Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 8: Kámošky, které vás zaručeně přivedou do maléru

příspěvky 1 - 9 Napsat příspěvek
Somebody said Donna

Drifted of for a couple of hours...
17162
Somebody said Donna Drifted of for a couple of hours...
0 0
reagovat
Donna byla perfektní blaf. Původně mělo jít o seznam klasických "good girls" ale pak jsem si řekl, že by bylo zajímavější to lehce pootočit a tak vznikl tento list (kterému, jak si nyní uvědomuji, zoufale chybí Alice z Luthera...:-). No a ten obrázek na úvodní stránce? Řekněme jen, že mi na facebooku sloužil dobrý rok coby cover photo a bylo na čase "proslavit" ho i jinde :) jo, plním si tu své malé sny. :D
11112
Donna byla perfektní blaf. Původně mělo jít o seznam klasických "good girls" ale pak jsem si řekl, že by bylo zajímavější to lehce pootočit a tak vznikl tento list (kterému, jak si nyní uvědomuji, zoufale chybí Alice z Luthera...*:-*). No a ten obrázek na úvodní stránce? Řekněme jen, že mi na facebooku sloužil dobrý rok coby cover photo a bylo na čase "proslavit" ho i jinde *:)* jo, plním si tu své malé sny. *:D*
0 0
reagovat
Za tuhle topku dávám Ondrovi palec nahoru. Jo, to jsou kámošky, které by nejednoho chlapa přivedly do maléru. Pokud se ale budeme zabývat holčičím pohledem na věc, tak je mi velmi sympatická topka Integry. Lorelai, Samantha/Miranda, Megan, Donna. Přidala bych Kate Beckett či jednu z dvojice Rizzoli/Isles. Kdo mi tu ale 100% chybí je Rachel Green. Milá, krásná, chytrá, skvělá kamarádka s dobrými konexemi u RL. :-)
7449
Za tuhle topku dávám Ondrovi palec nahoru. Jo, to jsou kámošky, které by nejednoho chlapa přivedly do maléru. Pokud se ale budeme zabývat holčičím pohledem na věc, tak je mi velmi sympatická topka Integry. Lorelai, Samantha/Miranda, Megan, Donna. Přidala bych Kate Beckett či jednu z dvojice Rizzoli/Isles. Kdo mi tu ale 100% chybí je Rachel Green. Milá, krásná, chytrá, skvělá kamarádka s dobrými konexemi u RL. :-)
0 0
reagovat
do_Od
Donna na úvodní fotce mě celkem nalákala, takže výsledná topka byla pro mě celkem překvapením, přiznávám, že jsem čekala trochu něco jiného, ale Banshee přidávám na seznam seriálů ke shlédnutí.
17132
[b]do_Od[/b] Donna na úvodní fotce mě celkem nalákala, takže výsledná topka byla pro mě celkem překvapením, přiznávám, že jsem čekala trochu něco jiného, ale Banshee přidávám na seznam seriálů ke shlédnutí.
0 0
reagovat

Integra

krásně sepsaný opak mé topky :+ teď už to tu mají všichni komplet.
17130
krásně sepsaný opak mé topky *:+* teď už to tu mají všichni komplet.
Integra
0 0
reagovat
Trochu zvláštní masochistický žebříček, jen co je pravda a co hodný holky? Já bych si v žebříčku kamarádku rozhodně nevybrala. Ale to nevadí, ostatně nejsem cílovka :)
Pokud bych si měla vybírat nejlepší kamarádku, nejdřív bych se vrátila k jedné nostalgické záležitosti. Rory je sice fajn a spoustu toho namluví a člověku stačí přikyvovat a usmívat se, ale já bych brala všemi deseti za kámošku její matku, ve které se snoubí ženskost, s vtipem a tou správnou mírou střelenosti, ať žije Lorelai.
Potvoru Smanthu, která tak trochu schází a nabízí se, bych z fleku vyměnila za Mirandu, i když jako všechny dámy z téhle čtyřky se často zachová jako sobecká slepice, ale kamarádky nehodí přes palubu ani za nic. A z Mad Menů je mi nejsympatičtější, z ženských postav, naivní dobrosrdečná a roztomilá Megan, které šedesátá léta děsně sluší, tiše závidím. Cersei, vážně? Ale no tak, nejlepší kamarádkou Cersei je samozřejmě Cersei. všechny ostatní ženský jsou slépky a chlapi nosí mozek v kalhotách (a když náhodou nenosí, ocitá se královna intrikánek v koncích :D ). Vůbec v Západozemí je těžké, velmi těžké hledat kamarádku nebo hodnou holku, které ještě sedí hlava pevně na krku, já bych si asi nevybrala.
A chybí mi taky božská sekretářka Donna, občas průserářka, občas projevuje příliš vlastní iniciativy a nedomýšlí následky, ale myslí to dobře a je u toho zatraceně vtipná, tak kdy bude svatba s Harveym?
A samozřejmě za babičku i za kamarádku bych brala Maggie Smith alá Violet Crawley. Lady Mary, když nastaví svojí cynickou tvář, má taky něco do sebe a dala by se zařadit i do kolonky mrcha.
17129
Trochu zvláštní masochistický žebříček, jen co je pravda a co hodný holky? Já bych si v žebříčku kamarádku rozhodně nevybrala. Ale to nevadí, ostatně nejsem cílovka *:)* Pokud bych si měla vybírat nejlepší kamarádku, nejdřív bych se vrátila k jedné nostalgické záležitosti. Rory je sice fajn a spoustu toho namluví a člověku stačí přikyvovat a usmívat se, ale já bych brala všemi deseti za kámošku její matku, ve které se snoubí ženskost, s vtipem a tou správnou mírou střelenosti, ať žije [link="http://images6.fanpop.com/image/photos/33100000/Lauren-Graham-lauren-graham-33127256-1024-768.png"]Lorelai[/link]. Potvoru [link="http://i.lv3.hbo.com/assets/images/series/sex-and-the-city/slideshows/the-look/samantha-jones/samantha-the-look-01-1024.jpg"]Smanthu[/link], která tak trochu schází a nabízí se, bych z fleku vyměnila za Mirandu, i když jako všechny dámy z téhle čtyřky se často zachová jako sobecká slepice, ale kamarádky nehodí přes palubu ani za nic. A z Mad Menů je mi nejsympatičtější, z ženských postav, naivní dobrosrdečná a roztomilá [link="http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/04/14/article-0-1D188C0600000578-824_634x370.jpg"]Megan[/link], které šedesátá léta děsně sluší, tiše závidím. Cersei, vážně? Ale no tak, nejlepší kamarádkou Cersei je samozřejmě Cersei. všechny ostatní ženský jsou slépky a chlapi nosí mozek v kalhotách (a když náhodou nenosí, ocitá se královna intrikánek v koncích *:D* ). Vůbec v Západozemí je těžké, velmi těžké hledat kamarádku nebo hodnou holku, které ještě sedí hlava pevně na krku, já bych si asi nevybrala. A chybí mi taky božská sekretářka [link="https://pbs.twimg.com/profile_images/378800000422251626/5fb14daea362bef1bfcec39a7d58c895.png"]Donna[/link], občas průserářka, občas projevuje příliš vlastní iniciativy a nedomýšlí následky, ale myslí to dobře a je u toho zatraceně vtipná, tak kdy bude svatba s Harveym? A samozřejmě za babičku i za kamarádku bych brala Maggie Smith alá Violet Crawley. [link="https://ironingboardcollective.files.wordpress.com/2012/01/downton-abbey-downton-abbey-19339324-1232-822.jpg"]Lady Mary[/link], když nastaví svojí cynickou tvář, má taky něco do sebe a dala by se zařadit i do kolonky mrcha.
0 0
reagovat

Thoca

na IMDb to nemá, asi jí je jen podobná
17128
na IMDb to nemá, asi jí je jen podobná
Thoca
0 0
reagovat
Joan - Mad Men

Co jí dělá nebezpečnou: Dvě věci.

Presne :D:D:D
17127
Joan - Mad Men Co jí dělá nebezpečnou: Dvě věci. Presne *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
nehrala ta osmicka v homeland tu arabskou "sekretarku" co to pak schytala dost na p*cu?
17126
nehrala ta osmicka v homeland tu arabskou "sekretarku" co to pak schytala dost na p*cu?
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se