Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Budeme zase utíkat z vězení?


ikona
Spooner
prison break
Další televizní klasika chystá svůj návrat. Stojí ale o něj vůbec někdo? 

Je to jasné, stanici FOX zoufale chybí nové a originální nápady. Jejich nadcházející seriálová nabídka se proto skládá ze slavných předloh znásilněné v nemastné kriminálky (Lucifer, Minority Report), nebo v návrat jejich největších seriálových hitů. Tamní producenti už proto pilně hledají mladého nástupce Jacka Bauera a fandové po celém světě už se třesou na návrat kultovní Akt X. Tím však vlna jejich seriálových rebootů zdaleka nekončí a na skladě mají i jeden daleko zbytečnější návrat.

O možném comebacku kultovního Útěku z vězení už se mezi hlavouny televize mluví delší dobu. Až nyní ovšem producenti ohlásili, že na projektu se již začíná pilně pracovat a my bychom tak již brzy mohli potkat neohrožené bratry Scofieldovi v závěrečné limitované minisérii. Ano, slyšíte správně, oba bratry. Svoji účast už totiž neoficiálně přislíbily obě největší hvězdy seriálu, Wentworth Miller i Dominic Purcell, kteří by i v nové sérii měli, celkem nepřekvapivě, zdrhat z vězení. Jen se jejich role možná malinko prohodí a Lincoln tentokrát bude zachraňovat Michaela. Což bude vzhledem k intelektu Purcellovy postavy trvat asi hodně dlouho. Těžko říct, jak bude nová minisérie korespondovat se závěrem seriálu. Tvůrci si ale s návratem na obrazovky hodně věří a počítají i s příchodem dalších známých charakterů. Otázka je, jestli o toto zmrtvýchvstání ještě vůbec někdo stojí. Prison Break si svou výtečnou první sérii už totiž dokázal během následujících let pokazit dostatečně a fanouškovská očekávání tak nejsou zrovna velká. Na rozdíl od vzkříšení Městečka Twin Peaks či Akt X se proto tento kousek zdá být naprosto zbytečný.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace