Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva a půl chlapa na ranči?


ikona
Spooner
mennetflix
Tvůrci sitcomu kultovního sitcomu a Ashton Kutcher opět spojí síly. 

Ashton Kutcher nepatří mezi filmovými fanoušky mezi dvakrát oblíbené herce a počet jeho podařených snímků byste snadno spočítali na prstech jedné pochroumané ruky. V televizi se mu však vždycky dařilo o něco více. Jeho idiotský puberťák Kelso z mé srdcovky Zlatá sedmdesátá se ani po letech neokouká a s návratem do bedny v sitcomu Dva a půl chlapa se z něj stal nejlépe placený televizní herec. A to už je vám potom jedno, že kvalita seriálu spíše klesá a zarytí fandové Charlieho Sheena vám nemohou přijít na jméno. V bedně mu to zkrátka šlape, a tak se rozhodl svoji seriálovou štaci prodloužit. A opět se přitom setká s prověřenými tvářemi.

Pro internetový Netflix tedy chystá nový sitcom s jednoduchým názvem Ranch. Zde si zahraje sportovce, jenž si po nepříliš úspěšné kariéře vrací zpět na domovský ranč, aby zde se svým trošku rozdílným bráchou vedli rodinný byznys. Zápletka dvakrát originálně opravdu nezní, jména točící se okolo projektu ovšem budí malinkou naději. Novinku si totiž berou na starosti dva z tvůrců komediálního megahitu Dva a půl chlapa, Don Reo a Jim Patterson. A ti už by, i bez duchovní otce rodinky Harperových Chucka Lorreho, měli umět vytvořit sitcomovou pecku. Nejde navíc o jediná prověřená jména, s nimiž se dá hollywoodská hvězda opět dohromady. Jeho bráchu si totiž zahraje Danny Masterson. Což je jméno, jenž toho běžným divákům příliš neřekne. Fanoušci již zmíněných Zlatých sedmdesátých jsou už ale doma a po bývalém Kelsovi se vrátí před kameru i rebel Hyde. Kutcher si tak ze seriálu dělá svůj menší sraz se starými známými. Ostatně, proč ne. V tomhle složení by totiž z novinky mohla vzniknout slušná komediální trefa do černého. Netflix navíc seriálu věří a objednal si ho rovnou na nezvyklých dvacet epizod, které internetový gigant uvolní ve dvou desetidílných dávkách za rok. Snad tedy sázejí na toho správného koně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace