Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil našel Elektru


ikona
Spooner
daredevilmarvel
Kdo si zahraje osudovou ženu slavného hrdiny? 

Natáčení druhé řady úspěšného Daredevila začalo již před pár dny a kromě starých známých se očekává také příchod zvučných nováčků. Již brzy se tak po place bude prohánět Jon Bernthal coby Punisher a očekává se také příchod nájemného zabijáka Bullseye a Murdochovy velké lásky Elektry. A zatímco na ohlášení představitele plešatého vrahouna si ještě nejspíš pár dní počkáme, tvář sexy bojovnice už nyní známe.

Jednu z nejslavnějších postav Murdochových comicsových patálií si zahraje  Elodie Yung. Tohle jméno vám asi absolutně nic neřekne. Že se umí proklatě dobře ohánět, však již stačila dokázat ve druhém díle G. I. Joe a mihla se také v americkém remaku Mužů, kteří nenávidí ženy. Po akční stránce bychom se tedy neměli čeho bát a vzhledově jde o naprostou trefu do černého. Marvel si navíc stěžejní comicsové tváře vybírat umí a už nyní přicházejí s nadšenými promo řečičkami o tom, jak to mezi ní a Charlie Coxem výtečně jiskří. Elektra by pak v seriálu měla být záhadnou ženou z Mattovi minulosti, která je však nyní mnohem nebezpečnější, než by si zaláskovaný hrdina přál. Zkrátka další casting na jedničku. Teď už jenom toho Bullseye, prosím.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace