Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

HBO nám bude lhát


ikona
do_Od
hbo
Nicole Kidman a Reese Witherspoon míří do telky a to rovnou pod HBO! Co mají v plánu? 

Vítejte zpátky u seriálu Hvězdy v televizi. Tentokrát se zastavíme u veleslavných hereček Nicole Kidman a Reese Witherspoon. Tu první můžete znát ze spousty kultovních filmů jako Moulin Rouge, Eyes Wide Shut nebo mého osobního favorita s ní - Batman navždy, ve kterém byla absolutně k nakousnutí. Ten výsostně rajcovní pohled spolu s těmi sexy černými ša… novinka, jasně. Ta druhá hrála desetkrát pravou blondýnku, než ji začli obsazovat do vážnějších dramat jako Mud či Divočina. Ani jedna z nich však nemá příliš velké zkušenosti s televizní produkcí a to se teď má změnit. A dokonce o to pevně usilují samy ony dvě.

 

Jejich produkční společnosti totiž společně odkoupili práva na adaptaci knihy Big Little Lies, v překladu Velké malé lži od autorky Liane Moriarty. Produkčně jim pak navíc bude pomáhat ještě David E. Kelly, známý třeba díky Ally McBealové. Celý projekt nakonec udaly HBO, jejichž poslední hvězdné párování dalo vznik megaúspěšnému True Detective. O čem, že ta kniha vlastně je a proč je o ní takový zájem? Má se jednat o příběh tří manželek a matek, jejichž perfektní životy naberou úplně nový spád ve chvíli, kdy někdo někoho zavraždí. Vskutku originální projekt, který vůbec nezní jako Zoufalé manželky. Ale čert to vem, je to HBO. Těšíme se. A teď mazejte googlit, Nicole v těch šatech prostě musíte vidět.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace