Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá s Hannibalem?


ikona
Spooner
hannibal
Má vůbec legendární záporák šanci na zázračné televizní vzkříšení? 

Uplynul již víc než týden od celkem očekávaného zrušení temného Hannibala a fanoušci stále truchlí. Jakoby ie někteří z nich stále nedokázali přiznat pravdu, že za pár epizod uvidí televizního Hannibala Lectera a chudáka Willa Grahama naposledy. Všichni stále tak trochu doufají, že se fandy milované kriminálky chytne některá ze zvučných kabelovek či streamovacích služeb. Tak výborný a svým způsobem jedinečný seriál to přece nemůže jen tak zabalit, no ne? Jenže to vypadá, že šance na vytouženou čtvrtou sezónu jsou ještě menší, než se původně předpokládalo, a legendární kuchtík bude muset překonat hned několik velkých překážek.

Prvním vážným zádrhelem je fakt, že herecké sestavě před pár dny vypršely jejich smlouvy a herci v čele s Madsem Mikkelsenem a Hugh Dancym jsou opět volným seriálovým zbožím. A ihned, jak to chtiví kravaťáci zjistili, začali prý oblíbenou dvojici zahrnovat zajímavými seriálovými nabídkami. A jakmile se herci zaháčkují u jiného projektu, bude návrat Hannibala prakticky nemožný. Toho jsou si však obě hvězdy naštěstí vědomy, a jelikož by rády zůstaly u přehlíženého kousku co nejdéle, jsou ochotny počkat, jak se celá situace kolem Hannibala vyvrbí. Jenže právě hledání nového domovu se zdá být nečekaným problémem. Tak nějak se totiž očekávalo, že oblíbený vrahoun zakotví na některé z internetových služeb, a nejvíce se sázelo na rozjíždějící se Amazon. Jenže právě tamní kravaťáci přání fanoušků i jednání s tvůrci s díky odmítli. Chtějí se totiž věnovat pouze produkci vlastních originální titulů. Tímto rozhodnutím ale tvůrcům seriálů malinko podřezali větev.

Je to totiž právě Amazon, který má ze streamovacích služeb exkluzivní práva na všechny dosud vysílané série, a právě proto se na něj nejvíc sázelo. S odmítnutím pak ovšem téměř vyhasla naděje i u dalších internetových gigantů. Těžko si lze totiž představit, že by se Netflix či snad Yahoo ujalo seriálu, jehož předchozí řady může vysílat pouze jejich největší konkurent. Jediná šance tak zbývá u některé ze zvučných kabelovek. Ani tak by to ovšem neměla čtvrtá sezóna jednoduché. Seriál by totiž v případě pokračování nejspíš částečně opustil i člověk nejpovolanější, hlavní tvůrce Bryan Fuller. Ten by sice na své krvavé děťátko i nadále dohlížel z pozice producenta, na scénáři už by se však nejspíš tolik nepodílel a pozici showrunnera by musel přenechat někomu jinému. Důvod? Nic menšího než velké pracovní vytížení kvůli očekávané adaptaci knižní pecky Američtí bohové, kterou v současnosti Fuller piplá k co největší dokonalosti. Vypadá to zkrátka, že se proti pánům Lecterovi a Grahamovi všichni spikli a případná čtvrtá série opravdu bude menším zázrakem. Fandům už nezbývá nic jiného, než doufat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace