Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agents of SHIELD přivítají další týmovku


ikona
Spooner
shield
Populární comicsovka hodlá zase rozšiřovat comicsové universum.  

Comicsovka Agents of SHIELD to nemá u diváků lehké. Partička okolo Phila Coulsona totiž ze začátku většinu z nich zklamala přístupem epizodní kriminálky. Když potom přišel výtečný doping v podobě napojení na druhého Kapitána Ameriku, většina z nich už to se seriálem dávno vzdala. To ovšem byla sakra chyba. Od té doby totiž seriálový outsider vyrostl v jednu z nejlepších televizních jednohubek, která je každou epizodou lepší a jako bonus rozšiřuje marvelácké universum o další comicsové charaktery. Za dvě série nám sem stačila nakouknout vesmírná rasa Kree, poznali jsme očekávané Inhumans a z tajemné Skye se nám vyklubala geekům známá agentka Daisy Johnson alias Quake. Třetí série pak bude v nastolené tradici evidentně pokračovat.

V uplynulých dnech se totiž konečně potvrdilo to, o čem fanoušci spekulují již od závěru druhé řady. Třetí série se totiž bude z velké části odehrávat okolo jedné z menších comicsových týmovek zvanou Secret Warriors. Jedná se o speciální jednotku Shieldu poskládanou z agentů se zvláštními schopnostmi, kterou v sešitech vede samotný Nick Fury a jedním z jejích stálých členů je právě Daisy Johnson. Dá se pak předpokládat, že právě ona bude na Coulsonův popud dávat celý tým dohromady a díky Furyho logické nepřítomnosti tým nejspíš i sama povede. Tedy pokud místo kapitána jednoočka nepřebere sám Coulson. Ostatně, stačí malé hrátky s pochroumanou rukou a můžou se dít hodně zajímavé věci. Zatím sice není jisté, kdo všechno se v chystaném týmu objeví. Minimálně to ale vypadá na navrátivšího elektrického Lincolna s tváří Lukea Mitchella, jenž ve třetí sérii povýší mezi hlavní postavy. Možností je však nepočítaně a já osobně jsem po nadupané druhé řadě hodně zvědav, jak si tvůrci s převodem další spíše geekovské týmovky poradí. Snad nás na podzim zase pořádně překvapí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace