Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cate Blanchett míří za kameru


ikona
Spooner
blanchett
Hollywoodská hvězda se chystá na svůj režijní debut. A zamíří kvůli němu do bedny. 

Cate Blanchett je jednou z těch ženských hereckých jistot, která snad nikdy nezklame. Hollywoodské velkofilmy dokáže šikovně střídat s malými snímky, v nichž dokáže naplno prodat svůj talent a jako důkaz o jejích schopnostech už se jí doma válí dva Oscaři. Nezajímavé projekty si navíc prakticky nevybírá a na špatný herecký výkon byste u ní vzpomínali hodně dlouho. V posledních letech však začíná koketovat i s režií a má za sebou už malý příspěvek v povídkovém filmu The Turning. Až nyní si ovšem troufne i na plnokrevný režijní debut. A rovnou s ním zamíří do bedny.

V rodné Austrálii totiž chystá televizní snímek Stateless. Drama bude pojednávat o ženě s německými kořeny, která utekla ze spárů nebezpečného kultu, aby se následně zamotala do sítě psychiatrických léčeben a právního systému, jenž ji považuje za imigrantku. Čeká nás tak nejspíš uslzené drama, která možná bude chtít rozproudit nějaké ty společenské otázky a v nejlepším sebrat sem tam i prestižní ocenění. Což by zrovna v Austrálii neměl být problém. Uvidíme, jak se Blanchett, která se možná objeví i v některých z vedlejších rolí, s touto výzvou vypořádá. Rozhodně by nás však mohla čekat zajímavá podívaná.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace