Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal dohodoval


ikona
Spooner
hannibal
Legendární gurmán po třech letech netradičního vaření doplatil na divácký nezájem. 

Upřímně, dalo se to již čekat. Televizní Hannibal v minulých letech možná příjemným způsobem rozvířil kvalitativní vody zatuchlé stanice NBC. Ani depresivní atmosféra, ďábelský Mads Mikkelsen či chutné pokrmy však přehlížený kousek nezachránil od neodvratného konce. Ani hoši z televizního otloukánka nemohli i přes kvality seriálu navždy ignorovat klesající ratingy. Ostatně již přesun aktuální třetí sezóny do nelichotivého letního slotu naznačoval mnohé. Sledovanost ovšem minulý týden narazila na naprosté dno a poté, co poslední epizodu sledovalo jen něco málo přes milion a půl diváků, zde byl seriál definitivně zrušen.

Fanoušci jedinečného šéfkuchaře ale možná ještě úplně truchlit nemusí. Tvůrce seriálu Bryan Fuller, který má seriálové osudy slavného charakteru údajně rozplánované na sedm sezón, už svému dítku totiž začíná hledat nový domov. A nutno říct, že díky svému stylu i nepopiratelným kvalitám by o něj mohli mít ostatní televizní hráči slušní zájem. Mezi skalními fanoušky se už pak začíná pomalu šuškat o možném přesunu na Netflix. Konkurenční Amazon už totiž fanouškovská přání stačil zamítnout a o seriál nemá zájem. Do vyjednávání a podrobnějších zpráv nám ovšem nejspíše zbývá ještě hodně času. Doufejme tedy, že se čtvrté řady, do níž Fuller údajně plánoval i příchod Clarice Starling, nakonec dočkáme. Mezitím si však musíme alespoň užít zbytek Hannibalova třetího jídelníčku, jenž nám na NBC naštěstí naservírují až do konce.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace