Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Costner jde k soudu


ikona
do_Od
Supermanův pozemský otec chystá přesun do televize. Jakou si vybral roli? 

Hranice mezi filmem a televizí už je smazána. Je to pár let, povšimli si toho diváci, kritici a po nějaké době to došlo i většině herců. A ačkoliv s tím někteří ještě stále otálejí, vsadím boty, že i ten Brad Pitt s Tomem Cruisem do toho jednou praští. Pátá řada True Detective čeká, pamatujte má slova. Mezitím však neustále narážíme na plno jiných zajímavých lidí, kteří chystají vlastní projekty. Z poslední doby to jsou Nicole Kidman, Scarlet Johansson, Keanu Reeves nebo třeba Tom Hardy. A nově se k nim nejspíš přidá i Kevin Costner.

 

Ten je momentálně v jednání s internetovým gigantem Amazon, který vlastní i produkční společnost Amazon Studios, pro které známý producent a scenárista David E. Kelly (Boston Legal, The Practice) chystá nový seriál z právnického prostředí. Pokud Costner podepíše, bude to jeho první pravidelná role v klasickém seriálu. The Trial, jak se projekt nazývá, by se měl točit okolo bývalého právnického esa Billy McBrida, kterého po letech vykopnou z úspěšné firmy, kterou sám pomohl založit. Nyní se věnuje alkoholu a přežívá případ od případu. Věci se změní ve chvíli, kdy se k němu dostane komplikovaný případ, který ho postaví proti jeho bývalé firmě. Úvodní epizodu by měl natočit David Semel a počítá se s natáčením rovnou kompletní série, namísto klasického pilotního systému.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace