Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel našel nového Punishera!


ikona
Spooner
daredevilmarvelpunisher
Jeden z největších comicsových drsňáků se vrací. Kdo si ho zahraje tentokrát? 

Tak tohle je hodně velké překvapení. O možném televizním reparátu comicsového Punishera, jednoho z nejbrutálnějších hrdinů z marvelácké stáje, se začalo mluvit ihned poté, co na internetovém Netflixu tak výtečně zaválel jeho kolega Daredevil. Nikdo však nejspíš nedoufal, že bychom se ho mohli v dohledné době dočkat. Jenže Marvel a internetoví bozi současnosti si pro nás v tajnosti přichystali jednu ze seriálových zpráv roku. Frank Castle alias Punisher se totiž vrátí už příští rok!

Seriáloví tvůrci jdou na to ovšem trošku od lesa. Borec s lebkou na hrudi totiž prozatím nevyfasuje vlastní seriál, jak by si mnoho fandů přálo, ale objeví se v chystané druhé řadě megaúspěšného Daredevila. A stejně jako jeho slepý parťák bude chtít z Hell´s Kitchen vymítit všechnu kriminální špínu. Jen na to půjde ještě trošku krvavější cestou. Aby těch dobrých zpráv nebylo málo, tak legendární hrdina vyfasoval už i svého čtvrtého představitele. Slavného mstitele si tedy zahraje čím dál známější Jon Bernthal, jehož všichni moc dobře známe ze zombie hitu Živý mrtvý, válečného fláku Železná srdce a motal se i kolem chystané týmovky Suicide Squad. Nakonec ale zamířil ke konkurenci a za mě se jedná o naprostou trefu do černého. Tenhle drsoň má totiž charismatu na rozdávání a do temného světa Hell´s Kitchen bude skvěle zapadat. Dá se navíc předpokládat, že v případě úspěchu mu Netflix co nejdříve nadělí vlastní seriál a pravděpodobně se po boku Daredevila, Jessicy Jones, Lukea Cage a Iron Fista objeví i v plánované týmovce The Defenders. Marvel prostě ví, jak donutit věrné geeky slintat blahem. Nesmíme navíc zapomenout, že kromě Punishera by se v druhé štaci Matta Murdocha měl objevit také záporák Bullseye (Jason Statham už je bohužel ze hry), Elektra či padouch Mysterio od kolegy Spider-mana. Čekání na druhou řadu bude ještě sakra dlouhé.

Co říkáte na obsazení nového Punishera vy? A zaslouží si comicsový řezník již čtvrtou šanci?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace