Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na vlásku míří do bedny


ikona
Spooner
na vlásku
Dočká se výtečná disneyovka seriálových dobrodružství? 

Animovaní klasici od Disneyeho zažívali po monumentálním nástupu Pixaru a nové éry animáků menší dobu temna. V posledních letech už jsou ale opět zase zpátky na koni a kvalitami i utrženými dolary už dokonce stačili dohnat i kolegy ze skákající lampičky. Ostatně, miliardové Ledové království mluví za vše. Na počátku této úspěšné éry ovšem stál hodně povedený kousek Na vlásku. Ten sice ani náhodou nevydělal tolik prašulí jako jeho ledový nástupce, v srdcích mnoha fanoušků ale stejně zůstává zapsán mnohem zřetelněji. Tak hravou, vtipnou a svižnou pohádku plnou klasické disneyovské atmosféry aby člověk pohledal. Animovaná pecka navíc s každým zhlédnutím baví snad ještě víc, než předtím (ověřeno hned pětkrát!!) a mnozí tajně doufali v jeho pokračování. A nejspíš se mohou pomalu začít radovat.

Jedna z hollywoodských jedniček totiž na právě probíhajícím Disney Expo v Brazílii odtajnila seznam svých chystajících projektů do příštích let. A kromě očekávané filmové dvojky Ledového království či pixarovky Úžasňákovi se podle zmínky na tamní prezentaci dočkáme i animovaného seriálu s názvem Rapunzel. A všem, kteří vědí, podle jaké klasické pohádky byl animák natočen, musí být jasné, jaký televizní zářez se pod tímto názvem schovává. Nic moc bližšího hoši od Disneyho k chystané novince neřekli. Podle všeho by se však nemělo jednat o regulérní pokračování, ale spíše o spin-off pojednávající o osudech bývalé blonďaté princezny. I tak se dá ovšem příchod dalších oblíbených charakterů v čele s ex-zlodějem Flynnem či koněm Maximem více než očekávat. Autoři původní písní, jež mají mimo jiné na triku i songy z šíleného Galavanta, pak už na twitteru stačili potvrdit i práci na novém soundtracku. A to je další k radosti. Samotného seriálu se sice dočkáme nejdříve v roce 2018 a díky zasazení na Disney kanál bude mířit převážně na menší publikum. Ani to nám však v předešlém filmu nijak nevadilo. Fandové se tak konečně mohou radovat a doufat, že tvůrci si i na seriálovém poli udrží vysoce nastavenou laťku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace