Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové mají zelenou


ikona
Spooner
american godsgaimangods
Napjatě očekávaná knižní pecka Neila Gaimana už se pomalu může chystat před kamery! 

Že už bychom se konečně dočkali? Adoravaná fantasy pecka Američtí bohové putuje rukama producentů a hollywoodských studií tak dlouho, že už jsme v ní někteří z nás ani nedoufali. Nejdříve to vypadalo, že se fanoušky očekávaného seriálu ujme samotná HBO v čele s producentsky se podílejícím Tomem Hanksem. Jenže novinka se zde připravovala tak dlouho, až nakonec tamní producenti nebyli se scénářem spokojeni vůbec a od projektu dali ruce pryč. Až poté skončil Gaimanův kousek v rukách kabelovky Starz a tvůrce televizního Hannibala, Bryana Fullera. Jenže i zde panovalo až podezřelé ticho po pěšině a i po nedávném Fullerově prohlášení o pečlivém vybírání toho pravého scénáře nad projektem visely pochybnosti. Ty už jsou nyní ale nenávratně pryč. Stanice totiž dala seriálu oficiálně zelenou a objednala si ho na celou sérii.

Co to znamená? Že už mohou tvůrci po letech plánování a piplání scénáře do fanouškovských představ konečně oprašovat klapku a nažhavovat kamery. Natáčení knižního hitu už je totiž hotovou věcí a je jasné, že Starz to myslí s Americkými bohy zatraceně vážně. Výtečné putování Stína a tajemného pana Středy, kteří se stanou účastníky nadpřirozené války mezi novými a starými bohy, by se tak mohlo dostat před kamery již hodně brzo. Premiéru by si pak novinka mohla teoreticky odbýt v druhé polovině příštího roku. Díky oficiálnímu odklepnutí se dá potom očekávat, že již brzy nás budou tvůrci bombardovat zprávami o hereckém obsazení. Že bychom se oznámení prvních tváří dočkali již na blížícím Comic-conu? Uvidíme, tvůrci totiž mají své fandy rádi a žádají je, aby na jejich twitterovský účet házeli svá divácká přání ohledně obsazení samotného Stína. V následujících týdnech by tedy kolem Amerických bohů mohlo být celkem veselo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace