Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komediální Wet Hot American Summer


ikona
Spooner
coopernetflixsummer
Bradley Cooper, Paul Rudd a spousta dalších hvězd řádí v šíleném seriálu od Netflixu! 

Bradley Cooper, Paul Rudd, Elizabeth Banks, Amy Poehler, Kristen Wiig… ne, to není obsazení hvězdně obsazeného celovečeráku, ale nového komediálního seriálu od Netflixu! Již na první pohled šílená řachanda Wet Hot American Summer bude prequelem u nás nepříliš známé nezavislárny Léto k nepřežití, v níž si tenkrát ještě naprosto neznámí herci zahráli instruktory či účastníky hodně divného letního tábora. A i když hodnocení filmu není na všemožných databázích zrovna lichotivé, u Amíků má kupodivu celkem kultovní status. Původní tvůrčí tým i kompletní herecké obsazení plné hvězd či prověřených televizních ksichtů se tedy po čtrnácti letech vrací, aby nám ukázali, jak to na tamním táboře vypadalo ještě o rok dříve. A vůbec tu nikomu příliš nevadí, že tu herci s čtyřicítkou na krku budou hrát puberťáky či mladistvé na prahu dvacítky. Tady je to evidentně tak nějak jedno.

Už trailer nám totiž servíruje hodně infantilní a bizarní humor záměrně se pohybující na hraně trapnosti. A bohužel zde tu hranici tvůrci i velmi často překročí. V ukázce to zkrátka zatím nefunguje tolik, jak by mělo, a humor rozhodně neosloví každého. Očekávání od výsledné taškařice jsou ale stále hodně vysoká. Obsazení v čele s Cooperem si setkání po letech evidentně hodně užilo, dočkáme se i hvězdných cameo roliček a stále z toho může vylézt pohodová komedie s retro nádechem. Netflix ostatně nešlape ve svých seriálech dvakrát vedle a byla by škoda, kdyby se to stalo zrovna s touto hvězdnou sestavou.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace