Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S05E10

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

To mi neříkej, že to není hraný...LOL :D:D:D
16620
To mi neříkej, že to není hraný...LOL *:D**:D**:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
Já bych moc nevsázel na nějaké teorie z knihy. Už v páté řadě si vzali tak 30 % z knihy a zbytek si jedou podle sebe a jak se jim to hodí do krámu. Vůbec bych se nedivil, kdyby třeba v seriálu byla Azor Ahai Brienne. Meč ze správné ocele má, ženu tak nějak v sobě zabila :) a hlavně na koho přijde,toho sejme a je jedno jestli je 130kg a 2 metry vysokej chlap nebo král :D
16619
Já bych moc nevsázel na nějaké teorie z knihy. Už v páté řadě si vzali tak 30 % z knihy a zbytek si jedou podle sebe a jak se jim to hodí do krámu. Vůbec bych se nedivil, kdyby třeba v seriálu byla Azor Ahai Brienne. Meč ze správné ocele má, ženu tak nějak v sobě zabila :) a hlavně na koho přijde,toho sejme a je jedno jestli je 130kg a 2 metry vysokej chlap nebo král *:D*
0 0
reagovat
link

Některé ty holky bych chtěl obejmout a pošeptat do ouška:
"For the Watch."
16618
[link="https://www.youtube.com/watch?v=f6ZY4VmIH4I"]link[/link] Některé ty holky bych chtěl obejmout a pošeptat do ouška: "For the Watch."
0 0
reagovat

earthworm

Rickona jsem měl na mysli, když jsem psal o té nezvěstné části Starkovic familie. :) Vzhledem k tomu, že to je fakt prcek, tak si neumím představit, že by v dohledné době nějak aktivně do dění zasahoval. Samozřejmě časem to bude asi jediný kandidát na pokračovatele rodu, když ostatní sourozenci mají ty osudy trochu jinak hozený (jo ještě Sansa, ale ta je v knize v ilegalitě a v seriálu letí 20m vzduchem).
16612
Rickona jsem měl na mysli, když jsem psal o té nezvěstné části Starkovic familie. *:)* Vzhledem k tomu, že to je fakt prcek, tak si neumím představit, že by v dohledné době nějak aktivně do dění zasahoval. Samozřejmě časem to bude asi jediný kandidát na pokračovatele rodu, když ostatní sourozenci mají ty osudy trochu jinak hozený (jo ještě Sansa, ale ta je v knize v ilegalitě a v seriálu letí 20m vzduchem).
earthworm
0 0
reagovat
earthworm

Jó, Rickon... Ten bude vládnout, až přijde Jaro a to už my tady nebudem... :)
16609
[b]earthworm[/b] Jó, Rickon... Ten bude vládnout, až přijde Jaro a to už my tady nebudem... *:)*
0 0
reagovat
Ježiš, James Corden fakt není ani trochu vtipnej...
16608
Ježiš, James Corden fakt není ani trochu vtipnej...
0 0
reagovat

Axis

Thy coolness? Neva...
16607
Thy coolness? Neva...
Axis
0 0
reagovat

Budoucnost rodu Starků

Možný mini spoiler, bylo v knize Všichni jste zapomněli, že ještě existuje Rickon (ale není se čemu divit :D). A pozor, v knize ke konci někdo přišel s tím, že ví, že je naživu, a dokonce snad i ví, kde se nachází. Takže ono to zas tak horký nebude, máme 4 Starky, z nich sice 1 asi už navždy v říši malejch elfích hajzlíků, další je vraždící maniak a pak je tu večná oběť, ale s Rickonem by mohla přijít zářivá budoucnost :D Ne, taky tomu moc nevěřim.

Kdyby to někoho zajímalo, tak se kolem tohohle poznání motal Davos (!), díky čemuž jsem si vzpomněl, že vlastně od příjezdu ke Zdi ani nebyl se Stannisem, ale motal se někde jinde. Tuším že jel nabírat posily pro Stannise k nějakému většímu rodu, tam už ale dorazil někdo dřív (Freyové?) a většinu času tam strávil za mřížemi.
16606
[b]Možný mini spoiler, bylo v knize[/b] Všichni jste zapomněli, že ještě existuje Rickon (ale není se čemu divit *:D*). A pozor, v knize ke konci někdo přišel s tím, že ví, že je naživu, a dokonce snad i ví, kde se nachází. Takže ono to zas tak horký nebude, máme 4 Starky, z nich sice 1 asi už navždy v říši malejch elfích hajzlíků, další je vraždící maniak a pak je tu večná oběť, ale s Rickonem by mohla přijít zářivá budoucnost *:D* Ne, taky tomu moc nevěřim. Kdyby to někoho zajímalo, tak se kolem tohohle poznání motal Davos (!), díky čemuž jsem si vzpomněl, že vlastně od příjezdu ke Zdi ani nebyl se Stannisem, ale motal se někde jinde. Tuším že jel nabírat posily pro Stannise k nějakému většímu rodu, tam už ale dorazil někdo dřív (Freyové?) a většinu času tam strávil za mřížemi.
Budoucnost rodu Starků
0 0
reagovat
I'm not racist, but...nic jsem neřekl ne?
16605
I'm not racist, but...nic jsem neřekl ne?
0 0
reagovat
16604
http://www.youtube.com/watch?v=cs2XRxJEV68
0 0
reagovat

Jon Snow

Myslím si že Kit nekecá a v další sezoně nebude, což neva stejně půjde primárně jen o Brana a celej klan Greyjoyů (kde sakra zůstala Asha...v knize je se Stannisem, pak chvilku s Mancem a nakonec se setkává s bráchou).

Hairy_Ass
Nemáš pravdu je tu ještě legálně uznaný bastard Edric Bouře a neuznanej Gendry. Aneb kde je mu kurva konec...v knihách byl naprosto skvěle napsanou postavou, underdog od kterého jsem čekal přerod v chrabrého válečníka (když k tomu furt otravuje s tou supr přilbou) aby byl nakonec kompletně uklizen a někde si těď ková meče.

BTW podle těch proroctví by Azor Ahai mohl být i:
Darth Vader. A není to ani moc vycucaná z prstu.
Princ, který byl přislíben - Ano.
Zabil svojí ženu? - Ano.
Má rudou světelnou šavly/meč? - Ano.
Povstal z popela a soli? - Ano (no tady mu trochu pomůže Císař).
Všechno z proroctví na něj sedí. 8)
16602
Myslím si že Kit nekecá a v další sezoně nebude, což neva stejně půjde primárně jen o Brana a celej klan Greyjoyů (kde sakra zůstala Asha...v knize je se Stannisem, pak chvilku s Mancem a nakonec se setkává s bráchou). [b]Hairy_Ass[/b] Nemáš pravdu je tu ještě legálně uznaný bastard Edric Bouře a neuznanej Gendry. Aneb kde je mu kurva konec...v knihách byl naprosto skvěle napsanou postavou, underdog od kterého jsem čekal přerod v chrabrého válečníka (když k tomu furt otravuje s tou supr přilbou) aby byl nakonec kompletně uklizen a někde si těď ková meče. BTW podle těch proroctví by Azor Ahai mohl být i: [spoiler]Darth Vader. A není to ani moc vycucaná z prstu. Princ, který byl přislíben - Ano. Zabil svojí ženu? - Ano. Má rudou světelnou šavly/meč? - Ano. Povstal z popela a soli? - Ano (no tady mu trochu pomůže Císař). Všechno z proroctví na něj sedí. *8)*[/spoiler]
Jon Snow
0 0
reagovat

Kaculka88

Taková zbraň by měl být Roh zimy, který má údajně způsobit zboření Zdi.
16601
Taková zbraň by měl být Roh zimy, který má údajně způsobit zboření Zdi.
Kaculka88
0 0
reagovat
Ohledně invaze Jiných. Určitě už by rádi zaútočili a udělali z celého Západozemí zamrzlé kluziště. Ale... V cestě jim tak trochu překáží Zeď. V knize je dokonce naznačeno, že je v ní ukrytá magie, a Jiní ji nemohou ani přelézt, ani obeplout. Čekám, že v další knize najdou nějakou zbraň, a celá Zeď se sesype jako domeček z karet....
16599
Ohledně invaze Jiných. Určitě už by rádi zaútočili a udělali z celého Západozemí zamrzlé kluziště. Ale... V cestě jim tak trochu překáží Zeď. V knize je dokonce naznačeno, že je v ní ukrytá magie, a Jiní ji nemohou ani přelézt, ani obeplout. Čekám, že v další knize najdou nějakou zbraň, a celá Zeď se sesype jako domeček z karet....
0 0
reagovat

HugeClock

Nebýt té Zdi a událostí za ní, tak by především celý děj byl jen variací na anglickou válku růží ve fantasy kulisách. I když, kdo ví, třeba Martin těmi Jinými myslel Skoty. :D
16598
Nebýt té Zdi a událostí za ní, tak by především celý děj byl jen variací na anglickou válku růží ve fantasy kulisách. I když, kdo ví, třeba Martin těmi Jinými myslel Skoty. *:D*
HugeClock
0 0
reagovat
Nicméně Kit Harington mi chybět nebude.

Vytáhni v hospodě 1: Filmování té slavné bojové scény mu zabrali 25 dní. O den víc než točení jeho posledního filmu.

Vytáhni v hospodě 2: V posledním interview u Kimmela se Kit divákům svěřil, že se kdysi zeptal Stevieho Wondera, jestli se dívá na jeho show.
16594
Nicméně Kit Harington mi chybět nebude. [b]Vytáhni v hospodě 1[/b]: Filmování té slavné bojové scény mu zabrali 25 dní. O den víc než točení jeho posledního filmu. [b]Vytáhni v hospodě 2[/b]: V posledním interview u Kimmela se Kit divákům svěřil, že se kdysi zeptal Stevieho Wondera, jestli se dívá na jeho show.
0 0
reagovat
Tak co si budeme povídat, nebýt Zdi a událostí na a za Zdí, tak tahle pátá série stála za starou bačkoru 8)
16592
Tak co si budeme povídat, nebýt Zdi a událostí na a za Zdí, tak tahle pátá série stála za starou bačkoru *8)*
0 0
reagovat
Tak se Starky na Severu celá sága začala. A po Nedově smrti jsem hned všichni řešili, jak rychle skončí i zbytek Starků. A už je to X let, a pořád tu jsou. I přes to, že přišli o rodiče, domov i sourozence.
Tak nějak očekávám, že na konci ságy Zimohrad nebude existovat (stejně tak Železný trůn), jako připomínka těch "nepodstatných" žabomyších válek v Západozemí. Vždyť skoro každý významný rod se nějak snaží vládnout Zimohradu, ať už mečem nebo sexem.
Ze způsobu Martinova zacházení s postavami usuzuju, že ty Starky mučí, aby je nemusel zabít. U nich to začalo, u nich to skončí.
16591
Tak se Starky na Severu celá sága začala. A po Nedově smrti jsem hned všichni řešili, jak rychle skončí i zbytek Starků. A už je to X let, a pořád tu jsou. I přes to, že přišli o rodiče, domov i sourozence. Tak nějak očekávám, že na konci ságy Zimohrad nebude existovat (stejně tak Železný trůn), jako připomínka těch "nepodstatných" žabomyších válek v Západozemí. Vždyť skoro každý významný rod se nějak snaží vládnout Zimohradu, ať už mečem nebo sexem. Ze způsobu Martinova zacházení s postavami usuzuju, že ty Starky mučí, aby je nemusel zabít. U nich to začalo, u nich to skončí.
0 0
reagovat

earthworm

Tak za to, co jim v sáze přichystal osud, by bylo velkým zadostiučiněním, kdyby nakonec patřili k vítězům. Bohužel z kdysi mocného rodu už zbyly jen děti, kde dobrá polovina z nich jsou momentálně mrzáci, a druhá buď nezvěstná nebo se neví, jestli vůbec přežijí. :)
16590
Tak za to, co jim v sáze přichystal osud, by bylo velkým zadostiučiněním, kdyby nakonec patřili k vítězům. Bohužel z kdysi mocného rodu už zbyly jen děti, kde dobrá polovina z nich jsou momentálně mrzáci, a druhá buď nezvěstná nebo se neví, jestli vůbec přežijí. *:)*
earthworm
0 0
reagovat

Brann

V knihách po nich jdou, ale v seriálu je to zatím nejméně poznamenaný rod. Greyjoyové jsou zatím (s výjimkou Theona, který to nejspíš odnáší za zbytek rodiny) taky ušetření větším nepříjemnostem. Nejvíc to ale odnesli suverénně Baratheoni. Pokud Stannis natáhl bačkory, tak jejich rod v podstatě vymřel.
16589
V knihách po nich jdou, ale v seriálu je to zatím nejméně poznamenaný rod. Greyjoyové jsou zatím (s výjimkou Theona, který to nejspíš odnáší za zbytek rodiny) taky ušetření větším nepříjemnostem. Nejvíc to ale odnesli suverénně Baratheoni. Pokud Stannis natáhl bačkory, tak jejich rod v podstatě vymřel.
Brann
0 0
reagovat
Mě připadá, že právě Starkové mají největší šance se s tím vším vypořádat. Mají krev Severu, Prvních lidí nebo tak nějak. To, že jsou po celým světě, v různým stupni utrpení, je ještě víc posílí. Hlavně, ať to nejsou Freyové, jak už někdo někde napsal, že jsou po posledních událostech největšími kandidáty na Trůn. Sice jich je díky starýmu Freyovi jak králíků, ale už po nich, myslím, taky začínaj jít.
16588
Mě připadá, že právě Starkové mají největší šance se s tím vším vypořádat. Mají krev Severu, Prvních lidí nebo tak nějak. To, že jsou po celým světě, v různým stupni utrpení, je ještě víc posílí. Hlavně, ať to nejsou Freyové, jak už někdo někde napsal, že jsou po posledních událostech největšími kandidáty na Trůn. Sice jich je díky starýmu Freyovi jak králíků, ale už po nich, myslím, taky začínaj jít.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se