koně), v BBC se vážně pochlapili; mnoho dalších scén je vyloženě zimomriavkových a ze všeho přímo čiší podmanivá atmosféra. Znova musím pochválit přesné herecké výkony - hlavně Gentleman a oba titulní mágové, kterým se daří skvěle vykreslovat jejich komplikovaný vztah. K tomu si připočtěte nádherné kostýmy a kulisy a rýsuje se nám tu televizní událost roku.

U první epizody jsem byl s hodnocením asi na 8/10, tady už je to nekompromisních 10/10.
16080
Jestliže úvodnímu dílu mohl někdo vyčítat pomalé tempo, tady už nic takového ani zdaleka nehrozí. Z několika scén padá čelist (lodě, koně), v BBC se vážně pochlapili; mnoho dalších scén je vyloženě zimomriavkových a ze všeho přímo čiší podmanivá atmosféra. Znova musím pochválit přesné herecké výkony - hlavně Gentleman a oba titulní mágové, kterým se daří skvěle vykreslovat jejich komplikovaný vztah. K tomu si připočtěte nádherné kostýmy a kulisy a rýsuje se nám tu televizní událost roku. U první epizody jsem byl s hodnocením asi na 8/10, tady už je to nekompromisních 10/10.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se