Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komediant s dobrou manželkou


ikona
do_Od
Oblíbené vyšetřovatelce jsme v poslední řadě dali sbohem. Nyní je čas, seznámit se s její náhradou. 

Je tomu už pár týdnů, co Dobrou manželku na konci šesté řady opustila jedna z hlavních postav. Tou byla oblíbená Kalinda, soukromá vyšetřovatelka, kterou v seriálu ztvárnila Archie Panjabi. Oficiálním stanoviskem je vypršení jejího kontraktu a chuť posunout se zase o krok dál. Mnohem zajímavější jsou však zákulisní drby o tom, že pravým důvodem pro tento odchod hrál fakt, že ústřední herečka Julianna Margulies a Archie spolu na place vůbec nevycházely. Podle některých zdrojů to bylo tak vážné, že spolu obě herečky ani nebyly schopné hrát v jedné scéně. Tvůrci se sice snažili tyto interní problémy maskovat různými vypravěčskými fígly, fandové ale nejsou hloupí. Většinou si prostě všimnou, když spolu dvě kdysi nejlepší kamarádky nemají přes dva roky jedinou scénu ve stejné místnosti. Tady už se lze jen těžko ohánět náhodou. Těžko říct, jak to celé v pravdě bylo. Víme jen, že dnes už je to historie. Skutečně je čas posunout se dál. V seriálu již brzy budeme moci přivítat novou tvář, se kterou snad bude spokojený úplně každý.

Role nového vyšetřovatele, který má být prý především zkušený a klidný, se totiž ujal dobře známý Jeffrey Dean Morgan. Toho si můžete pamatovat třeba jako Komedianta ze Strážců Zacka Snydera, nebo filmu PS. Miluji Tě, kde si zahrál zatraceně charismatického zpěváka z Irska. Nebude to však jeho první pravidelná role v seriálu. Od startu druhé řady působí také v seriálu Extant. Obě díla pochází od stanice CBS s tím, že to druhé, tedy béčková sci-fi s Halle Berry, má naštěstí pouze třináct dílů, tudíž by měl Morgan teoreticky stíhat i nadále obojí. Čeká nás snad milostná zápletka? Inu, prostor by nejspíš byl. Koneckonců, i ženy mají své potřeby. Otázkou zbývá, kdo by v tomhle scenáriu sváděl koho.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace