Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: 5. sezóna

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Jo řikal jsem si, že tohle tradičně na Deadline posrali a hodili spoiler pro lidi, co tu řadu viděli i pro lidi co ne :D
17648
Jo řikal jsem si, že tohle tradičně na Deadline posrali a hodili spoiler pro lidi, co tu řadu viděli i pro lidi co ne *:D*
0 0
reagovat
Kromě celého internetu už GoT spoilerují i ostatní seriály (Suits), u tohohle seriálu to začíná být tak nějak jedno, jestli lidi kliknout tady, nebo jim to někdo vyvěsí na facebook.
17647
Kromě celého internetu už GoT spoilerují i ostatní seriály (Suits), u tohohle seriálu to začíná být tak nějak jedno, jestli lidi kliknout tady, nebo jim to někdo vyvěsí na facebook.
0 0
reagovat
Ale pokud jste nevideli komplet posledni sezonu, tak samozrejme neklikejte... link
17646
Ale pokud jste nevideli komplet posledni sezonu, tak samozrejme neklikejte... http://deadline.com/2015/09/photo-game-of-thrones-jon-snow-1201552146/
0 0
reagovat
Jon Snow se vrátí v 6. sezóně!?!?! Jupijajej!
A podle toho, že ten chudák stále nosí dlouhé háro, tak se vrátí i Kit. :D

link
16953
Jon Snow se vrátí v 6. sezóně!?!?! Jupijajej! A podle toho, že ten chudák stále nosí dlouhé háro, tak se vrátí i Kit. *:D* [link="http://www.express.co.uk/entertainment/tv-radio/589470/Game-of-Thrones-season-6-Jon-Snow-David-Benioff-DB-Weiss-Kit-Harington"]link[/link]
0 0
reagovat

Spekulace - Jon Snow will be back

16807
[link="http://www.vanityfair.com/hollywood/2015/06/jon-snow-alive-game-of-thrones-comic-con"]link[/link]
Spekulace - Jon Snow will be back
0 0
reagovat
Jestli je teorie s flashbacky správná, tak jsou to super zprávy. Jestli něco skutečně seriálu chybí, tak je to právě minulost, která je místy snad i zajímavější než aktuální dění. Chci pořádně vidět Rhaegara, mladého Roberta, Aeryse. Teď abych se začal modlit rovnou ve spin-off.
Když už jsme u flashbacků, tak je trochu škoda, že to u Cersei jen tak zhruba načrtli. Chyběla mi její posedlost Tyrionem a hlavně tím, aby byl co nejdřív bez hlavy.

stalker0
Sakra, teď zas budu zklamanej z toho, že nejspíš nikdy neuvidim "živě" bitvu v Capustanu nebo Y'ghatan :D Pro mě klidně dvě nejlepší pasáže celkově v rámci fikce.
16726
Jestli je teorie s flashbacky správná, tak jsou to super zprávy. Jestli něco skutečně seriálu chybí, tak je to právě minulost, která je místy snad i zajímavější než aktuální dění. Chci pořádně vidět Rhaegara, mladého Roberta, Aeryse. Teď abych se začal modlit rovnou ve spin-off. Když už jsme u flashbacků, tak je trochu škoda, že to u Cersei jen tak zhruba načrtli. Chyběla mi její posedlost Tyrionem a hlavně tím, aby byl co nejdřív bez hlavy. [b]stalker0[/b] Sakra, teď zas budu zklamanej z toho, že nejspíš nikdy neuvidim "živě" bitvu v Capustanu nebo Y'ghatan *:D* Pro mě klidně dvě nejlepší pasáže celkově v rámci fikce.
0 0
reagovat
Tuším skoro každý berie ako samozrejmosť to, že sa Jon vráti. Bude to ale pekný trolling od Martina, keď ho naozaj nechal zomrieť. A teraz naschvál čaká s ďalšou knihou na seriál, aby nepokazil prekvapenie 8)

Axis, earthworm
To je náhoda, tiež som teraz na ôsmom diely :) Inak ja si Malaz viem veľmi dobre predstaviť ako seriál s cca 20 dielmi na sériu (čo kniha, to séria). Ale až v dobe, keď budú v TV úplne bežné efekty minimálne na úrovni súčasnej top filmovej produkcie. Herci by mohli byť potom komplet CGI, čo by vyriešilo jednak problémy s 10 ročným natáčaním a tiež to obrovské množstvo postáv, z veľkej časti nie ľudských. Slintali sme nad 20 minútami v Hardhome? Len si predstavte bez akýchkoľvek kompromisov natočenú bitku o Capustan. Nonstop akcia na 3 diely. Alebo Černý Korál. Alebo Y'Ghatan (scény z podzemia s čiernou obrazovkou a len so zvukmi included). No nič, nechal som sa uniesť. To už je reálnejšie zmŕtvychvstanie Neda Starka :)
Prvý diel by asi mohol fungovať ako samostatný film, hlavná línia druhého tiež. Tá si o veľké plátno priam pýta. Zbytok asi jedine ako ste vraveli - vybrať len nejaké postavy a ich samostatné príbehy vo svete Malazu. Ale napríklad aj u toho Karsu by asi veľkú časť rozpočtu stálo (uveriteľne) ho zväčšiť na veľkosť, akú má v knihe.
16724
Tuším skoro každý berie ako samozrejmosť to, že sa Jon vráti. Bude to ale pekný trolling od Martina, keď ho naozaj nechal zomrieť. A teraz naschvál čaká s ďalšou knihou na seriál, aby nepokazil prekvapenie *8)* Axis, earthworm To je náhoda, tiež som teraz na ôsmom diely :) Inak ja si Malaz viem veľmi dobre predstaviť ako seriál s cca 20 dielmi na sériu (čo kniha, to séria). Ale až v dobe, keď budú v TV úplne bežné efekty minimálne na úrovni súčasnej top filmovej produkcie. Herci by mohli byť potom komplet CGI, čo by vyriešilo jednak problémy s 10 ročným natáčaním a tiež to obrovské množstvo postáv, z veľkej časti nie ľudských. Slintali sme nad 20 minútami v Hardhome? Len si predstavte bez akýchkoľvek kompromisov natočenú bitku o Capustan. Nonstop akcia na 3 diely. Alebo Černý Korál. Alebo Y'Ghatan (scény z podzemia s čiernou obrazovkou a len so zvukmi included). No nič, nechal som sa uniesť. To už je reálnejšie zmŕtvychvstanie Neda Starka :) Prvý diel by asi mohol fungovať ako samostatný film, hlavná línia druhého tiež. Tá si o veľké plátno priam pýta. Zbytok asi jedine ako ste vraveli - vybrať len nejaké postavy a ich samostatné príbehy vo svete Malazu. Ale napríklad aj u toho Karsu by asi veľkú časť rozpočtu stálo (uveriteľne) ho zväčšiť na veľkosť, akú má v knihe.
0 0
reagovat
Diky Kaculka88. Super postreh.

Tede nejsi sam. Lady Stoneheart je vytecna. Uz jenom ta jedna scena v knizce a clovek mel husi kuzi. A hlavne pani vypada VELMI nekompomisne,co se odplaty tyce.

V seste knize bych nechtel nosit jmeno Frey. Myslim,ze nadesel cas dat jim ochutnat Martinovu meducinu ;)
16723
Diky Kaculka88. Super postreh. Tede nejsi sam. Lady Stoneheart je vytecna. Uz jenom ta jedna scena v knizce a clovek mel husi kuzi. A hlavne pani vypada VELMI nekompomisne,co se odplaty tyce. [spoiler]V seste knize bych nechtel nosit jmeno Frey. Myslim,ze nadesel cas dat jim ochutnat Martinovu meducinu[/spoiler] *;)*
0 0
reagovat
Mě zní strašně cool Lady Stoneheart a chci jí v seriálu.... 8)
16722
Mě zní strašně cool Lady Stoneheart a chci jí v seriálu.... *8)*
0 0
reagovat
Je možné, že se dočkáme dalšího flashbacku,tenkokrát z Tower of Joy. A díky tomu odhalit - knižní spoiler- původ Jona Sněha:)
16721
Je možné, že se dočkáme dalšího flashbacku,tenkokrát z Tower of Joy. A díky tomu odhalit - knižní spoiler- [spoiler]původ Jona Sněha:)[/spoiler]
0 0
reagovat
Kaculka88

Hmmm interesting. A rozhodne nemam vubec šajn,kdo by to mohl být, ale tvuj spoiler dava nejvetsi smysl. Kdyz si clovek spoji vse dohromady,tak to muze byt jedine on. Ale ten je mrtvej ne?
16720
Kaculka88 Hmmm interesting. A rozhodne nemam vubec šajn,kdo by to mohl být, ale tvuj spoiler dava nejvetsi smysl. Kdyz si clovek spoji vse dohromady,tak to muze byt jedine on. Ale ten je mrtvej ne?
0 0
reagovat
Tákže, právě byl zveřejněné další role, které se budou obsazovat, a zdá se, že se budou hodně zaměřovat na sever. A tenhle popis vyvolává jisté nadšení u čtenářů.....
Legendary Fighter: A man in his thirties or forties who is a great swordsman and a paragon of knighthood. He carries a famous sword. The show is seeking a very impressive swordsman for the role- the best in Europe, for a week of filming fight scenes for a season 6 role. His ethnicity/race isn’t specified, unlike many other roles.

Tenhle popis zní hodně jako Arthur Dayne
16719
Tákže, právě byl zveřejněné další role, které se budou obsazovat, a zdá se, že se budou hodně zaměřovat na sever. A tenhle popis vyvolává jisté nadšení u čtenářů..... Legendary Fighter: A man in his thirties or forties who is a great swordsman and a paragon of knighthood. He carries a famous sword. The show is seeking a very impressive swordsman for the role- the best in Europe, for a week of filming fight scenes for a season 6 role. His ethnicity/race isn’t specified, unlike many other roles. Tenhle popis zní hodně jako [spoiler]Arthur Dayne[/spoiler]
0 0
reagovat
Knihy ASoIaF u mě v poho, jen ten seriál mě dodělal. Z toho, co vím, tak na Malaz už asi nemám duševní kapacitu. :) Takže na uklidnění asi Silmarillion.... :) I když samo o sobě je to taky dost depresivní...
16718
Knihy ASoIaF u mě v poho, jen ten seriál mě dodělal. Z toho, co vím, tak na Malaz už asi nemám duševní kapacitu. *:)* Takže na uklidnění asi Silmarillion.... *:)* I když samo o sobě je to taky dost depresivní...
0 0
reagovat

Axis

Haha, jsem na tom stejně :D 1-8 a teď psychická vyčerpanost, pokouším se zklidnit lehčí literaturou :D

Offtopic over
16717
Haha, jsem na tom stejně *:D* 1-8 a teď psychická vyčerpanost, pokouším se zklidnit lehčí literaturou *:D* Offtopic over
Axis
0 0
reagovat

earthworm

Mě by celek nevadil, ale i takovej "Tak jde čas" by nakonec měl mnohem míň dílů než Malaz.
První kniha vznikla jako scénář k deskové hře ne nepodobné Warhammeru. Taky je v ní pár rozporů, které se v dalších knihách nevyskytují (například ženské pohlaví Orfantal, existence chodby chaosu, Toolanova negace magie ve svém okolí).

Taky jsem u osmičky s tím že jsem se v neděli, po uklidnění jinými knihami, vrátil k Malazu, 1-8 jsem poslední půl rok četl kontinuálně a už mě z toho trochu hráblo :)

Psí řetěz by byl supr a ani nemá tak velké propojení na další děj. Ale jak říkám rád bych Karsu, i když co na MZ problikly první rendery z Warcraftu tak se ho skoro dočkám.

mkubalikova
Nu dobrá za trest bych si dal pár lžic drštkové polévky...víc jich stejně nezvládnu už jen ten pach mě dráždí. :(
16716
Mě by celek nevadil, ale i takovej "Tak jde čas" by nakonec měl mnohem míň dílů než Malaz. První kniha vznikla jako scénář k deskové hře ne nepodobné Warhammeru. Taky je v ní pár rozporů, které se v dalších knihách nevyskytují (například ženské pohlaví Orfantal, existence chodby chaosu, Toolanova negace magie ve svém okolí). Taky jsem u osmičky s tím že jsem se v neděli, po uklidnění jinými knihami, vrátil k Malazu, 1-8 jsem poslední půl rok četl kontinuálně a už mě z toho trochu hráblo *:)* Psí řetěz by byl supr a ani nemá tak velké propojení na další děj. Ale jak říkám rád bych Karsu, i když co na MZ problikly první rendery z Warcraftu tak se ho skoro dočkám. [b]mkubalikova[/b] Nu dobrá za trest bych si dal pár lžic drštkové polévky...víc jich stejně nezvládnu už jen ten pach mě dráždí. *:(*
earthworm
0 0
reagovat
/deal a podavam virtualni ruku. *flus* -> jelitokopytoplatito 8)
16715
/deal a podavam virtualni ruku. *flus* -> jelitokopytoplatito *8)*
0 0
reagovat

Axis

Případnou reakci prosím bez spoilerů, mám za sebou jen 8 kousků z deseti :D
16714
Případnou reakci prosím bez spoilerů, mám za sebou jen 8 kousků z deseti *:D*
Axis
0 0
reagovat

Axis

Jednotlivé příběhy s trochou kastrace samozřejmě. Jeden čas se snad i mluvilo o zfilmování Psího řetězu, ale vzhledem k průběhu toho dobrodružství se ho nikdo nechtěl ujmout :D

A první kniha snad původně vznikla jako scénář k filmu. Celek ale ne.
16713
Jednotlivé příběhy s trochou kastrace samozřejmě. Jeden čas se snad i mluvilo o zfilmování Psího řetězu, ale vzhledem k průběhu toho dobrodružství se ho nikdo nechtěl ujmout *:D* A první kniha snad původně vznikla jako scénář k filmu. Celek ale ne.
Axis
0 0
reagovat
Kozí sýr mám ráda! Já vlastně sním úplně všechno a i na školní jídelnu ráda vzpomínám. Tedy všechno, kromě skopového. To je pro mě trest všech trestů. Takže Jona za skopové. :(:(:( (jdu se vyzvracet)
16712
Kozí sýr mám ráda! Já vlastně sním úplně všechno a i na školní jídelnu ráda vzpomínám. Tedy všechno, kromě skopového. To je pro mě trest všech trestů. Takže Jona za skopové. *:(**:(**:(* (jdu se vyzvracet)
0 0
reagovat
Pockej pockej. Skopove VS skolni jidelna jatra na koprovce? Aspon by to chtelo skopove na omacce z koziho syra ne?;)
16711
Pockej pockej. Skopove VS skolni jidelna jatra na koprovce? Aspon by to chtelo skopove na omacce z koziho syra ne?*;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se