Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hráči: Koukat nebo nekoukat?

příspěvky 1 - 2 Napsat příspěvek
Kdesi jsem cetl, ze to bude jak Ray Donovan. No tak k tomu to ma ovsem hodne daleko. Ale spatny serial to rozhodne neni. Srovnani s Entourage me taky napadlo jaky prvni, ale Entourage prece jen bylo o neco humornejsi. Myslel jsem, ze se mi to libit nebude, ale behem dneska jsem dal vsechny ctyri dily a klidne bych pokracoval. A komedialni prvky to ma, hlavne teda kdyz se do toho spravne "hovadsky" opre Rob Corddy. Aspon pokud nejste psi cumak, tak se u toho i obcas zasmejete nebo alespon usmejete. Neni to trasklavej sitcom, ale o to se to ani nesnazi. Nektery linky zajimavejsi, nektery trosku min, do toho par kozicek a je z toho slusna zanrove nezaraditelna jednohubka.

P.S.: Party na jachte byla vyborna. A doufam, ze Reggiemu nekdo hodne brzo a hodne moc ublizi :)
17036
Kdesi jsem cetl, ze to bude jak Ray Donovan. No tak k tomu to ma ovsem hodne daleko. Ale spatny serial to rozhodne neni. Srovnani s Entourage me taky napadlo jaky prvni, ale Entourage prece jen bylo o neco humornejsi. Myslel jsem, ze se mi to libit nebude, ale behem dneska jsem dal vsechny ctyri dily a klidne bych pokracoval. A komedialni prvky to ma, hlavne teda kdyz se do toho spravne "hovadsky" opre Rob Corddy. Aspon pokud nejste psi cumak, tak se u toho i obcas zasmejete nebo alespon usmejete. Neni to trasklavej sitcom, ale o to se to ani nesnazi. Nektery linky zajimavejsi, nektery trosku min, do toho par kozicek a je z toho slusna zanrove nezaraditelna jednohubka. P.S.: Party na jachte byla vyborna. A doufam, ze Reggiemu nekdo hodne brzo a hodne moc ublizi :)
0 0
reagovat
Komedie tam neni prakticky nikde. Je jí tam ještě o dost míň, než v Entourage. A proč mám pocit, že je tohle splácané z nějakého šuplíkového spin-offu. Je to strašně špatný a funguje to u mne prakticky jenom protože se na to chci koukat dál. Kvůli Rockovi a docela sympatickému castu v čele s asi nejvážnějším Robem Corddrym jeho kariéry. Ale vidím tam prostě potenciál pro zlepšení, hrozně mne baví linka Chrise přes svojí unylost a zatím mi přijde nevyužitý výborný Troy Garity.
Ale ten nesympaticky chovající se "afro-americký" potěr je prostě svým chováním na pěst, na tomhle to nemůže stát. K sympatickému kretenismu z Entourage nebo Eastbound&Down to má hrozně daleko.
Nedávno se tu odstřel naprosto po právu EMPIRE, tohle není objektivně o moc lepší.
17030
Komedie tam neni prakticky nikde. Je jí tam ještě o dost míň, než v Entourage. A proč mám pocit, že je tohle splácané z nějakého šuplíkového spin-offu. Je to strašně špatný a funguje to u mne prakticky jenom protože se na to chci koukat dál. Kvůli Rockovi a docela sympatickému castu v čele s asi nejvážnějším Robem Corddrym jeho kariéry. Ale vidím tam prostě potenciál pro zlepšení, hrozně mne baví linka Chrise přes svojí unylost a zatím mi přijde nevyužitý výborný Troy Garity. Ale ten nesympaticky chovající se "afro-americký" potěr je prostě svým chováním na pěst, na tomhle to nemůže stát. K sympatickému kretenismu z Entourage nebo Eastbound&Down to má hrozně daleko. Nedávno se tu odstřel naprosto po právu EMPIRE, tohle není objektivně o moc lepší.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se