Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ripleyho televizní hra


ikona
do_Od
ripley
Manipulující zabiják se chystá do televize. Máme ale vlastně vůbec zájem? 

Adaptace a remaky jsou v dnešní době neskutečně populární. Vezměte si třeba takový Bod zlomu, člověk by přece musel být blázen, aby se na tu novou verzi netěšil. Ale teď vážně, můžeme tu nadávat a stávkovat třeba do aleluja, stejně s tímhle aktuálním trendem nic nenaděláme. Jediné, co nám zbývá, je se modlit. Modlit, že si producenti a studia budou vybírat taková díla, ke kterým nemáme příliš osobní pouto a tudíž nám to ve výsledku může být fuk. Vrána, Statečných sedm, Mumie nebo třeba Krotitele duchů prostě vydýcháme, okay? I s Melissou McCarthy. Do tuhého půjde teprve ve chvíli, kdy mi šáhnou na Smrtonosnou zbraň. Pak máte mé svolení ten Hollywood vypálit do základů! No a teď už raději k pointě.

 

Jak lze vyvodit z nadpisu, nejnovějším terčem této škaredé praktiky, tentokrát pro televizní potřeby, se totiž stala slavná série knih od americké autorky Patricie Highsmith, popisující trable Toma Ripleyho. Tom je vlastně docela obyčejný chlapík, který je ale vynikající lhář a zároveň sériový vrah. První a třetí kniha, Talentovaný Mr. Ripley respektive Ripleyho hra se obě dočkaly hned dvou uznávaných filmových zpracování. Knih je ale celkem pět a tak by tenhle pokus o oživení známé postavy vlastně nemusel být zase takové zlo. Alespoň si to myslí producenti Guymon Casady (Hra o trůny) a Ben Forkner (The Killing Room), kteří momentálně hledají obsazení a podle jejich slov půjdou především po velkých jménech, jak za kameru, tak i před ní. Nezbývá, než držet palce a doufat, že se chytí třeba u takového Netflixu. Sériových vrahů není nikdy dost.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace