Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow má nového záporáka


ikona
Spooner
arrow
Kdo se postaví oblíbenému lučištníkovi ve čtvrté řadě? 

Comicsový Arrow už se nám za uplynulé tři roky stačil v bedně pořádně zabydlet a svému velkému diváckému úspěchu vděčí také jedné věci. Tvůrci se totiž každou sérii snaží přijít s charismatickým sezónním záporákem, jenž dokáže našemu hrdinovi solidně zatopit a ještě si získat divácké sympatie. A zatím se jim to docela daří. Deathstrokeovi v podání Manu Bennetta se to povedlo na jedničku a ze slizkého a nečitelného Malcoma Merlyna žijí tvůrci dodnes. Jen ten Ra's al Ghul malinko zaostal za diváckým očekáváním. I když za to spíš mohou líní scenáristé, než jeho představitel Matt Nable. I přesto však zůstávají záporáci důležitým prvkem lučištníkových dobrodružství a hodně vypovídají o tom, zda se máme na další sérii vůbec těšit. A nutno říct, že pro nadcházející řadu přichází stanice s opravdu zajímavým kalibrem.

Hlavním bídákem se totiž stane v seriálu tajemný a protřelý Damien Darhk. O něm už jsme mohli několikrát slyšet ve třetí sérii, kde byl popisován jako starý a největší protivník Ra's al Ghul, který si pod odchodu z jeho ligy založil vlastní tajnou organizaci H.I.V.E. A nyní by měl se svými cvičenými zabijáky pořádně zatopit i našemu zelenému sympaťákovi. Role se pak neujme nikdo jiný než již klasický představitel všemožných zloduchů, Neal McDonough. To je na první pohled možná až příliš jednoduchá volba. Na druhou stranu, tenhle televizní veterán, jehož jsme mohli vidět například v Bratrstvu neohrožených, Strážci pořádku či i po boku Kapitána Ameriky, se v těchto rolích asi stejně nikdy neomrzí a vždy odvede svou práci na jedničku. Tahle sázka na jistotu by se tak tvůrcům mohla vyplatit. Snad tedy odvedou scenáristé tentokrát lepší práci, než v případě záporácké DC legendy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace