Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Clarkson a jeho House of Cars


ikona
do_Od
bbctopgear
Clarkson se vrací do televize s novým pořadem. O čem a na čem bude?  

Pokud jste posledních zhruba deset let nežili v jeskyni, bez internetového připojení, televize nebo rádia, asi alespoň vzdáleně tušíte, co si představit, když se řekne pojem Top Gear. Auta, správně. Taky ale šílené Brity, adrenalinové závody celebrit nebo třeba kdysi slavného jezdce Formule 1 začínajícího na S. Většina z vás pak jistě ví, že celá show patří ostrovní BBC a minimálně polovina z vás tuší, kdo je Jeremy Clarkson. Tenhle pán tomu celému slavnému kolosu víceméně šéfoval, tedy alespoň před kamerou. Za ní se podle všeho choval trochu jako vůl, byl věčně žalovaný a spolupracovat s ním se projevovalo jako čím dál, tím těžší job. Skončilo to tím, že někomu ujela ruka a z nevinné srandy se stal dost velký průser. Clarkson dostal vyhazov, Top Gear si dal pauzu a fanoušci pár týdnů neměli vůbec ponětí, co se bude dít dál. A my možná konečně máme odpověď.

 

Clarkson, Hammond a May, tedy kompletní trojice moderátorů originálního Top Gearu, se rozhodla dát společně BBC sbohem a zkusit štěstí s novou show někde jinde. Samozřejmě se to opět bude točit kolem aut a další kupy ptákovin, kterou si tato parta velice kreativních pánů jistě vymyslí. Mnohem zajímavější však je, s kým o pořadu vyjednávají. Tím totiž není nikdo jiný, než stále dopředu se tlačící Netflix. Ten má za sebou další úspěšný rok, do budoucna to navíc s jeho projekty vypadá ještě lépe a kdyby přece jenom došlo i k téhle spolupráci, asi už by ho v cestě na úplný vrchol nic nezastavilo. Teda snad krom armády nemrtvých zombie pochodujících do boje proti hrstce chrabrých rytířů na zádech třech obrovských draků, to celé natočené na IMAXovské kamery a promítané v kinech exkluzivně po skončení sedmé řady Hry o Trůny jako epický závěr největší fantasy ságy, jakou kdy televize vyprodukovala. All hail HBO! A taky Je suis Clarkson. Snad nám to všechno klapne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace