Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jack Bauer vyfasuje nástupce


ikona
Spooner
bauer
Kiefer Sutherland si dává od 24 hodin pauzu. Tvůrci už ale kutí náhradu. 

Loňské zmrtvýchvstání kultovky 24 hodin byl jeden z těch výjimečných případů, kdy má oživování televizní klasiky smysl. Vznikla z toho totiž adrenalinová, nervy drásající akční nálož, jež potěšila nejen skalní fandy, ale stačila oslovit i nové diváky. Sledovanost možná nebyla tak vysoká, jak někteří původně očekávali. Kravaťáci ze stanice FOX však byli i kvůli nadšeným reakcím spokojeni a ujišťovali, že se oblíbený seriál ještě vrátí. Jenže jak se později ukázalo, nebude to tak jednoduché. Okolo projektu začalo být ticho a Kiefer Sutherland se nechal slyšet, že už se k Jacku Bauerovi nechce v dohledné době vracet. A nevypadá to, že se ho producentům podařilo za posledních pár měsíců ukecat. Návrat klasické čtyřiadvacítky je tedy nakonec v nedohlednu a tvůrci už pilně pracují na plánu B, na spin-offu.

O této možnosti už se mluví už pár měsíců a již od počátku to nepůsobilo jako příliš dobrý nápad. A na tom se stále nic nemění. Bratříček akční kultovky by se tak měl točit okolo nového, a především, mladého drsňáka, jehož posláním bude stejně jako u legendárního předchůdce likvidování teroristické špíny. A vyfasuje k tomu o něco starší a zkušenější kolegyni. Tvůrci sice nevylučují návrat některé ze známých postav a stále tajně doufají, že se jim podaří Sutherlanda ukecat alespoň do vedlejší role. Zatím ovšem budí projekt spíše pochybnosti. To si uvědomují i samotní producenti, kteří by prý případnému spin-offu nadělili menší počet epizod po vzoru loňské Jackovy štace a až poté by nováčkovo dobrodružství rozjeli ve velkém. Zároveň ujišťují, že seriál bude stále dodržovat všechny atributy zavedené značky a přinese nám adrenalinovou jízdu plnou zvratů v rámci jednoho dne. Otázkou zůstává, jestli má čtyřiadvacítka bez své hlavní hvězdy vůbec smysl. My bychom totiž byli rozhodně radši, kdyby tvůrci nadělili nejdrsnějšímu televiznímu agentovi důstojné zakončení jeho příběhu. Na mladé náhražky je času dost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace