Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinky z Gothamu


ikona
do_Od
gotham
Co, nebo spíš kdo, na nás letos čeká v tom nejdeštivějším městě na světě? Dozvíte se v tomto článku!  

Ať už se vám první řada silně komiksového Gothamu líbila, či nikoliv, pro stanici FOX byla úspěchem. A mluvme narovinu, každý úspěch se musí dojit, jak to jen jde. Obzvlášť v případě, že máte k dispozici celé DC univerzum plné Batmanovského lore, jehož význam a povědomí bude v budoucnu ještě zmnohonásobeno všemi plánovanými filmy počínaje Batman v Superman: Úsvit Spravedlnosti konče bůhví čím (snad se v budoucnu konečně dočkáme i Batman Beyond). Tvůrci na to ale jdou celkem chytře a s mladým Brucem Waynem zatím nikam nespěchají. Navíc to vypadá, že dostali zelenou si tu a tam jisté reálie maličko měnit podle toho, jak se jim to hodí, takže by nás ve druhé řadě mělo čekat hned několik překvapení. Tím nejzásadnějším asi bude origin toho veselého pána, co se vždy usmívá a to i když zrovna vyhazuje do povětří mateřskou školku nebo někde týrá svojí také zvrhlou partnerku Harley Quinn. Víceméně potvrzeným hercem pro tuto roli je tento fešák, kterého jste mohli spatřit už v první řadě. Jared Leto je asi v klidu.

 

Tím to ale nekončí. Celá nová řada by vlastně měla nést podtitul „Vzestup zločinců“ a detektivu Gordonovi a jeho partnerovi by letos měl pořádně zavařit například Arkhamský kanibal, kterého by si měl zahrát Dustin Ybarra (Californication), exotická bojovnice Tigress s tváří sexy Jessicy Lucas (Monstrum) a její bohatý a vypočítavý bratr, jehož bude hrát James Frain (True Blood, True Detective). Posily ale čekají i světlou stranu Síly a tak se k GCPD ve druhé řadě připojí nový kapitán, kterému propůjčí svou tvář a drsňácké charisma legendární Michael Chiklis (The Shield, American Horror Story). Měl by fungovat jako takový vzor pro budoucího komisaře Gordona, tuto roli už tudíž lépe obsadit nešlo. No a poslední novinka se týká nové společnice mladému Brucovi. Tu by si měla zahrát mladá herečka s lahodně čokoládovým jménem Natalie Alyn Lind. Ta by měla ztvárnit postavu Silver St. Cloud, dospívající dívku, jejíž rodiče taktéž přišli tragicky o život a ona je nyní vychovávána jejím bohatým strýcem, Theo Galvantem. Její úmysly však nebudou zcela čisté. A její strýc? Hádáte správně. Nejde o nikoho jiného, než výše zmíněného bratra násilné Tigress. Kruh se tedy hezky uzavírá, alespoň prozatím, a my jsme zvědaví, co z toho na podzim vyleze. Pokud jste si navíc první řadu užili a opravdu se hodně těšíte na pokračování, tady máte jako bonus dvě nové upoutávky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace