Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Xena se vrací


ikona
Spooner
xena
Nemyslitelné se stane skutečností. Legendární princezna bojovnice hlásí návrat do bedny! 

Ok, pochopili jsme. Seriálové rebooty se staly pro televizní producenty novým horkým zbožím, na nichž si hodlají v budoucnu solidně namastit kapsu, a jichž se v budoucnosti jen tak nezbavíme. Jenže co je moc, to je příliš. Po brzkém návratu Hrdinů, Muldera se Scullyovou či bratrů Scoffieldů z Prison Breaku, se totiž vrátí i hrdinka, která už by navždy měla zůstat v našich dětských vzpomínkách. Ano, na obrazovky NBC se příští rok vrátí hrdinná princezna bojovnice se smrtícím předchůdcem současného frisbee, Xena.

A vrátí se ve staré známé sestavě. U chystaného rebootu, jenž by měl představit sexy bojovnici nové generaci, totiž bude stát stejný produkční tým jako před dvaceti lety, tedy režisér Sam Raimi a jeho věčný parťák producent Rob Tapert. Ti by nám měli tentokrát představit malinko jinou Xenou, která by měla být mixem starší charismatické verze a mladé inteligentní a neohrožené hrdinky po vzoru idolu puberťaček, Katniss z Hunger Games. Ano, zní to děsně. Dle všeho tak můžeme počítat s novou pohlednou představitelkou. S původní tváří, Lucy Lawless, se ovšem i přesto počítá a tvůrci by ji v nové verzi rádi viděli a pravděpodobně se usadí i na židličce jednoho z producentů. A jelikož je jejím manželem právě Rob Tapert, tak s ní můžeme na devadesát devět procent počítat. Není ale zatím jasné, jaké role by se měla ujmout. Bude se snad jednat o stárnoucí bojovnici, jež předá pomyslnou pochodeň své dceři, nebo si scenáristé vymyslí něco originálnějšího? A bude mít zase po ruce parťačku Gabriellu? Na to si budeme muset ještě pár měsíců počkat. Možná by však bylo lepší, kdyby tohle nostalgické béčko nechali tvůrci již navždy spát.

Update: Lucy Lawless už na svém twitteru stačila prohlásit, že se jedná jen o kachnu a žádný reboot se neplánuje. Nostalgikové tak nejspíš mohou zatlačit slzu dojetí. I když u NBC, kdo ví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace