Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Vyvolený?


ikona
Spooner
shyamalan
Chystá snad M. Night Shyamalan pokračování jedné ze svých největších pecek? 

Co si budeme nalhávat, filmová kariéra M. Night Shyamalana už po sérii propadáků ani hlouběji klesnout nemůže, a tak je celkem logické, že se bývalá hvězda raději zaměřila na malou obrazovku. Jenže ani zde to není žádná velká sláva. Mysteriózní Wayward Pines sice není po kvalitativní stránce zas takovou prohrou, za nízkou sledovanost se ovšem hlavouni od FOXů chlubit nebudou. Ani v bedně zkrátka bývalý mistr šokujících point příliš netáhne. Jemu se zde však zalíbilo a nejspíš by zde chtěl co nejdříve nastartovat další projekt. A možná to bude i pokračování jednoho z největších hitů.

Shyamalan se nám totiž rozkecal o tom, že by si rád natočil pokračování kultovního Vyvoleného. O sequelu hitu, který zůstává pro mnohé režisérovým dosud nejlepším kouskem, se spekuluje více méně od jeho premiéry a ani Shyamalan nad touto myšlenkou rád uvažuje. V jednom z rozhovorů proto prohlásil, že by se rozhodně nebránil návratu Davida Dunna v podobě televizní minisérie. A aby byl ještě více originální, tak by ji prý nejraději viděl, kde jinde, než na HBO či Netflixu. Jednalo by se prý o šestidílnou sérii, jejíž příběh nejspíš už bývalá hvězda nosí v hlavě. Shyamalan jde totiž ještě dál. Návrat Vyvoleného si umí představit hned v několika formách a po minisérii by klidně dokázal přijít i s online hrou, rozšiřující celý svět a příběh. Jo, zní to hodně bláznivě a spíš to vypadá, že na sebe chce slavný Ind po sérii propadáků jen upoutat pozornost. Žádné vyjednávání či snad práce na scénáři totiž ani nadále neprobíhají a on asi vyčkává, zda se jeho nápadu chytne některý televizní producent. Byli byste ale na pokračování Vyvoleného ještě vůbec zvědaví?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace