Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jesse Pinkman v krizi


ikona
do_Od
Co chystá bývalá hvězda seriálového Breaking Bad?  

Budou tomu už téměř dva roky, co všemi milované drogové drama o bývalém učiteli chemie, veselém feťáckém sidekickovi s oblibou v jedné moc hezké nadávce a jejich společné cestě ke dnu zakončilo svou cestu. Od té doby oba hlavní aktéři zkoušeli své štěstí převážně na velkém plátně. Bryana Cranstona jste buď mohli vidět v nové Godzille a nebo jste se stejně jako zbytek planety modlili za jeho obsazení do role Lexe Luthora. To druhé nakonec neklaplo, i tak má však do budoucna nasmlouváno tolik zajímavých filmů, že o jeho kariéru strach mít nemusíme. O něco horší už to je ale u Aarona Paula. Ten si zahrál hlavní postavu v adaptaci herní série Need for Speed a ta bohužel neuspěla ani u diváků, ani u kritiků. Poté se ještě objevil v komedii Dlouhá cesta dolů, příběhu o partě čtyř nešťastných sebevrahů. K jeho smůle se ale ani tento snímek příliš nepovedl a tak teď jako řada jiných televizních hvězd dělá to jediné, co mu zbývá. Vrací se na místo, kde mu bylo nejlíp. Zpátky do televize.

 

Právě se totiž upsal nové originální sérii s názvem The Way, kterou hodlá zároveň i produkovat. Objeví se vedle Michelle Monaghan v příběhu o vztahu dvou lidí, kteří právě prochází těžkou životní krizí. Každá epizoda by pak měla do hloubky zkoumat, jaké to je, rozhodovat se mezi životem, který máme a tím, jaký bychom si přáli. Paulova postava Eddie navíc bude trpět ztrátou víry, když všechno čemu do té doby věřil, nabere v okamžiku opačný směr. Upřímně, zní to dost.. hmm. Zkrátka řekněme, že jsme poměrně zvědaví, co s tímhle hodlají tvůrci předvést. Seriálu se každopádně ujala internetová streamovací služba Hulu ve spolupráci s Universal Television a v plánu je zatím deset epizod. Jedno je nicméně jisté, Eddieho přítelkyně je nám už teď líto.

--- 

Vytáhni v hospodě: Aaron nedávno oznámil, že se objeví v chystaném pokračování Breaking Bad, odehrávajícím se na Aljašce. A pak se za ten joke omluvil. Peklo vzniklo přesně kvůli lidem, jako je on.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace