Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Homeland a návštěva ze Středozemě


ikona
Davies182
homelandshowtime
K týmu okolo špionážního dramatu se připojilo kvarteto nových herců. Proč z něj máme radost?  

Komu se nelení, tomu se zelení. Jako každý předchozí rok, i letos si stanice Showtime dokázala pohlídat a správně načasovat natáčení jedné z jejích ostře sledovaných seriálových značek, špionážního Homelandu. Vyhlížené pokračování dramatického napínáku by se v jeho páté sezóně mělo do beden vrátit opět zhruba na přelomu září a října, a znovu u toho budou Claire Danes (Carrie), Rupert Friend (Quinn), F. Murray Abraham (Dar Adal) a Mandy Patinkin (Saul). První záběry z teroristy ostře sledovaného Berlína jsou již nějaký ten pátek ve střižně, produkce je v plném proudu. Na place však byly navíc spatřeny i nové herecké tváře, a minimálně jedna z nich je obrovskou trefou do černého.

Fanoušci Pána prstenů, jásejte, v momentálně chystané řadě Ve jménu vlasti se totiž objeví Miranda Otto. Její Éowyn z Rohanu nám v Jacksonově fantasy opusu dokázala, že se nejenže umí vykecat z notně dramatického dialogu, ale že pokud na to dojde, dokáže se také zručně ohánět zbraněmi. A už jste konečně viděli povznášející Tenkou červenou linii? Tvůrci sice zatím tají, zdali bude Mirandina postava spíše ve stresujícím obležení kalašnikovů než lejster na přecpaném stole, ale nechme se překvapit. Ke zkušené herečce se pak v seriálu nově přidají i charismatický Sebastian Koch (Ve stínu, Smrtonosná past), Sarah Sokolovic (Dobrá manželka) a Alexander Fehling z Tarantinových Hanebných panchartů. Kdo tvrdí, že se netěší na podzim, kecá. Deeeaaath!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace