Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Osudová přitažlivost rozpálí bednu


ikona
Spooner
fox
Slavný thriller s Michaelem Douglasem si dá televizní repete. A vyfasuje špičkovou péči. 

Sezóna televizních předělávek slavných filmových značek nám pokračuje. A jak už jsme poslední dobou zvyklí, zase je u toho na originální nápady impotentní stanice FOX. Jakoby jim nestačilo chystané pokračování Minority Report, hodně divná vykradačka Frankensteina či armáda chystaných reebotů v čele s Akty X a Útěkem z vězení, už pro nás chystají další neoriginální podívanou. Tentokrát si vezmou na paškál kdysi slavný snímek Osudová přitažlivost. V něm si Michael Douglas zahrál úspěšného ženatého právníka, jemuž se úlet s nádhernou ženou malinko zvrtne poté, co mu jeho jednorázovka začne dělat ze života peklo. Jedná se sice spíše o veleprůměrnou záležitost, kterou si já osobně neustále pletu s žánrově podobným Skandálním odhalením. U diváků ovšem snímek zaznamenal úspěch a producentům přišlo jako dobrý nápad kdysi slavný a v televizi neustále opakovaný kousek malinko oživit.

Osudová přitažlivost se tedy vrátí v podobě minisérie, i když tvůrci se údajně v případě úspěchu nebudou bránit další řadě. Příběhově bychom pak měli dostat nejspíš úplně to samé, jen s větší porcí konfliktů, teroru a snad i výtečně vykreslených postav. Tedy aspoň to slibuje nečekaně silná scenáristická sestava. Na zdánlivě zbytečném seriálu totiž pracují jedni z hlavních scenáristů oceňované retro pecky Mad Men, Maria a Andre Jacquemettonovi. A to už je hodně slušná vizitka k sepsání hutného dramatu. Tahle sázka na zvětralou filmovou značku by tedy nakonec díky ním nemusela být takovou katastrofou a mohla by nakonec i slušně překvapit. Zda pro nás tvůrci Dona Drapera chystají další dramatickou pecku nebo jen smutnou zbytečnost se ale dozvíme nejdříve příští rok.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace