Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ztraceni očima fanoušků


ikona
Davies182
galerielostztraceni
Do obrázkového speciálu se konečně dostává seriál, který před lety změnil televizní svět!  

Sláva Dharmě! Mnohým z vás v květnu pravděpodobně neuniklo, že to před nějakými třemi týdny bylo přesně pět let, co jsme se rozloučili s jedním z nejpopulárnějších seriálů moderní doby. Televizní Ztraceni důvtiplného vizionáře J.J. Abramse jsou dnes zcela po právu považováni za fenomenální show – a to i přesto, že kdysi spousta zhrzených fanoušků remcala na několik nevýrazných epizod a nelíbilo se jim ani tak trochu odbyté finále. Praví losties však na podobné řečičky nikdy nedali a je jim jasné, že kdyby se snad někdy záhadný ostrov opravdu vrátil v onom slibovaném sequelu, stejně by po něm zase všichni okamžitě skočili. Protože ruku na srdce: kdy naposledy jste sjeli dvě sezóny libovolného seriálu za jediný prodloužený víkend? Mohutné cliffhangery způsobovaly hromadná omdlévání, tropická atmosféra se dala krájet. Tohle jednoduše nešlo sledovat po týdenních rozestupech, absolutně ne! Vzpomínáte?

Naděje umírá poslední. Do beden se v nedávné době vrátilo akčních 24 hodin a čekají nás i znovuzrozená Akta X. Dejte na mě, že LOST jsou v těsném závěsu...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace