Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S05E08

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek

Ted

Potom už je fajn, že seriál zatím skončí jako knihy (až na Greyjoyovic linku) a může se konečně po pěti letech volně diskutovat (yay!).

(Samozřejmě až na výše zmíněné.)
16225
Potom už je fajn, že seriál zatím skončí jako knihy (až na Greyjoyovic linku) a může se konečně po pěti letech volně diskutovat (yay!). (Samozřejmě až na výše zmíněné.)
Ted
0 0
reagovat
Hlavně opatrně přátelé, hlavně opatrně...
Nechtěl bych si zakazovat na následující dva týdny celou TVzone. Do té diskuze prostě kliknout musím a fakt to začíná být minové pole.
16224
Hlavně opatrně přátelé, hlavně opatrně... Nechtěl bych si zakazovat na následující dva týdny celou TVzone. Do té diskuze prostě kliknout musím a fakt to začíná být minové pole.
0 0
reagovat

Axis

A jo, teď to tu mám v ruce. Už jsem měl právě pocit, že mu bylo strašně zle, tak ho v pozadí zadělali do pasty.
16223
A jo, teď to tu mám v ruce. Už jsem měl právě pocit, že mu bylo strašně zle, tak ho v pozadí zadělali do pasty.
Axis
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

V knize Jojen Reed stále žije a má chuť se vrátit domů, což by dle jeho sestry vedlo stejně k jeho smrti.

Tak příští sezona asi musí být jen z Greyjoyů, tam se toho událo tolik, že jen jedna epizoda by působila zmateně. A k tomu nějak dojet linku Jaimeho s hodnými a krásnými hady.
16222
V knize Jojen Reed stále žije a má chuť se vrátit domů, což by dle jeho sestry vedlo stejně k jeho smrti. Tak příští sezona asi musí být jen z Greyjoyů, tam se toho událo tolik, že jen jedna epizoda by působila zmateně. A k tomu nějak dojet linku Jaimeho s hodnými a krásnými hady.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
No a nechcete to tu hodit do článku? Mi to přijde parádní, to by se mohlo sdílet...
16220
No a nechcete to tu hodit do článku? Mi to přijde parádní, to by se mohlo sdílet...
0 0
reagovat

Tony

Nee, jedná se o můj text, čerpal jsem z knih, Průvodce ledu a ohně a Mapami ledu a ohně + jsem se poptal kamaráda, co to nosí celé v hlavě.

Axis
O Branovi nic nevím, snad jen to, že když v seriálu umřel Jojen Reed a v knize dostane Bran nějakou paštiku na věštění, tak tuším, že ta paštika je z Jojena.

O dalších kandidátech jsem neptal, protože ještě nebyli v seriálu, ale objeví se snad už další sezónu.
Jinak kandidátem je i Victarion.
16219
Nee, jedná se o můj text, čerpal jsem z knih, Průvodce ledu a ohně a Mapami ledu a ohně + jsem se poptal kamaráda, co to nosí celé v hlavě. [b]Axis[/b] O Branovi nic nevím, snad jen to, že když v seriálu umřel Jojen Reed a v knize dostane Bran nějakou paštiku na věštění, tak tuším, že ta paštika je z Jojena. O dalších kandidátech jsem neptal, protože ještě nebyli v seriálu, ale objeví se snad už další sezónu. Jinak kandidátem je i Victarion.
Tony
0 0
reagovat

Axis

Ok, nějak jsem si v hlavě zafixoval, že Rhaegar ve skutečnosti nebyl bratr ale otec. Mam pocit, že prvně mě to napadlo právě u vidin. A taky teda mě k tomu pořád vede, že by byl asi o 20 let starší.
16217
[spoiler]Ok, nějak jsem si v hlavě zafixoval, že Rhaegar ve skutečnosti nebyl bratr ale otec. Mam pocit, že prvně mě to napadlo právě u vidin. A taky teda mě k tomu pořád vede, že by byl asi o 20 let starší.[/spoiler]
Axis
0 0
reagovat

earthworm

Taky možnost. Jinak Daenerysina matka je Rhaelly Targaryen.
Z jejích vidin si moc nepamatuju, mrknu se večer do knihy.
16214
Taky možnost. Jinak Daenerysina matka je Rhaelly Targaryen. Z jejích vidin si moc nepamatuju, mrknu se večer do knihy.
earthworm
0 0
reagovat

Axis

Koukáš se na to špatně, dva různé konce, dvakrát tolik zábavy.

Jinak souhlas s R+L=J, J = Azor Ahai. K tomu bych ještě rád přihodil moji domněnku, že R+L= i Daenerys, ale už si nepamatuju jak jsem k tomu došel. Byl bych rád, kdyby někdo kdo vlastní knihy kouknul ke konci Střetu Králů, Daenerys tam měla takovou tu sekvenci plnou halucinací, věšteb a předzvěstí budoucnosti, už si nepamatuju co se tam odehrávalo, ale možná by se tam našla nějaká výživná informace :D
16213
Koukáš se na to špatně, dva různé konce, dvakrát tolik zábavy. [spoiler]Jinak souhlas s R+L=J, J = Azor Ahai. K tomu bych ještě rád přihodil moji domněnku, že R+L= i Daenerys, ale už si nepamatuju jak jsem k tomu došel. Byl bych rád, kdyby někdo kdo vlastní knihy kouknul ke konci Střetu Králů, Daenerys tam měla takovou tu sekvenci plnou halucinací, věšteb a předzvěstí budoucnosti, už si nepamatuju co se tam odehrávalo, ale možná by se tam našla nějaká výživná informace *:D*[/spoiler]
Axis
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

A ještě nám do celéhjo rance postav, které si mohou nárokovat titulu Azor Ahaie, chybí Euron.
Sám by měl mít roh, kterým má možnost přivolat draky a s jeho pomocí je řídit. A též poslal Viktariona za Deanerys.
TonyClifton
Předpokládám origoš, s tím že čerpal z pár webových stránek a knih. Spojené do logického příspěvku.
16212
A ještě nám do celéhjo rance postav, které si mohou nárokovat titulu Azor Ahaie, chybí Euron. [spoiler]Sám by měl mít roh, kterým má možnost přivolat draky a s jeho pomocí je řídit. A též poslal Viktariona za Deanerys.[/spoiler] [b]TonyClifton[/b] Předpokládám origoš, s tím že čerpal z pár webových stránek a knih. Spojené do logického příspěvku.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Děkuji za kompletaci všech možných domněnek kolem Jiných a vyvoleného Azor Ahaie. :+
Nejsem si jist ale v knize už byla jeho totožnost na 80% ozřejmněna. Uvidíme, třeba se nakonec budou knihy mýlit a seriál nám předhodí nového hrdinu/ku. Jinak moc nevěřím na existenci meče Světlonoše který má mít v ruce Stanis. Jde jen o atrapu, ale trochu pak nerozumím co sleduje Rudá kněžka, tím že sází na předem špatného koně.

Nevíš náhodou víc ohledně zapojení Branna a Stromového Vládce? Protože v knihách se prozatím, jeho děj zastavil stejně jako v seriálu a předpokládám že by měl být jednou z hlavních postav v boji proti Jiným/Bílým Chodcům. Ani první kapitoly nové knihy se o něm nezmiňují.

Sám se obávám naprosto jiného konce seriálu a knižní ságy. A pak se budou knihomolové a seriálová obec hádat kdo vystřelil dřív, jestli Han nebo Greedo.

Nečtenáři neklikat!
Teorie s R+L=J mi příjde jako velmi možné vysvětlení, dlouhodobě se Eddard Stark vyhýbal přímým dotazům a zdá se že i bezčasí v kterém těď čtenáři žijí tomu nahrává. Osobně se domnívám že dojde k jeho spojení s Daenerys. Po té co Boltonovi provedli/provedou.
16211
Děkuji za kompletaci všech možných domněnek kolem Jiných a vyvoleného Azor Ahaie. *:+* Nejsem si jist ale v knize už byla jeho totožnost na 80% ozřejmněna. Uvidíme, třeba se nakonec budou knihy mýlit a seriál nám předhodí nového hrdinu/ku. Jinak moc nevěřím na existenci meče Světlonoše který má mít v ruce Stanis. Jde jen o atrapu, ale trochu pak nerozumím co sleduje Rudá kněžka, tím že sází na předem špatného koně. Nevíš náhodou víc ohledně zapojení Branna a Stromového Vládce? Protože v knihách se prozatím, jeho děj zastavil stejně jako v seriálu a předpokládám že by měl být jednou z hlavních postav v boji proti Jiným/Bílým Chodcům. Ani první kapitoly nové knihy se o něm nezmiňují. Sám se obávám naprosto jiného konce seriálu a knižní ságy. A pak se budou knihomolové a seriálová obec hádat kdo vystřelil dřív, jestli Han nebo Greedo. Nečtenáři neklikat! [spoiler]Teorie s R+L=J mi příjde jako velmi možné vysvětlení, dlouhodobě se Eddard Stark vyhýbal přímým dotazům a zdá se že i bezčasí v kterém těď čtenáři žijí tomu nahrává. Osobně se domnívám že dojde k jeho spojení s Daenerys. Po té co Boltonovi provedli/provedou.[/spoiler]
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
To je zkopírovaný nebo origo pro příspěvek? :)
16210
To je zkopírovaný nebo origo pro příspěvek? :)
0 0
reagovat
Takže… Nyní, když byl naplno odhalen dost možná jeden z hlavních záporáků ságy, (který byl v knihách jen zmíněn ve vyprávění staré chůvy) snad až na Velkého Jiného a finále se blíží, tak bych s vaším souhlasem opustil pevnou sféru faktů a vydal se do říše spekulací a divokých teorií o věcech budoucích.

Abychom poznali, o co tady běží, musíme se vrátit o pár tisíc let do minulosti, přesněji do Věku Hrdinů, doby zhruba 10 000 až 6 000 let před dobytím Západozemí Aegonem I.
V tomto věku mají kořeny mnohé z rodů (Lannisterové, Starkové), objevilo se zde několik historických postava a došlo zde k mnoha událostem; některé mají dopad na Západozemí dodnes. Zmíníme zde jen ty, které s mou úvahou a teoriemi souvisejí.
Začneme tedy tím nejdůležitějším. Dlouhá noc. Tehdy se přikradla noc, která trvala snad jenu celou generaci. Nejchladnější, nejtemnější a nejdelší zima dopadla na Západozemí. Led se šířil ze severu a pod pokrývkou tmy vpadli do země Bílí chodci, zabíjeli a množili tak svou armádu mrtvých, málem zničujíc celé Západozemí. Pak došlo na Bitvu o úsvit. Utkali se Chodci s Dětmi lesa, přeživšími a - podle různých legend - se zde objevil tzv. Poslední hrdina (legenda mající původ v Západozemí) či Azor Ahai se svým mečem Světlonoš (původ v Ašaji). Zda se jedná o jednu a tu samou osobu nebo někoho úplně jiného nechám na vás. Tato postava chodce porazila a zahnala zpět na sever.
Jako reakci na tento útok nechal tehdejší Bran Stavitel (zakladatel rod Starků) postavit Zeď a vznikla Noční hlídka. Tady vstupuje na scénu náš už známý Noční král. O koho se jednalo? Třináctý velitel Noční hlídky, který se zamiloval do ženy s 'pokožkou bílou jako měsíc a očima jako modré hvězdy'. Pronásledoval ji, a když ji dostihl, dal jí své sémě a stejně tak i duši. Přivedl ji na hrad, (Noční pevnost?) kde se vzali a prohlásil sebe a ji za krále a královnu. Za své vlády páchal taková zvěrstva, že se tehdejší Král severu (další Brandon, zvaný Rozbíječ) spojil s Králem za Zdí Joramunem a společně Nočního krále porazili. Po jeho porážce bylo zjištěno, že dával oběti chodcům a bylo rozhodnuto, že veškeré záznamy o 13. veliteli budou zničeny a zapomenuty (hovoří se i tom, že Noční král byl Stark a snad i bratr zmíněného Krále severu). A jak se čtenáři a diváci zároveň dozvěděli, Noční král je stále mezi námi.

To bychom měli tedy historii a můžeme přejít k dohadům, spekulacím, teoriím.
Začneme tedy Nočním králem. Ten očividně chce dokončit dílo, které před ním někdo začal (snad sám Velký Jiný). Ten ve své době věděl, že jediná jeho hrozba jsou dýky z obsidiánu. Proto, když v seriálu Jon zničil jeho pobočníka, možná ho upoutal sám Jon (Starkovská krev), já si myslím, že ho zaujal jeho meč Dlouhý Dráp, zkutý z Valyrijské oceli a očarován dávnou magií. Toto je pro ně něco zhola nového (Nezapomínejme, že Valyrie vznikla pár tisíc let po postavení Zdi) a vidí zde novou a nečekanou hrozbu (stejně tak i draky, ale o těch zatím netuší, že existují, resp. zase existují). Jak toto zjištění pozmění jeho plán netuším, tady už čekám na odpověď v dalších řadách/ knihách (kde se o něm neví)

Konflikt Světla a Tmy, Ledu a Ohně
Podle Ašajských proroctví se Azor Ahai znovu zrodí, vyslán R'hlorem jako šampión Světla, aby se opět postavil temnotě a zahnal ji s planoucím Světlonošem v ruce (tady je má teorie, že Noční král může být šampiónem Velkého Jiného).
Stejně tak se píše o Princi, který byl zaslíben. Jestli se jedná o tu samou osobu nebo ne nechám opět na vás.

Nyní pár teorií o Azor Ahaiovi a Světlonoši/Princi, který byl zaslíben.
1) Daenerys je Azor Ahai znovuzrozený/ Princezna, která byla zaslíbena a jejím Světlonošem jsou draci.
2) Rhaegar Targaryen (padl v boji s Robertem Baratheonem) se považoval za vyvoleného Prince
3) Jon Sníh je převtělený Azor Ahai
4) Moje šílená teorie SPOILERY: Pokud je teorie R+L=J, tak by mohl být přímo Světlonošem Jon. Jeho otec zplodil 2 děti a obě zemřely. Jediný Jon zůstal naživu. Azor Ahai se dvakrát snažil vykovat Světlonoš, až když zabořil svůj meč do srdce Nyssa Nyssy, povedlo se. Podobu vidím v tom, že Rhaegar zabořil svůj úd do Lyanny, čímž ji v podstatě odsoudil na smrt, ale dal život Jonovi.

Ano, teď si říkáte, že Jon si popálil ruku a Daenerys se nic nestalo. To podle mě souvisí s událostí, o které nemůžeme ještě psát.


5) Potom naplňují proroctví další postavy, ty se ale v seriálu zatím neobjevily, tudíž zde o nich nic nenapíšeme.

Vytáhněte v hospodě: Vpád temnoty není jen pověst v Západozemí, i v jiných kulturách se o ní zmiňují:

Yi Ti v Essosu: Podle místní legendy slunce zakrylo svou tvář po dobu lidského života, stydělo se za něco, na co nemohou lidé přijít. Zkázu odvrátila žena s opičím ocesem.

Dále v Essosu: Krvavá zrada zapříčinila Dlouhou noc. Lev Noci byl vypuštěn na svět poté, co se Panna světla obrátila světu zády.
Přišel hrdina, v různých kulturách znám pod jinými jmény, Hyrkoon, Azor Ahai, Yin Tar, Neferion se svým mečem Světlonošem a dovedl lidstvo k vítězství. A právě v Ašaji na úplném východu známého světa se zrodilo proroctví, které tvrdí, že se Temnota vrátí a Azor Ahai bude znovuzrozen a povede boj proti Tmě.



16209
Takže… Nyní, když byl naplno odhalen dost možná jeden z hlavních záporáků ságy, (který byl v knihách jen zmíněn ve vyprávění staré chůvy) snad až na Velkého Jiného a finále se blíží, tak bych s vaším souhlasem opustil pevnou sféru faktů a vydal se do říše spekulací a divokých teorií o věcech budoucích. Abychom poznali, o co tady běží, musíme se vrátit o pár tisíc let do minulosti, přesněji do Věku Hrdinů, doby zhruba 10 000 až 6 000 let před dobytím Západozemí Aegonem I. V tomto věku mají kořeny mnohé z rodů (Lannisterové, Starkové), objevilo se zde několik historických postava a došlo zde k mnoha událostem; některé mají dopad na Západozemí dodnes. Zmíníme zde jen ty, které s mou úvahou a teoriemi souvisejí. Začneme tedy tím nejdůležitějším. Dlouhá noc. Tehdy se přikradla noc, která trvala snad jenu celou generaci. Nejchladnější, nejtemnější a nejdelší zima dopadla na Západozemí. Led se šířil ze severu a pod pokrývkou tmy vpadli do země Bílí chodci, zabíjeli a množili tak svou armádu mrtvých, málem zničujíc celé Západozemí. Pak došlo na Bitvu o úsvit. Utkali se Chodci s Dětmi lesa, přeživšími a - podle různých legend - se zde objevil tzv. Poslední hrdina (legenda mající původ v Západozemí) či Azor Ahai se svým mečem Světlonoš (původ v Ašaji). Zda se jedná o jednu a tu samou osobu nebo někoho úplně jiného nechám na vás. Tato postava chodce porazila a zahnala zpět na sever. Jako reakci na tento útok nechal tehdejší Bran Stavitel (zakladatel rod Starků) postavit Zeď a vznikla Noční hlídka. Tady vstupuje na scénu náš už známý Noční král. O koho se jednalo? Třináctý velitel Noční hlídky, který se zamiloval do ženy s 'pokožkou bílou jako měsíc a očima jako modré hvězdy'. Pronásledoval ji, a když ji dostihl, dal jí své sémě a stejně tak i duši. Přivedl ji na hrad, (Noční pevnost?) kde se vzali a prohlásil sebe a ji za krále a královnu. Za své vlády páchal taková zvěrstva, že se tehdejší Král severu (další Brandon, zvaný Rozbíječ) spojil s Králem za Zdí Joramunem a společně Nočního krále porazili. Po jeho porážce bylo zjištěno, že dával oběti chodcům a bylo rozhodnuto, že veškeré záznamy o 13. veliteli budou zničeny a zapomenuty (hovoří se i tom, že Noční král byl Stark a snad i bratr zmíněného Krále severu). A jak se čtenáři a diváci zároveň dozvěděli, Noční král je stále mezi námi. To bychom měli tedy historii a můžeme přejít k dohadům, spekulacím, teoriím. Začneme tedy Nočním králem. Ten očividně chce dokončit dílo, které před ním někdo začal (snad sám Velký Jiný). Ten ve své době věděl, že jediná jeho hrozba jsou dýky z obsidiánu. Proto, když v seriálu Jon zničil jeho pobočníka, možná ho upoutal sám Jon (Starkovská krev), já si myslím, že ho zaujal jeho meč Dlouhý Dráp, zkutý z Valyrijské oceli a očarován dávnou magií. Toto je pro ně něco zhola nového (Nezapomínejme, že Valyrie vznikla pár tisíc let po postavení Zdi) a vidí zde novou a nečekanou hrozbu (stejně tak i draky, ale o těch zatím netuší, že existují, resp. zase existují). Jak toto zjištění pozmění jeho plán netuším, tady už čekám na odpověď v dalších řadách/ knihách (kde se o něm neví) Konflikt Světla a Tmy, Ledu a Ohně Podle Ašajských proroctví se Azor Ahai znovu zrodí, vyslán R'hlorem jako šampión Světla, aby se opět postavil temnotě a zahnal ji s planoucím Světlonošem v ruce (tady je má teorie, že Noční král může být šampiónem Velkého Jiného). Stejně tak se píše o Princi, který byl zaslíben. Jestli se jedná o tu samou osobu nebo ne nechám opět na vás. Nyní pár teorií o Azor Ahaiovi a Světlonoši/Princi, který byl zaslíben. 1) Daenerys je Azor Ahai znovuzrozený/ Princezna, která byla zaslíbena a jejím Světlonošem jsou draci. 2) Rhaegar Targaryen (padl v boji s Robertem Baratheonem) se považoval za vyvoleného Prince 3) Jon Sníh je převtělený Azor Ahai 4) Moje šílená teorie SPOILERY: [spoiler]Pokud je teorie R+L=J, tak by mohl být přímo Světlonošem Jon. Jeho otec zplodil 2 děti a obě zemřely. Jediný Jon zůstal naživu. Azor Ahai se dvakrát snažil vykovat Světlonoš, až když zabořil svůj meč do srdce Nyssa Nyssy, povedlo se. Podobu vidím v tom, že Rhaegar zabořil svůj úd do Lyanny, čímž ji v podstatě odsoudil na smrt, ale dal život Jonovi. Ano, teď si říkáte, že Jon si popálil ruku a Daenerys se nic nestalo. To podle mě souvisí s událostí, o které nemůžeme ještě psát.[/spoiler] 5) Potom naplňují proroctví další postavy, ty se ale v seriálu zatím neobjevily, tudíž zde o nich nic nenapíšeme. Vytáhněte v hospodě: Vpád temnoty není jen pověst v Západozemí, i v jiných kulturách se o ní zmiňují: Yi Ti v Essosu: Podle místní legendy slunce zakrylo svou tvář po dobu lidského života, stydělo se za něco, na co nemohou lidé přijít. Zkázu odvrátila žena s opičím ocesem. Dále v Essosu: Krvavá zrada zapříčinila Dlouhou noc. Lev Noci byl vypuštěn na svět poté, co se Panna světla obrátila světu zády. Přišel hrdina, v různých kulturách znám pod jinými jmény, Hyrkoon, Azor Ahai, Yin Tar, Neferion se svým mečem Světlonošem a dovedl lidstvo k vítězství. A právě v Ašaji na úplném východu známého světa se zrodilo proroctví, které tvrdí, že se Temnota vrátí a Azor Ahai bude znovuzrozen a povede boj proti Tmě.
0 0
reagovat
Tak bohuzel finale v kine nebude. Z HBO mi napsali, ze poradaji kinomaratony vzdy v dubnu pri premiere nove rady.
16207
Tak bohuzel finale v kine nebude. Z HBO mi napsali, ze poradaji kinomaratony vzdy v dubnu pri premiere nove rady.
0 0
reagovat
Tak zrovna jestli mne něco neláká tak kinomarathony. :)
16204
Tak zrovna jestli mne něco neláká tak kinomarathony. :)
0 0
reagovat
Kamarád v Brně pořáda kinomarathony GoT, True Detective nebo třeba Twin Peaks v jednom kuse. Bohužel je to ale Brno ?)
16203
Kamarád v Brně pořáda kinomarathony GoT, True Detective nebo třeba Twin Peaks v jednom kuse. Bohužel je to ale Brno *?)*
0 0
reagovat
Premiéra se promítala letos snad už třetím rokem, a řek bych že finále už v kině možná taky bylo, ale u toho si nejsem jistej. Vždycky je to promítání premiéry snad spojeno s kinomaratonem předchozí řady, ale nebyl jsem tam, tak to moje info neni 100%. Každopádně to je oficiální, na webu HBO určitě nějaký info bude
16202
Premiéra se promítala letos snad už třetím rokem, a řek bych že finále už v kině možná taky bylo, ale u toho si nejsem jistej. Vždycky je to promítání premiéry snad spojeno s kinomaratonem předchozí řady, ale nebyl jsem tam, tak to moje info neni 100%. Každopádně to je oficiální, na webu HBO určitě nějaký info bude
0 0
reagovat
Naprosto vážně, nemohlo by HBO pouštět epizody i v kinech? V nějaké malé distribuci na víkend, dokážu si představit, že by se v Praze několik projekcí naplnilo, klidně bych si počkal i po dvou dílech. Nebo minimálně vždycky premiéra a finále.
16201
Naprosto vážně, nemohlo by HBO pouštět epizody i v kinech? V nějaké malé distribuci na víkend, dokážu si představit, že by se v Praze několik projekcí naplnilo, klidně bych si počkal i po dvou dílech. Nebo minimálně vždycky premiéra a finále.
0 0
reagovat
I napodruhý boží, Wun Wun FTW. :)
16200
I napodruhý boží, Wun Wun FTW. *:)*
0 0
reagovat

jen čtenáři

IMHO aby se ve finále na Zdi bodalo, tak se v příštím díle bude muset odehrát nějaká zásadní průserovost. Kdyby se teď Jon vrátil a Thorne s Ollym by ho při první příležitosti sundali by mi přišlo hodně vytažený z prdele. Sice si dost lidí znepřátelil, ale ještě ani zdaleka neni situace tak zoufalá jako v knihách. Ale už jsem četl před dlouhou dobou takže to může bejt jen můj pocit.
Na druhou stranu mě skutečně nenapadá o moc lepší způsob jak zakončovat.
16199
[spoiler]IMHO aby se ve finále na Zdi bodalo, tak se v příštím díle bude muset odehrát nějaká zásadní průserovost. Kdyby se teď Jon vrátil a Thorne s Ollym by ho při první příležitosti sundali by mi přišlo hodně vytažený z prdele. Sice si dost lidí znepřátelil, ale ještě ani zdaleka neni situace tak zoufalá jako v knihách. Ale už jsem četl před dlouhou dobou takže to může bejt jen můj pocit.[/spoiler] Na druhou stranu mě skutečně nenapadá o moc lepší způsob jak zakončovat.
jen čtenáři
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se