Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokrevní bratři míří do bedny


ikona
Spooner
pokrevni bratri
Akční kultovka s nejdrsnějšími Iry v Bostonu se vrací! 

Nenápadný kanadský snímek Pokrevní bratři patří mezi ty malé milé akční filmy, jež si dokázaly získat snad každého fanouška žánru.  Příběh irských bratrů MacManusů, kteří se snaží vymáhat spravedlnost poněkud krvavější a násilnější cestou, obsahoval totiž strašně nářezovou a brutální akci a tehdy ještě neznámého Normana Reeduse, jenž zde byl zatraceně cool ještě dávno před tím, než s kuší v ruce kosil zombíky. Není divu, že se z filmu stal malý kult. I když dvojka před pár lety již nedosahovala kvalit svého předchůdce, stále se jednalo o slušný úspěch a značka má u příznivců drsné a krvavé akce stále dobré jméno. Režisér a otec celé série Troy Duffy pak v podstatě nic jiného nevytvořil a není divu, že se dlouho snažil protlačit do produkce třetí díl. Závěru trilogie se sice asi jen tak nedočkáme, i přesto se však Duffyho snaha neminula účinkem.

Pokrevní bratři se totiž podívají do bedny prostřednictvím seriálu. Ten by měl být prequelem jejich filmových eskapád, jenž nám nabídne origin největších irských drsňáků poté coby imigrantů v Bostonu. Nic jiného se samozřejmě o ději neví a zatím je to vlastně úplně jedno. Už teď je totiž jasné, že u toho nebude chybět hodně mrtvol a vystřílených nábojů. Duffy se pak jako otec celého projektu ujme scénáře a zrežíruje minimálně pilot. Na Seana Patricka Flanery a Reeduse v hlavních rolích ovšem můžete klidně zapomenout. Hoši se sice vrátí v pozici producentů, před kamerou se však dočkáme o něco mladších náhradníků. Snad bude mít Duffy čuch na cool herce i napodruhé. Novinka potom sice ještě nezakotvila na žádné stanici, se slavnou značkou a věrnými fandy v zádech by to ale nemělo dlouho trvat. Snad tedy tvůrcům zazvoní telefon co nejdříve. Tyhle povedené bratříčky bychom totiž rozhodně rádi znovu viděli.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace