Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S05E10

příspěvky 41 - 60 Napsat příspěvek
Původní název poslední knihy napovídá ;)
16587
Původní název poslední knihy napovídá *;)*
0 0
reagovat
Vzhledem k tomu, jak má autor "rád" Starky, tak bych se nedivil, kdyby se konce ságy (pokud nějaký vůbec bude) nedožil žádný z nich. :D
16586
Vzhledem k tomu, jak má autor "rád" Starky, tak bych se nedivil, kdyby se konce ságy (pokud nějaký vůbec bude) nedožil žádný z nich. *:D*
0 0
reagovat
Dobrý konec? Všichni tušíme, že žádný nebude. Sansa bude správcovat Sedm království, Železný trůn nebude, spálí ho draci, Arya bude jako mladší a menší verze Brienne hlídat sestru, Daenerys bude vládnout městům za Mořem, .... a všichni stejně budou jako sardinky v Dorne, protože bude hodně velká zima.... :D ;)
16585
Dobrý konec? Všichni tušíme, že žádný nebude. Sansa bude správcovat Sedm království, Železný trůn nebude, spálí ho draci, Arya bude jako mladší a menší verze Brienne hlídat sestru, Daenerys bude vládnout městům za Mořem, .... a všichni stejně budou jako sardinky v Dorne, protože bude hodně velká zima.... *:D* *;)*
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Převálcováno armádou mrtvých? :D:D:D

Pokud si vzpomínám dobře, tak v úplně prvním díle seriálu nemrtví zdecimovali členy Noční hlídky kousek za zdí. Po cca peti letech a pěti sériích ta super nebezpečná armáda snad couvá a Jon Snow za nima musel dojet daleko daleko na lodičce.

To už dřív příjde zima a Vincent mě znova porazí v tenise než aby se nemrtví dostali na dostřel dění za zdí, které všechny zajímá...
16584
Převálcováno armádou mrtvých? *:D**:D**:D* Pokud si vzpomínám dobře, tak v úplně prvním díle seriálu nemrtví zdecimovali členy Noční hlídky kousek za zdí. Po cca peti letech a pěti sériích ta super nebezpečná armáda snad couvá a Jon Snow za nima musel dojet daleko daleko na lodičce. To už dřív příjde zima a Vincent mě znova porazí v tenise než aby se nemrtví dostali na dostřel dění za zdí, které všechny zajímá...
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Pokud to dopadne "dobře", tak Západozemí nebude převálcovaný armádou mrtvých. Kdo sedí na trůně je podružný :D
16583
Pokud to dopadne "dobře", tak Západozemí nebude převálcovaný armádou mrtvých. Kdo sedí na trůně je podružný *:D*
0 0
reagovat
No tak pokud by to mělo dopadnout, ehm, "dobře", tak by všemu a všem vládla Khaleesi s Jonem, ne? A správcoval by Tyrion.

Prostě z každýho rodu to nej...
16582
No tak pokud by to mělo dopadnout, ehm, "dobře", tak by všemu a všem vládla Khaleesi s Jonem, ne? A správcoval by Tyrion. Prostě z každýho rodu to nej...
0 0
reagovat
A fakt hodně vtipný by bylo, kdyby se Jon převtělil do toho mladýho "ztracenýho" Targaryena :D Mě už z toho seriálu asi vážně hrabe... ;)
16581
A fakt hodně vtipný by bylo, kdyby se Jon převtělil do toho mladýho "ztracenýho" Targaryena *:D* Mě už z toho seriálu asi vážně hrabe... *;)*
0 0
reagovat
K tomu Jonovi:
Teorie o tom, že přesune do svého zlovlka se mi zdá dost nepravděpodobná. Byť to údajně Stárčata dovedou (viz Bran), ale v seriálu by zlovlk=Jon byl spíš k smíchu.
Kitovy řeči o tom, jak další sezonu hrát v GoT nebude, si mužeme vysvětlit prostě tím, že se objeví až v sedmé. Brana ostatně taky celou pátou sezonu vynechali a nikdo netvrdí, že je mrtvej. Nebo změnili obsazení. Daaria taky přeobsadili. I když Kit je už celkem trademark pro Jona, takže spíš ne. Ale že jeho postava definitivně mrtvá, tomu nevěřím.
16580
K tomu Jonovi: Teorie o tom, že přesune do svého zlovlka se mi zdá dost nepravděpodobná. Byť to údajně Stárčata dovedou (viz Bran), ale v seriálu by zlovlk=Jon byl spíš k smíchu. Kitovy řeči o tom, jak další sezonu hrát v GoT nebude, si mužeme vysvětlit prostě tím, že se objeví až v sedmé. Brana ostatně taky celou pátou sezonu vynechali a nikdo netvrdí, že je mrtvej. Nebo změnili obsazení. Daaria taky přeobsadili. I když Kit je už celkem trademark pro Jona, takže spíš ne. Ale že jeho postava definitivně mrtvá, tomu nevěřím.
0 0
reagovat
Takže to zatím chápu tak, že Jona Sněha už nebude hrát Kit Harington, ale díky převtělení to bude jiný herec, možná i některý ze stávajících... :o
16579
Takže to zatím chápu tak, že Jona Sněha už nebude hrát Kit Harington, ale díky převtělení to bude jiný herec, možná i některý ze stávajících... *:o*
0 0
reagovat

BlackAdder

Nemrtvej Gregor Clegane alias Hora.

TedGeorge: Lady Kamenosrdce (Stoneheart) je Lady Catelyn, kterou obživil polibkem Beric Dondarrion a tím se vlastně objetoval, protože sám byl taky zombie. A ta teď má pifku na rod Freyů. Momentálně v knize "popravuje" Brienne.
16578
Nemrtvej Gregor Clegane alias Hora. TedGeorge:[spoiler] Lady Kamenosrdce (Stoneheart) je Lady Catelyn, kterou obživil polibkem Beric Dondarrion a tím se vlastně objetoval, protože sám byl taky zombie. A ta teď má pifku na rod Freyů. Momentálně v knize "popravuje" Brienne.[/spoiler]
BlackAdder
0 0
reagovat
"In an April 2015 interview with Entertainment Weekly, Martin said he would like to have Winds published before the sixth season of the HBO series Game of Thrones (which would cover material from the book) airs in 2016."
16577
"In an April 2015 interview with Entertainment Weekly, Martin said he would like to have Winds published before the sixth season of the HBO series Game of Thrones (which would cover material from the book) airs in 2016."
0 0
reagovat

mkubalikova

A tohle je asi hlavní důvod, proč nikdo nevěří jeho smrti, no :D
16576
A tohle je asi hlavní důvod, proč nikdo nevěří jeho smrti, no *:D*
mkubalikova
0 0
reagovat

Melissandra

Do spoileru už to ani dávat nebudu.

Důvod, proč by teorie s Mel mohla fungovat, i kdyby se Kit nevracel:
V knihách už proběhla pod její taktovkou jedna výměna těl - konkrétně Mance a Lord of bones (nebo jak se mu nadává). V seriálu jsou už oba mrtví, takže žádný spoilery - už si nepamatuju důvody, ale když se mělo konat upálení Mance, tak je Mel nějak prohodila, takže v Mancově těle hořel kostroun, a Mance se dál procházel po světě v dalším těle.
Teoreticky by se to dalo praktikovat i tady, i když je to v podstatě warg teorie trochu jinak. Mimo warging do Ducha nám byl v prologu poslední knihy představen warg Varamyr Sixskins, jež byl na pokraji smrti a tak si prostě vlezl do těla svého společníka (toho snad nějak vytlačil ven?). Každopádně od té doby jsme ho neviděli, takže nejspíš jeho kapitola sloužila jako představení týhle možnosti.
16575
Do spoileru už to ani dávat nebudu. Důvod, proč by teorie s Mel mohla fungovat, i kdyby se Kit nevracel: V knihách už proběhla pod její taktovkou jedna výměna těl - konkrétně Mance a Lord of bones (nebo jak se mu nadává). V seriálu jsou už oba mrtví, takže žádný spoilery - už si nepamatuju důvody, ale když se mělo konat upálení Mance, tak je Mel nějak prohodila, takže v Mancově těle hořel kostroun, a Mance se dál procházel po světě v dalším těle. Teoreticky by se to dalo praktikovat i tady, i když je to v podstatě warg teorie trochu jinak. Mimo warging do Ducha nám byl v prologu poslední knihy představen warg Varamyr Sixskins, jež byl na pokraji smrti a tak si prostě vlezl do těla svého společníka (toho snad nějak vytlačil ven?). Každopádně od té doby jsme ho neviděli, takže nejspíš jeho kapitola sloužila jako představení týhle možnosti.
Melissandra
0 0
reagovat

Rozhovor s GRRM z roku 2011



ENTERTAINMENT WEEKLY: So why did you kill Jon Snow?
GEORGE R.R. MARTIN: Oh, you think he’s dead, do you?



link

Omlouvam se, jestli uz to tady nekdo daval.
16574
[spoiler] ENTERTAINMENT WEEKLY: So why did you kill Jon Snow? GEORGE R.R. MARTIN: Oh, you think he’s dead, do you? [/spoiler] [link="http://www.ew.com/article/2011/07/21/dance-with-dragons-shocking-twist-g"]link[/link] Omlouvam se, jestli uz to tady nekdo daval.
Rozhovor s GRRM z roku 2011
0 0
reagovat
U všech dalších smrtí nesmrtí nás nechaj hádat a u Jona ne? To je trošku divný...
16573
[spoiler]U všech dalších smrtí nesmrtí nás nechaj hádat a u Jona ne? To je trošku divný...[/spoiler]
0 0
reagovat
Třeba prostě nemaj proč mlžit a Jon je mrtvej, mrtvej jak konzerva lančmítu! Já osobně bych chtěl, aby vyšel z plamenů, to by bylo epic. :) Ten velkej, co vzal Cersei do náruče je kdo, prosím?
16572
Třeba prostě nemaj proč mlžit a Jon je mrtvej, mrtvej jak konzerva lančmítu! Já osobně bych chtěl, aby vyšel z plamenů, to by bylo epic. :) Ten velkej, co vzal Cersei do náruče je kdo, prosím?
0 0
reagovat

Sam.Vimes

No jo no, se nudím na jednání a asi jsem měla začít diskuzí. :D Já bych vsadila na polibek života.

TedGeorge

Já ten rozhovor četla celý. Fakt je moźné, že se nevrátí, ale spíš to vypadá na mlžení. Zkusim najít link. Já myslím, že pokud by to fakt byla konečná, tak mlží jinak a nebudou na všechny strany rozhlašovat, že je konec. To je imho podezřelé!!
16571
No jo no, se nudím na jednání a asi jsem měla začít diskuzí. *:D* Já bych vsadila na polibek života. TedGeorge Já ten rozhovor četla celý. Fakt je moźné, že se nevrátí, ale spíš to vypadá na mlžení. Zkusim najít link. Já myslím, že pokud by to fakt byla konečná, tak mlží jinak a nebudou na všechny strany rozhlašovat, že je konec. To je imho podezřelé!!
Sam.Vimes
0 0
reagovat
Lady Stoneheart je mamka Starková v posmrtné formě. Dle jedné z teorií, které jsem četla, v seriálu není, aby návrat Jona byl víc překvapivý.

16570
[spoiler]Lady Stoneheart je mamka Starková v posmrtné formě. Dle jedné z teorií, které jsem četla, v seriálu není, aby návrat Jona byl víc překvapivý.[/spoiler]
0 0
reagovat

mkubalikova

Entertainment Weekly spoke with Harington about the season finale. Harington flat out told them that he will not return for Season 6. "I’ve been told I’m dead," he said. "I’m dead. I’m not coming back next season. So that’s all I can tell you, really." Yep, Dan Weiss and David Benioff told him, "You're gone."

Tolik k oživení Mellisandrou... A na spoilery bych už nehrál. Viděl to už každej.
16569
[spoiler]Entertainment Weekly spoke with Harington about the season finale. Harington flat out told them that he will not return for Season 6. "I’ve been told I’m dead," he said. "I’m dead. I’m not coming back next season. So that’s all I can tell you, really." Yep, Dan Weiss and David Benioff told him, "You're gone."[/spoiler] Tolik k oživení Mellisandrou... A na spoilery bych už nehrál. Viděl to už každej.
mkubalikova
0 0
reagovat

mkubalikova

Ne že bych přesně ten samý odkaz nedával v diskuzi o pár příspěvků níže :D

Jaký je tvůj tip?
Já si myslím že nejpravděpodobnější bude zásah Melisandry, v knížce z Černého hradu neodjede, v seriálu odjede se Stannisem, ale pak se vrátí, takže její přítomnost je tam důležitá...
16568
Ne že bych přesně ten samý odkaz nedával v diskuzi o pár příspěvků níže *:D* Jaký je tvůj tip? [spoiler]Já si myslím že nejpravděpodobnější bude zásah Melisandry, v knížce z Černého hradu neodjede, v seriálu odjede se Stannisem, ale pak se vrátí, takže její přítomnost je tam důležitá... [/spoiler]
mkubalikova
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se