Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co čeká Daredevila s Punisherem?


ikona
Spooner
daredevilmarvelpunisher
Jaké trable bude řešit slepý hrdina ve druhé řadě? A jak se do celého příběhu zapojí Punisher? 

O tom, že je seriálový Daredevil slušná pecka a zatím největší hit internetového Netflixu, už jste si u nás párkrát přečíst mohli. Stejně jako o tom, že tvůrci v čele s novým showrunnerem Marco Ramirezem, mají s druhou sérií sakra velké plány. Jako hlavní záporák se zde s největší pravděpodobností objeví věhlasný zabiják Bullseye, dorazí i Murdochova osudová žena Elektra a údajně by se tu měl mihnout i bídák od kolegy Spider-mana, Mysterio. Tu největší pecku do nás pak studio vpálilo v uplynulých týdnech. V druhé sérii si totiž svůj třetí reparát složí jeden z nejkrvavějších marvelovských hrdinů Punisher s tváří Jona Bernthala. Fandové si radostí poslintali monitor, ale zároveň si začali klást pár důležitých otázek. Jak vlastně bude comicsový miláček zakomponován do temného Hell´s Kitchen? A jak si bude rozumět se svým rudým kolegou? Nyní už na to známe odpověď.

Sám Ramirez totiž naznačil, že další řada nese pracovní název Daredevil vs. Punisher, což by mělo v krátkosti odpovědět na všechny vaše otázky. Dva slavní hrdinové si tedy rozhodně nepadnou hned na začátku okolo krku, ale naopak si půjdou sakra hodně po krku. Zatímco Daredevil se dal na konci minulé série na tu mírumilovnější cestu strážce zákona, Frank Castle za sebou bez problémů zanechává hromadu mrtvol a šíří tak v ulicích chaos. To se samozřejmě titulnímu hrdinovi nelíbí a bude chtít jeho vraždící cestu zastavit. V jejich vzájemném duelu pak nepůjde jen o zlámaná žebra, avšak také o střet jejich rozdílných názorů na braní zákona do vlastních rukou. Jenže i když zde bude Punisher tak trochu za záporáka, stejně se dá tušit, že oba nakonec spojí síly kvůli poražení mnohem většího zla, kterým bude pravděpodobně právě Bullseye. I tak nás čeká další šťavnatý střet dvou comicsových ikon, jenž se dal sice možná malinko očekávat, i tak z něj ovšem zatím máme velkou radost. Snad tvůrci tyhle slušně rozdané karty jen tak nepokazí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace